dr jupidu
2021-01-09T11:54:58Z
Originally Posted by: ksian 

Moj je čvrst stav da će ovaj forum živjeti dokle god to žele dva čovjeka, jedan je vlasnik foruma, a drugi je Doktor Jupidu. Na internet forumima sam dobrih 20 godina, a nikad nisam vidija tako sjajnog vlasnika foruma ni tako nevjerovatnog forumaša ka šta je Doktor, koliko god da forum bude iša gore ili dolje, koliko god da forumaša bude odlazilo, uvik će se naći neki novi koje će ovdje privući tolerancija sadržaja i komunikacije i nedostatak tabua za koje su najzaslužnija dva pomenuta lika, svaki na svoj način.

To su dva lika koji određuju referentne vrijednosti na ovom forumu: Miran nečinjenjem, Jupidu činjenjem. Kad god neki forumaš ima potrebu napisati neki post koji je po nečemu kontroverzan, koji predstavlja neko ekstremno mišljenje ili stav i uglavnom odudara od svega što smo navikli čuti, i pita se da li da ga napiše ili ne.... samo pročita par Jupiduovih postova, a ima ih brate na sve strane, i odma se ohrabri i kaže sebi da njegov stav nikako nije nešto najluđe što se nože pročitati, i fino udari post.

Uglavnom , sutra će se opet naći neki novi Bero, Ksian ili Hamush, svi smo mi zamjenjivi, samo je Jupidu jedinstven i istinska konstanta koja ovaj forum drži daleko od ostalih smrtnih foruma.

aj aj ipak ću ti doć nalivat teracu ovo lito iako bez okrenutog janjca kumpira blitve i crnog vina što mi je nužna startina neznam baš koliko ću imat snage i volje uz tvoj ponudjeni bolničko zdravi obrok blitva ,riba i malo ulja brački no power štedjivi me-ni:)26 što jest zdravo al fali energije i ne pruža podršku u opstanku moje 100 kg mase mišića

a masa je mama

Zatoichi
2021-01-09T15:12:46Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: Black Arrow 

Ti se smijes Bralo ali kod mene bi bilo mirno kao u Dzamiju ... Nema psovke i vrijedjanja!!

ja tebe nisam nikad uvrijedio

a slažem se da bi bilo mirno, jer nikoga ne bi bilo

ti si se uspia naljutit čak i na moju zadnju poruku, šta da ti kažem onda

Haha :-))) nisam ljubim te u kitu. Ali moram ti reci kad se nesto ne slazem.

za poljubac u kitu mi možeš reć šta god želiš

a ja ću potvrdit sve

Eto kako se ljudi lako mogu sprijateljiti na pfs forumu,nije sve ni crno kako neki kazu 👍
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
nofrx
2021-01-09T15:39:00Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: dr jupidu 

hitno vratiti kw temu u život..........

kw tema je ko i davor šuker- BREND

može se nekome šuker nesviđati al činjenice su činjenice

kad zemlju napada druga nacija druge vjere i kolje i prjeti smrt........tad je pametno pustiti najopakije domaće zatvorenike i dat im u ruke oružje da odbrane zemlju

amen

A onda se kasnije raspravlja tko je kriv :)1
KW tema je to dozivjela vise puta. Održava forum na životu, pa se nakon nekog vremena svi poseru po njoj i odbace je.

P. S.
Gdje je norfx, zar suspenzija nije istekla?

Trenutno meditira,doci ce nazad,no frks sa njim
https://m.youtube.com/watch?v=r-PeMnWzeNc

Uvrijeđen sam i šokiran Stipinim blaćenjem mene neistinama i izokretanjima istine u objašnjenju suspenzije.

Tako da ću i ja manje sudjelovati jer se ne želim prilagođavati nepravdi.

KW CHAMPION
karl anal
2021-01-09T15:44:04Z

Ti se smijes Bralo ali kod mene bi bilo mirno kao u Dzamiju ... Nema psovke i vrijedjanja!!

ja tebe nisam nikad uvrijedio

a slažem se da bi bilo mirno, jer nikoga ne bi bilo

ti si se uspia naljutit čak i na moju zadnju poruku, šta da ti kažem onda

Haha :-))) nisam ljubim te u kitu. Ali moram ti reci kad se nesto ne slazem.

za poljubac u kitu mi možeš reć šta god želiš

a ja ću potvrdit sve

Eto kako se ljudi lako mogu sprijateljiti na pfs forumu,nije sve ni crno kako neki kazu 👍

to se zove kita mira

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2021-01-09T15:48:10Z
Originally Posted by: nofrx 

Uvrijeđen sam i šokiran Stipinim blaćenjem mene neistinama i izokretanjima istine u objašnjenju suspenzije.

Danči, ma koga boli kurac za stipu :)15 :)15 :)15

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2021-01-09T19:40:17Z

Originally Posted by: nofrx 

Danči, ma koga boli kurac za stipu :)15 :)15 :)15

imamo sad temu RAZNO da ne zagadjujemo teme koje nemaju veze

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-01-09T22:18:32Z
eto ga na, nema me par dana i raspad sistema. ljubazno molim da se saberete i da sve bude kao pre, da se mogu vratit uobičajenom vegetiranju na forumu :)20
btw, ovo je jedini forum koji čitam.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Čergar
2021-01-10T10:17:57Z
Čim svi tolko huškaju na Stipu znaš da čovjek vrijedi jer teško onom o kom svi samo dobro pričaju.
Stipe
2021-01-10T10:25:28Z

Crna Strijela neka bude glavni admin šta se mene tiče

A matu mu dajte kao egzekutora

Fino sročen post od stipe, politički korektno, fino, bio bi odličan komunista, nema šta

Hvala! :)20

Quote:

ako već sam kažeš da ti se ne da više odavna, čemu onda sve ove peripetije sa modovima

kao prvo i osnovno i glavno i najvažnije i sveto pismo i kuran i erotika i partijska

ne smije se modersatorska odluka mijenjat, taman da je 300% u krivu, nema mjenjanja

ka šta nema ni priznat gol posli utakmice

ako je sjeba, to se riješi u krugu modova i admina

a ove stvari bi ti ja pustia samo ako ti je potreban taj autoritet da ti je tvrđi, inače nema oprosta

Ma kakav autoritet.
Nekakav "glavni admin" ti je nešto, po nekakvim rangovima ili činovima ili tako nečemu, poput glavne spremačice. Bar po mom mišljenju i viđenju. Paziš da je sve negdje na svom mjestu koliko se može, što se konverzacija tiče, i to je to. Imaš satisfakciju od toga da je sve u redu u tom smislu koliko može biti, a opet, malo kome je samo po sebi za hvalisanje ili za tripove. :)20
Barem ne ako više nemaš 16 ili 20, i nisi više u svojem prvom obliku socijalizacije u nekoj organizaciji.
To se radi jer netko mora. A i PFS je lijepo mjesto, pa zašto ne pomoći.

Mod odluke je uputno mijenjati što rjeđe, to svakako. I to je najbolje prevenirati, kroz neke lake i jednostavne ideje i principe. No na žalost, to neće biti moguće baš uvijek, jer nije nigdje to moguće baš uvijek.
I u svemu što se radi postoje neki supervisori, poslovođe, ne mora drugi doktor reći isto što je rekao prvi, ne mora drugi mehaničar mijenjati dio za kojeg je rekao prvi, nego svatko ima neko svoje mišljenje. I na sudu (a oni imaju stotine knjiga s definiranim pravilima i desetljeća prakse) postoje sljedeće instance kojima nije svrha samo da kažu da ostane što je rekla prva. I nije to samo u Hrvatskoj tako pa da je naš izum, nego je tako svugdje u svijetu.
Uvijek ima netko zadnji koji ima za nešto odgovornost, pa onda ne bi baš išlo dobro da se mora samo žmiriti.
Ideja nije stvoriti pleme pa "ili si s nama, ili protiv nas", i uzeti bilo koju prvu odluku, nego donijeti što bolju moguću, i moći razumno raspravljati. Imati argument i razlog i dosljednost. Neki svima prihvatljiv (ili većini prihvatljiv) princip.
I ne bi trebao biti neki big deal oko toga na forumu, kad tako funkcionira sve. Uključujući i druge forume, uostalom.
Najbolji lijek (iako ne savršen) je onda probati i sve iskomunicirati.
To može proći i ovako i onako, naravno, i praksom se onda definiraju razne stvari, od mjesta gdje se o čemu raspravlja, do toga što se i kako smije (čisto da ostatak foruma može funkcionirati).

Da je tebi netko dao ban, a da misliš da nije OK, razumno bi bilo da smatraš kako imaš mogućnost reći "Pero, Kike, meni se čini ovo i ovo pa dajte vidite", makar je nikad ne iskoristio. A ne bi smatrao big dealom da se onda na tvoj upit nanovo razriješi drugačije, jer nema ni potrebe.
Da se može jednostavnije, rado bismo jednostavnije. :)20

Peripetije bih rado izbjegao i ja.
Predloženo je zato onda da se dogovori međusobno kako ćemo i da se prvo pusti da se slegne, pa i da Bero preuzme kormilo, pa i da Hamush preuzme kormilo, sve kao potencijalna rješenja. Što se mene tiče, može bilo koje od tih, to su sve bili neki moji prijedlozi. Sve neke trenutne probleme se može probati riješiti ili raščistiti na bilo koji od tih načina, zar ne? Ja mogu komotno biti forumaš kao svatko drugi.

Ali nisam ja jedini akter ovdje. Dapače, u većini događaja nisam akter uopće. :)20

I nitko nije niotkud tjeran, i svi su dobrodošli, i PFS je sam po sebi mjesto kakvo je i bio.
Mjesto vrlo slobodne konverzacije neopterećene političkom korektnošću. :)20

-Stipe
DjomlaKS
2021-01-10T11:00:19Z
Džaba krečiš Stipe. Uvrijedio si modove/tinejdžerke i sad su svi otisli. Tko je kriv? Pa s obzirom da se doslovce SVI modovi u povijesti foruma tuze na tebe, odgovor je jasan :D

Život ide dalje, trazi nove modove i sve 5. Za par tjedana cemo vidit ima li smisla dalje s forumom...
balkanbomber
2021-01-10T14:02:10Z
https://www.dw.com/bs/si...ursko-carstvo/a-45874729 

Njemački političari žele zabraniti turski desno-ekstremistički pokret "Sivi vukovi" koji propagira velikotursko carstvo.

Francusi su to vec ucinili i sad su u njemackoj sve velike stranke, znaci od ljevice do desnice, skupa odlucili da treba zabraniti vukove.

Nazalost ali i ne neocekivano je ZMD (krovni savez muslimana u Njemackoj) ostro osudio tu odluku i preporucio da se jos jednom predomisle...
Dakle, savez muslimana, koji bi trebao sluziti kao poveznica izmedu vjera i naroda i samim time trebao biti ultra-neutralan, brani ultra-nacionalisticki pokret iz Turske... ovo je jedna velika LOLčina

On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2021-01-10T15:31:55Z
https://www.24sata.hr/ne...di-na-baliju-2002-738597 

U Indoneziji te osude na smrtnu kaznu ako te uhvate sa nesto vise trave, a ako organiziras teroristicki napad i ubijes 200 ljudi onda samo odgulis 18 godina i puste te na slobodu...

to je ona ista drzava gdje sele muslimane u sva mjesta/regije gdje su druge vjere predominantne sa ciljem da preokrene demografiju, ili iseljavaju ne-muslimane tamo gdje oni cine vecinu, tako da me ovo i nije iznenadilo.

On je čovjek jako dobar momak!
DjomlaKS
2021-01-10T17:09:50Z
Originally Posted by: balkanbomber 

https://www.dw.com/bs/sivi-vukovi-%C5%BEele-velikotursko-carstvo/a-45874729

Njemački političari žele zabraniti turski desno-ekstremistički pokret "Sivi vukovi" koji propagira velikotursko carstvo.

Francusi su to vec ucinili i sad su u njemackoj sve velike stranke, znaci od ljevice do desnice, skupa odlucili da treba zabraniti vukove.

Nazalost ali i ne neocekivano je ZMD (krovni savez muslimana u Njemackoj) ostro osudio tu odluku i preporucio da se jos jednom predomisle...
Dakle, savez muslimana, koji bi trebao sluziti kao poveznica izmedu vjera i naroda i samim time trebao biti ultra-neutralan, brani ultra-nacionalisticki pokret iz Turske... ovo je jedna velika LOLčin

Nedavno su kukali jer su Francuzi također to zabranili.
Turska ih je branila, tako sto tvrdi da ta organizacija ne postoji :D

https://www.google.com/a...je-desnicare-sive-vukove 

P. S.
Fascinantno mi je koliko te zemlje glume silu kad je u pitanju ova kastrirana Europa, i kmeče o tim nekim pravima., a ne smiju primirisat jednoj Kini, koja je, usudio bih se reci, zemlja koja najgore tretira muslimane(Ujgure). Ovo sto Kina radi je čisti zločin, kakav se viđao u prošlom stoljeću pod raznoraznim diktaturama., al nitko od tih kozojebskih vladara ne smije ni prići tamo. Puno je lakse tlačit manjine na Bliskom Istoku, il jebat nas u Europi.
Bronson0
2021-01-10T18:29:33Z
Originally Posted by: balkanbomber 

https://www.24sata.hr/news/osloboden-islamisticki-celnik-abu-bakar-bachir-osuden-za-smrt-202-ljudi-na-baliju-2002-738597

U Indoneziji te osude na smrtnu kaznu ako te uhvate sa nesto vise trave, a ako organiziras teroristicki napad i ubijes 200 ljudi onda samo odgulis 18 godina i puste te na slobodu...

to je ona ista drzava gdje sele muslimane u sva mjesta/regije gdje su druge vjere predominantne sa ciljem da preokrene demografiju, ili iseljavaju ne-muslimane tamo gdje oni cine vecinu, tako da me ovo i nije iznenadilo.

To sto pises je cisti govor mrznje. Muslimani su blagoslov za ovaj svijet, a pogotovo za europu. Gdje god muslimani dodu prati ih bozji blagoslov i poboljsavaju zemlju u koju dolaze
Zatoichi
2021-01-10T19:17:51Z
Ajde uzimate stvar iz kontesta,nije uopste bio u zatvoru zbog ubijenih ljudi a nisu ga mogli osuditi za ubistva posto nisu imali dokaza,...jel iko u stvari procitao citav clanak
“ Vjerski dužnosnik je osuđen na 15 godina zatvora za drugi predmet, financiranje islamističkih kampova za obuku u Acehu”
I onda na to komentari kao da su svi muslimani isti 😁
Ps,aj sad udri po meni 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2021-01-10T19:33:06Z

Ajde uzimate stvar iz kontesta,nije uopste bio u zatvoru zbog ubijenih ljudi a nisu ga mogli osuditi za ubistva posto nisu imali dokaza,...jel iko u stvari procitao citav clanak
“ Vjerski dužnosnik je osuđen na 15 godina zatvora za drugi predmet, financiranje islamističkih kampova za obuku u Acehu”
Ps,aj sad udri po meni 😁

Aha,ok onda su u pravu muslimani, treba pobiti sve travare i alkoholicare, a ovima sto organiziraju islamisticke kampove das 10-15 godina i sve pet.

Salu na stranu, sto ne vidis problem da se u nekoj zemlji za zapaljen joint gubi glava, a za organiziranu obuku i ispiranje mozga islamista dobije 15 godina i jos te puste da ranije da nebi dobio koronu.
dr jupidu
2021-01-10T19:59:27Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ps,aj sad udri po meni 😁

Aha,ok onda su u pravu muslimani, treba pobiti sve travare i alkoholicare, a ovima sto organiziraju islamisticke kampove das 10-15 godina i sve pet.

Salu na stranu, sto ne vidis problem da se u nekoj zemlji za zapaljen joint gubi glava, a za organiziranu obuku i ispiranje mozga islamista dobije 15 godina i jos te puste da ranije da nebi dobio koronu.

mislim da bi ovaj forum bio 99 % pogubljen članski odavno
:)1

i mislim da bi kad bi svi bili anonimni kao djomlaks .......bili iznenadjeni šta ko od nas sve politički misli:)1

šteta šta policija prati forum:)1
pasbrata
2021-01-10T19:59:35Z
ja s tim ne vidim baš nikakvog problema... ako su hašišari zabranjeni na bali_u onda kad odeš na bali se ponašaš ka u rimu... ako si hašišar nemoj na bali... idi u amsterdam. i što je tu čudno u muslimanskoj zemlji kozojebski kampovi...

Ja u indoneziji nebi zapalio joint da mi neznam koliko para dajes,niti bi isao Tamo da mi neko plati...

i to je neko zdravo i normalno razmišljanje... odeš tamo neki kozojeb te opljačka i vikne da si opsovao alaha... završiš u zatvoru ili mrtav, a nemaš pojma zašto ni šta... kad bih išao negdje od tih egzotičnih zemalja jedino mi tajland pada na pamet...čak mislim da bih tamo kao umirovljenik mogao i živjet...
ili recimo turistički otić u mexico... po meni moraš biti teži debil... jer kako je neki forumaš na fa... napisao play stupid games win stupid prices
Zatoichi
2021-01-10T20:16:18Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ps,aj sad udri po meni 😁

Ja u indoneziji nebi zapalio joint da mi neznam koliko para dajes,niti bi isao Tamo da mi neko plati......sdruge strane,da li smo mi toliko bolji od njih,samo 25 godina ranije smo imali rat u kojem se sve i svasta radilo....uvijek se pokusavam staviti u neutralnu poziciju i vidjeti citavu sliku a ne samo procitati neki medijski segment i na osnovu toga sklopiti misljenje ...recimo necitam wikipediju da bi se nakrkao informacijama i vodio neke bezvezne debate,naprimjer,u americi je 80 tih i 90tih crack rasturio crnacke familije,neznam za indoneziju da li su tad imali isti taj zakon za drogu sto ga imaju sad,ali ako je taj zakon bio tu siguran sam da nisu imali crack proble,ocigledno je isto da financiranje islamskih grupa je ilegalno,zato je abu bakir ili kak se vec zove dobio sve te godine zatvora i sad su ga ranije i pustili,sto zbog korone sto zbog tih 82 godine sto ih ima(sto bi kod nas rekli,jebite ga,nema od njega vise nista).....vjerujem da indonezijske vlasti da su mogle naci dokaze bi bakira osudile na kratki postupak i to bi bilo to,ipak indonezija zavisi od turizma i to je puno vaznije od jednog covjeka ako vec nisu vodili istragu zbog pravde 😳
Bronson0
2021-01-10T20:46:28Z
Mjesas kruske i jabuke. To sto su u ratu psihopati u prvom planu nema nikakve veze s prosjecnim ljudima kojih je najvise. Problem nastaje kad te prosjecne ljude uvjeris u neku glupost i onda su oni spremni paliti vjestice, ubijati zidove ili kamenovati zene jer su izasle iz kuce bez krpe na glavi. Problem je kad u nekoj drzavi zene nemaju nikakva prava i u principu su vlasnistvo prvo oca pa kasnije brata. Problem je i kad su ti zakoni nastali na temelju neke knjige koju je pisao coban prije 1000 godina. .Problem je kad zbog par grama trave izgubis glavu, a ovaj sto vodi kampove za obuku islamista dobije 15 godina.Koliko god je europski pravni sustav manjkav ima neku logiku i koliko toliko je pravedan. Neces najebati ako ne napravis nesto lose i svak moze znati sto smije, a sto ne smije bez da cita zakon. Dok se za odlazak u ove muslimanske zemlje moras jebeno pripremiti jer mozes dobiti metak u celo zbog nekih njihovih nepisanih pravila. Mozes ti relativizirati koliko hoces ali njihov zakon je goli kurac kao i drzave u kojima zive. Ja ne kazem da su ti ljudi nesto gori ili gluplji od nas nego jednostavno zive u losem sistemu, a sistem je los jer je raden prema islami ko sto je nas bio los dok se temeljio na bibliji. U vodenju drzave i zakonima nema mjesta vjeri
Similar Topics
Users browsing this topic