DjomlaKS
2021-01-06T21:00:46Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ovaj black arrow i cergar mi mirisu na borisa.Sto stvarno mislite da lik koji je 10 godina pisa sa 10 accounta nije ostavio par njih sa strane za svaki slucaj. Ali kako god bilo bi zalosno da forum propadne zbog par budala, najbolje rjesenje bi bilo ignorirati ih

Vrlo vjerojatno. Black Arrow je dugo "spavao" dok su oni klonovi harali, pa se odjednom vratio.
Al mislim da to vise nije bitno. On je trol, no ocito nije on kriv za raspad.

Ostaje nam sačekati sljedeći bolji UFC. Tek cemo tada saznati jel konačno gotovo :)34
Reaktivac
2021-01-06T21:29:01Z
Zanimljiv epilog, a rekao bih i prevrat.

Savjet Stipi... ostavi se provedbe strogoće.
Nisi loš čovjek, ali fali socijalne ili virtualne tolerancije, demokratičnosti i konciznosti.
Pusti raji zabavu, ostavi se patroniziranja te selektivne samovolje.

Što se tiče žutog... neka ide.
On je grobar PFS-a, mučki iza kulisa.
Prvo je uveo drastičnu samovolju te represiju baniranjem, što je rezultiralo kaosom te revoltom, a sada se povlači ?

Otvorite KW temu i pokazati ću vam kako se spašava davljenik.
Očekujem veto, kohabitaciju u interesu foruma i ništa više.

ksian
2021-01-06T22:01:38Z
Originally Posted by: hamush 

Draga PFS bagro...

Zelim vam u kratkim crtama reci da, Fist, Seded, Pecho i ja odlazimo sa foruma. Prosli tjedan ostavku su na moderatorsko mjesto dali gotovo svi moderatori i jedan admin.

Mogli ste i sami vidjeti raznorazna previranja na kritikama itd. Cinjenica je da se mnogi od nas ne slazu sa politikom glavnog admina. No, to nije stvar recentnih dogadjaja vec rezultat godina neslaganja i frustracija. Slash, jedan od prvih nasih PFS forumasa je zbog istog razloga otisao jos prije nekoliko godina.

Za kraj, zahvalan sam svima za sve lijepe i zabavne trenutke. Bilo ih je puno vise od onih losih.

Zelim vam svima sve najbolje. Ove nedavne katastrofe i covid su rezultirale su velikim stresom na sve nas, no i to se sve proci.

Kod nas gore navedenih je jednostavno doslo do zasicenja i zelje za usmjeravanjem energije u druge stvari...

Ja sam ostavku na misto moderatora dao ima, čini mi se nekih 8 godina, iz sličnih razloga kao i ti, jer se nisam slagao sa glavnim adminom, Stipom, i nakon toga mi nikad nije zafalila moderatorska pozicija. Ostao sam na forumu kao običan član, sudjelovao koliko sam htio i mogao, nekad manje, nekad više, vodio neke zanimljive i neke uzaludne rasprave, napisao neke dobre i manje dobre postove, pročitao neke dobre i poučne postove, naučio neke stvari, nasmijao se, stekao neke odlične ljude u životu. Bilo je i stvari koje mi se nisu sviđale, ali, generalno, da sam u svom životu svaki put prolazio kao što sam uglavnom prolazio na ovom forumu, ne bi imao ništa protiv.

Dakle, u ovih skoro 11 godina, ovaj mali i opskurni forum nije imao baš malu i opskurnu ulogu u mom životu i mom razvoju. I da bi se ja odrekao ovog foruma radi toga što mi se ne sviđa kako glavni admin radi, ne bi nikad. Mogu ga se samo odreći radi toga što me teme više ne zanimaju, zato što nemam kvalitetnih i zanimljivih sugovornika ili sam se jednostavno zasitio ovakve interakcije, pa mi više odgovaraju neki drugi oblici komunikacije. U svemu ovome moram jasno i glasno reći da je vlasnik ovog sajta i foruma superkorektan čovjek i legenda.

Tako da, jasno mi je da neko ne želi biti moderator radi odnosa sa Stipom, osobno sam istu takvu odluku donio prije dosta godina, ali mi nije jasno da neko ne želi biti član foruma radi Stipe. Kao moderator sam imao problema sa njime radi nekih njegovih i mojih habitusa, a kao član foruma, mislim, nikad. Ovo je forum, on nam služi kad imamo šta pametno, zanimljivo ili zabavno za reć, ili nas zanima nešto za što ovdje možda možemo dobit odgovor. Dobro, on nam nekad služi i za jačanje ega u uzaludnim debatama i trollanje. Ali, uglavnom, moj je čvrst stav da niko ne bi trebao otići sa foruma radi Stipe, njegovo mješanje u saržaj foruma je uglavnom zanemarivo.

Reaktivac
2021-01-06T22:16:14Z
Predlažem hitan paket mjera za rehabilitaciju foruma u kom su očito tektonski poremećaji...

1) Otvoriti KW temu po čemu je PFS prepoznatljiv.
Kome ne paše - neka ne čita.

2) Imenovati nove moderatore, pomalo različitih svjetonazora i preferencija.
Npr... Zatoichi bi bio izvrstan izbor.

3) Tko hoće ići - neka ide.
Ne treba za nikim plakati, pogotovo nakon žućkarenja, lamentacija o "konfliktnom" Stipi, a godinama su lojalni ministri u njegovoj vladi.

4) Idemo dalje s pomlađenim snagama; dr jupidu i ja možemo napraviti obnovu nakon potresa.
Stipe, Vox populi... budi mudar i prihvati ponuđenu pomoć...
dr jupidu
2021-01-06T23:45:36Z
možda nebi bilo loše da se pfs pretvori da uopće nema moderatora..samo kao tehnička podrša ako se nešto sjebe

da pfs postane neka vrsta zatvora gdje vlast kontrolira samo zidine a unutar zatvora vlada kriminal i bezvlašće ................................................:)11

dobar socjalni eksperment.....................

oće li svak svakom počet jebat mamicu ili ćemo baš pokazat ako nema moderatora da se svi možemo držati minmuma:)1
Black Arrow
2021-01-07T02:10:04Z
Mislim da jednom vise pokazujes da si najbolji forumas ovdje bez sumnje. Ne samo u kvalitetu pisanja nego i po ljudskoj vrlini koja je prepoznatljiva i stalno prisutna.
Svaka cast Kasime... 🙂

Moderatori su ocito napustili forum zbog razlicitih stavova i misljenja o nacinu vodjenja i moderiranja
foruma sa glavnim Administratorom.
Kao neko ko je takodje dugo godina ovdje na forumu, nisam nikad stekao utisak da su vama ruke bile svezane, sto vise sam posmatrao moderatore koji se pretezno povode za forumasima i ucestvuju u njihovim temama, a minimalno otvaraju sopstvene teme. Ne cine samo forumasi kvalitet foruma nego prvenstveno moderatori od kojih se zahteva puno vise kreativnosti po izboru i otvaranju tema,te po nacinu vodjenja istih. VI ste zadnjih par godina kompletno forumasima predali volan a oni su upravljali kako i gdje ih je volja. Tako da smo dobili medju ostalom dva forumasa koji su dan po dan, nedelju po nedelju, mjesec po mjesec, godinu po godinu,
guljili o cecenima, dagestancima, kavkazima, azerbajdzancima, afganistancima, turcima... Ovaj drugi o kozojebima... i obavezno sa psovkom na kraju...!!! I puno tako slicnih gluposti i tema nezanimljivih, i sve se to ponavljalo isto kao na tv Kanalu 24 casa breaking news. To stalno ponavljanje jedno te isto je bilo pravo J... Mozga, raspolozenja i pravi kancer za oci.

Tako da ako postovani ex moderatori i
ex admine mislite da je samo jedna osoba za sve to odgovorna, trebali bi ste razmislit koliki je i vas udio bio u svemu tome!
DjomlaKS
2021-01-07T11:06:49Z
Velika čestitka Crnoj Strijeli. Nakon 11 godina zabio si posljednji čavao u lijes PFS-a. Samim time si razjebao ovo druzenje, a to između ostalog znači da se vise nece pisati ni o kozojebima ni o proroku. Dapače, tesko da ce se pisati o icemu vise.
Moj ti je savjet da sad pojačaš malo s klonovima, i krenes širiti Alahovu rijec na forumu. Jbg, forum po forum i postići ces nesto.

Jos jednom, velika čestitka na ovoj pobjedi!
Čergar
2021-01-07T11:30:10Z
Djomlaks ili bolje da napišem mark88, Epson, gangster, arlovski, msrkneverbackdawn, David, wugic, casiusclay, i da ne nabrajamo dalje sve tvoje klonove ne bi svi stali u jedan post ti si me ponukao da se registriran i upozorim na tvoje opetovane uvrede na vjerskoj bazi, a da ne spominjem tvoje pisanje što bi ti si Romima napravio...

Očito je da žališ za modovima koji su ti takve stvari tolerirali ili ti teatralno dali jedna dan suspenzije za pisanje neprobavljivih stvari tipa sve bi ti to plinom... nakon čega se vraćaš i podrugljivo smiješ svima uvrjeđenima pratiocima foruma a među kojima ima i Roma u facu..na svakom drugom forumu bi bio trajno suspendiran...

Zanimljivo je u cijeloj priči da ti koji imaš nebrojeno klonova na ovom forumu i koji si ušao u konflikte s brojnim forumašima i doveo do njihovog banirnaja i napuštanja foruma imaš obraza ikog prozivati i savjetovat da ga se banira...

Spominješ neko praćenje MMA sporta a pr jedan je tvoja opća neupućenost u isti kad napišeš kao je delija u borbi protiv tybure dominirao rušio tyburu udarao ga u parteru itd nakon što ti više forumaš ukaze da je borba trajala svega dve minute i da je odvijala se te dvije min u stojci do antine ozljede , kreneš lupat kako Ante nikad nije bio preko bare aludirajući da se boni testiranja ?!!

Eto koliko ti pratiš MMA sport i kolko o istom možeš raspravljati kad nemaš blage veze o borbama i karijeri najpotencijalnijeg hr teškaša..
Tako da tvoje obitavanje na forumu je očito isijavanje vlastitih kompleksa i liječenje istih pljuvanjem i širenje netrpeljivosti po ljudima druge vjere, nacionalne i etičke pripadnosti...
Stipe
2021-01-07T11:35:39Z
Originally Posted by: forpfs 

Ništa jarani, kad je prava raja otišla idem i ja na sleep mode neko vrijeme.

Vratit ću se ako se KW vrati, do tad opet samo čitanje.

Samo ću reći: sve vas znam iz doba Banovog foruma i pratim ovaj forum radi vas. Ponekad točno predvidim kakav post će tko upisat. Uživam čitat razmjenu mišljenja na mma temama i ovo naše klošarenje po svakodnevnim temama.

Žao mi je što odlazite svi u komadu - ali to je evidentna poruka ćelavom Yodi (Štef no hard feelings).

-Stipe imao sam jednog šefa, kojem sam bio 4. voditelj odjela u 2 godine, ja sam ga podnosio ravno 5 mjeseci pa ošo i ja. Zapitaj se jel problem u tebi ili 10 ostalih koji odlaze radi tebe. Možda jednostavno imaš novu viziju foruma, to je legitimno, al onda reci, jasno komuniciraj kako stvari stoje.

Naravno.
Vrijedi se ne samo zapitati, nego i postupiti kao da jest tako.

Problem može "u meni" biti na puno načina, i puno je stvari koje se mogu tako formulirati.
Koji god od njih bio, u konačnici, tada može biti logičnije da ostanu Fist i Hamush i Seded a da ja nisam admin, nego obrnuto, već ako se vjeruje da bi tako bolje prošlo.
I to bi (meni) bio jedan normalan razvoj događaja. Bez obzira na osobna mišljenja što je "bolje" u nekoj situaciji.

Kad se već krenulo ovdje o tome iz nekog razloga (a nadam se da neće previše), ja sam u skladu s tom mogućnošću onda predložio Beri baš to, i još i da preuzme mjesto glavnog admina pa da se stvari tako riješe, i to još ranije (prije događaja na ovoj temi). Ne bih imao nikakav problem s tim.

Isto tako, u skladu s tim logično je bilo i zamoliti prvo ekipu da se malo sjedne pa vidi što ćemo i kako ćemo, da nađemo najbolje za PFS, što bi uvijek trebala biti ideja. I da ne radimo neke poteze dok bar ne raspravimo i pogledamo koji ćemo onda.

Sve ovo dalje jednostavno nije do mene jer je van mojeg utjecaja. Ja mogu samo predlagati.

Btw, slično tome nije do mene što Bero više nije admin. Kad se već i to povlači, to je percepcija, ili prikaz, koji se baš i ne poklapaju s istinom. Ima i još par takvih sitnica, ali da se ne gubimo sad na sitnicama.
Ja bih, uostalom, prije da on to radi, nego ja; pogotovo sad.
Slično kao što nije do mene, uostalom, što više i ne piše za PFS. Život nosi svoje na puno načina, i svakome donese njegovo. To su normalne pojave, ljudi završe fakultete, mijenjaju poslove, žene se, svašta se dešava; toliko normalne, da je neobično napominjati ih.

Isto tako, želje i mogućnosti i svašta vezano s tim se s vremenom i mijenja.
Ono što je poželjno je situacije nastojati držati u okvirima u kojima se može održati korektan odnos, suživot, suradnja, pustiti što se može, i tako.
Ja tu nemam nekih ustezanja.

Sad, Hamush je napustio mod poziciju još odavno, a Fistu i Sededu se ne moderira i ne slažu se s nekim odlukama, i ja to razumijem i poštujem. Oni najbolje znaju koliko sam se trudio zadržati ih, jer mislim da su dobro radili i da su na mjestu kao osobe. S moje strane samo hvala, ništa drugo.

Vrijedi uvijek razmotriti stvari iz par kuteva, i sa strane, i s druge strane; obično neki daju još svjetla. :)20

Quote:

Meni si ok lik, ali i ja sam primjetio čudno visok level tolerancije na nekim situacijama (CS).

Hvala! :)20

Quote:

Kako god bilo do idućeg javljanja u eter ostajte mi dobro i čuvajte sebe i svoje bližnje.

Došla su neka luda vremena...

Vratit će se rode

:)4

Što se mene tiče, kao što Ksian kaže, svi mogu pisati (vrlo) slobodno, kao i dosad.

A normalna je stvar da se nekome nekad piše više, i nekad manje. Ljudi gledaju mečeve, ne gledaju mečeve, zanimaju ih borilački sportovi više, ili manje, treniraju, ne treniraju, ima povoda, nema povoda - it goes with the territory.
Slično kao što se dese nekad i vrlo netipične okolnosti. Korona i potres su preuzeli praktički sve medije, ne samo PFS forum.

Proći će i to. :)20

Što se još može, pa, reći svima da su vrata širom otvorena, svi prijedlozi stoje i dalje, poziv da se proba malo smiriti pa pogledati stoji i dalje, može se reći da je svima 2020. bila kakva je bila, da je 6.3 protreslo sve nas, da si trebamo biti podrška, i da probamo naći onda što više razumijevanja i dobre volje jedni prema drugima.

To je ono što se može!

-Stipe
DjomlaKS
2021-01-07T11:37:09Z
Originally Posted by: Čergar 

Djomlaks ili bolje da napišem mark88, Epson, gangster, arlovski, msrkneverbackdawn, David, wugic, casiusclay, i da ne nabrajamo dalje sve tvoje klonove ne bi svi stali u jedan post ti si me ponukao da se registriran i upozorim na tvoje opetovane uvrede na vjerskoj bazi, a da ne spominjem tvoje pisanje što bi ti si Romima napravio...

Očito je da žališ za modovima koji su ti takve stvari tolerirali ili ti teatralno dali jedna dan suspenzije za pisanje neprobavljivih stvari tipa sve bi ti to plinom... nakon čega se vraćaš i podrugljivo smiješ svima uvrjeđenima pratiocima foruma a među kojima ima i Roma u facu..na svakom drugom forumu bi bio trajno suspendiran...

Zanimljivo je u cijeloj priči da ti koji imaš nebrojeno klonova na ovom forumu i koji si ušao u konflikte s brojnim forumašima i doveo do njihovog banirnaja i napuštanja foruma imaš obraza ikog prozivati i savjetovat da ga se banira...

Spominješ neko praćenje MMA sporta a pr jedan je tvoja opća neupućenost u isti kad napišeš kao je delija u borbi protiv tybure dominirao rušio tyburu udarao ga u parteru itd nakon što ti više forumaš ukaze da je borba trajala svega dve minute i da je odvijala se te dvije min u stojci do antine ozljede , kreneš lupat kako Ante nikad nije bio preko bare aludirajući da se boni testiranja ?!!

Eto koliko ti pratiš MMA sport i kolko o istom možeš raspravljati kad nemaš blage veze o borbama i karijeri najpotencijalnijeg hr teškaša..
Tako da tvoje obitavanje na forumu je očito isijavanje vlastitih kompleksa i liječenje istih pljuvanjem i širenje netrpeljivosti po ljudima druge vjere, nacionalne i etičke pripadnosti...

Znamo :)18
DjomlaKS
2021-01-07T11:46:46Z
Forumu treba vise demokracije.
Nek netko javi bagri da se vrati. Stipe ce podnijeti ostavku, a bivsi modovi nek biraju novog glavnog admina, i sve 5.
Treba nekako održati forum na životu, a bez starih forumasa i novih modova/admina, to nece ici.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-07T11:55:39Z
istina da mi je bezbroj puta zasmetao Stipin način rada, ali ja ne odlazim zbog njega.
jednostavno nemam više vremena a i zasitio sam se admin poslom.
a i generalno sam zasićen forumima.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
2021-01-07T11:55:58Z
Par starih clanova se vratilo kad se kw tema zatvorila,pocelo se malo vise komentovati po sportskim temama,lijjepo za vidjeti a i komentovati o necemu normalnom....mislim da bi to trebalo uraditi i sa avetima,barem na mjesec dana zakljucati pa da vidimo kako ce biti....aveti nisu ni potrebni,to je vise ko crna hronika,nepotrebna tema gdje se postavljaju linkovi sa index.hr i svi se ponasaju da su fake outraged u svojim postovima......gasi
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
DjomlaKS
2021-01-07T12:17:37Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Par starih clanova se vratilo kad se kw tema zatvorila,pocelo se malo vise komentovati po sportskim temama,lijjepo za vidjeti a i komentovati o necemu normalnom....mislim da bi to trebalo uraditi i sa avetima,barem na mjesec dana zakljucati pa da vidimo kako ce biti....aveti nisu ni potrebni,to je vise ko crna hronika,nepotrebna tema gdje se postavljaju linkovi sa index.hr i svi se ponasaju da su fake outraged u svojim postovima......gasi

Pa ti nikad ni ne komentiras sportske teme, nego si najaktivnij bio u KW sranjima :)26
Onda kasnije u ovim pizdarijama pod "razne teme", al ne sjećam se kad si zadnji put komentirao nesto u sportskim temama.

Sve nek se otvori i gotovo!

@bero, nitko te ne tjera da budes admin. Das ostavku i dolazis na forum kao običan član, kad ti je bas al ono bas dosadno.
Hamush i ova bagra su otisli zbog Stipe, pa bi bilo ok da se vrate sad kad čovjek nudi ostavku. Ako nemaju volje za forumom onda ok, al šteta je napustat forun zbog neslaganja u mod sobi.

Doduše sta ja serem, i ja vas napustam za tocno 8 mjeseci :)18
Reaktivac
2021-01-07T13:31:51Z
Kako se čini, zanemarivanje, dugogodišnje oglušivanje, neprepoznavanje problematike te izvjesna samovolja, nesklonost da se obuzda vlastita taština, dovesti će u konačnici do možebitno gašenja foruma.

S pojavom društvenih mreža, forumi polako padaju u drugi plan.
Međutim, šteta da se isti ugasi, zato jer dio članstva nije zadovoljno smjerom te prijeporima među adminima, glede sustava odlučivanja ili usuglašavanja.
Ako ćemo iskreno, nikada nije bilo prevelike empatije, niti jasnih kriterija, jer uglavnom se konformistički pristupalo, ravnodušno, šutke se promatralo na suspenzije izvjesnim forumašima, koji imaju malo drugačije svjetonazore te uvjerenja u odnosno na većinu.
Nije tu pomagalo niti njihovo pristojno, uljuđeno ponašanje, već isključivo subjektivan kriterij po čistom svjetonazorsko-ideološkom animozitetu ili (ne)raspoloženju nadležnih.

Uglavnom, vrijeme je da se Stipe makne, budući da i dalje drvi po svome, ne sluša što mu se dobronamjerno sugerira, a čini se kako je nesklon ne samo samokritici, već i promišljanju o tome koliko je suodgovoran za srozavanje ratinga jednog, sada već opskurnog foruma, za koji smo više vezani navikom, sentimentom, nego sadržajima.

Neću se nigdje gurati, niti mi se moderira, ali kladim se da bi bio u stanju da forum za par mjeseci preporodim, a jedino što tražim je malo tolerancije, malo protekcije i malo više poštovanja.

Oni koji su izgubili entuzijazam i volju da volontiraju na forumu - pošteno da su se makli.
To treba cijeniti.

Na kraju se pitanje svodi na najvažnije: da li će Stipe popustiti volji naroda te dokazati da je razuman, demokratičan ili će forum pretvoriti u artefakt samome sebi ?

Sada kada nema žutog konspiratora, fista, bere i Sededa, jasno da je odgovornost na njemu.

Budući kako gazdi foruma nije previše stalo oko zbivanja i previranja, nema potrebe da se pretrgavamo s apelima te zazivanjima.

Tko je dobar s Miranom - možda da mu ukaže na srozavanje foruma kao problem, koji se lako može riješiti ? Uz malo dobre volje te tolerancije.

Toliko od mene.

LP
pasbrata
2021-01-07T13:48:35Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Forumu treba vise demokracije.
Nek netko javi bagri da se vrati. Stipe ce podnijeti ostavku, a bivsi modovi nek biraju novog glavnog admina, i sve 5.
Treba nekako održati forum na životu, a bez starih forumasa i novih modova/admina, to nece ici.

jučer sam bacio malo oko na last visited od starih forumaša... i ima ih pun k...

FaceDesigner Advanced Member Friday, February 19, 2010 2,510 Friday, September 18, 2020

blazer44 Advanced Member Sunday, September 20, 2009 2,574 Sunday, August 16, 2020

akvic Advanced Member Friday, January 9, 2009 2,280 Monday, June 15, 2020

Acidofil Advanced Member Wednesday, January 7, 2009 1,406 Tuesday, June 9, 2020

djoni Advanced Member Wednesday, January 14, 2009 344 Wednesday, March 25, 2020

mmjaws Advanced Member Sunday, March 13, 2011 1,767 Friday, March 20, 2020

Đolo Advanced Member Saturday, February 21, 2009 6,491 Sunday, March 8, 2020

Diablo Advanced Member Sunday, May 1, 2011 5,095 Wednesday, January 8, 2020

Begbie Advanced Member Sunday, February 9, 2014 733 Monday, December 9, 2019

Logicus Advanced Member Wednesday, January 5, 2011 802 Sunday, December 8, 2019

ime90 Advanced Member Friday, June 8, 2012 608 Monday, November 25, 2019

Monstrum Advanced Member Tuesday, August 27, 2013 946 Monday, November 11, 2019

shadow shadow Advanced Member Sunday, August 21, 2016 606 Monday, November 11, 2019

Jarac Jarac Advanced Member Wednesday, June 17, 2015 2,294 Monday, November 11, 2019

Chiodo Advanced Member Saturday, July 19, 2014 3,244 Tuesday, November 5, 2019

Montana Joe Advanced Member Tuesday, November 5, 2013 709 Monday, November 4, 2019

zarajan Advanced Member Wednesday, January 14, 2009 1,309 Monday, August 19, 2019

Cain Advanced Member Sunday, December 20, 2009 7,944 Tuesday, March 12, 2019

bruce lee Advanced Member Monday, May 23, 2011 2,094 Saturday, February 16, 2019

air23 Advanced Member Thursday, February 17, 2011 517 Sunday, January 27, 2019

MrJinks Advanced Member Wednesday, January 14, 2009 781 Friday, January 11, 2019

Kristijan Advanced Member Saturday, May 5, 2012 1,488 Sunday, December 30, 2018

DoKoske Advanced Member Monday, February 2, 2009 3,039 Monday, December 10, 2018

travarica Advanced Member Saturday, June 13, 2009 3,779 Thursday, November 1, 2018

djoli8 Advanced Member Tuesday, July 14, 2009 614 Wednesday, September 19, 2018

bones Advanced Member Sunday, October 24, 2010 475 Sunday, April 22, 2018

Mr. Chael Sonnen Advanced Member Monday, October 10, 2011 316 Saturday, March 3, 2018

Matek Advanced Member Wednesday, January 14, 2009 1,638 Sunday, January 21, 2018

Freak Advanced Member Sunday, October 31, 2010 569 Saturday, September 30, 2017

mrcinna mrcinna Advanced Member Sunday, June 14, 2009 797 Monday, September 25, 2017

-HMD- Advanced Member Wednesday, January 6, 2010 343 Thursday, December 29, 2016

Reptile Advanced Member Thursday, January 15, 2009 1,280 Friday, November 4, 2016

kanye Advanced Member Monday, September 6, 2010 1,220 Sunday, June 5, 2016

rampage308 rampage308 Advanced Member Friday, October 22, 2010 2,459 Wednesday, June 1, 2016

benki Advanced Member Friday, November 2, 2012 916 Friday, March 11, 2016

Satrap Advanced Member Wednesday, December 29, 2010 2,552 Wednesday, January 6, 2016

shogun33 Advanced Member Monday, January 19, 2009 1,608 Thursday, June 18, 2015

uglavnom ne znam koji od njih je bio klon, koji je baniran itd...
ali i s moderatorima i bez... ekipa koja je imala preko 1000 postova... a ove ispod 500 nisam ni uvrštavao... ih iz ovog ili onog razloga više nema...
htjedoh reći... da ako nisu banirani da ih nema neovisno o moderatorima...
evo ja nisam došao na forum barem koju godinu ni kao "guest"...
prije ajmo reći do 2015 god sam pogledao svaki ufc ono uživo... a sada me zaboli pisha...
ajd dok je bilo na novoj tv navećer bih i pogledao, ali sada apsolutno ništa... osim kad je stipan majosik u igri ili "nešto veliko"...
evo čak nisam pogledao conor vs. diaz 2...
Black Arrow
2021-01-07T14:01:49Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Velika čestitka Crnoj Strijeli. Nakon 11 godina zabio si posljednji čavao u lijes PFS-a. Samim time si razjebao ovo druzenje, a to između ostalog znači da se vise nece pisati ni o kozojebima ni o proroku. Dapače, tesko da ce se pisati o icemu vise.
Moj ti je savjet da sad pojačaš malo s klonovima, i krenes širiti Alahovu rijec na forumu. Jbg, forum po forum i postići ces nesto.

Jos jednom, velika čestitka na ovoj pobjedi!

Ljudi su se izjasnili zbog cega napustaju forum zar ne citas? Da sam ja problem lako bi se mene rijesili. Slobodno pisi sta hoces i o kome hoces. Ja cu se ubuduce uglavnom zanimat sa temom zbog koje sam u sustini i dosao na ovaj forum.

@bero tako ste ga i radili zadnjih godina.

Uzivaj u mirovini... :-))
dr jupidu
2021-01-07T14:01:52Z
prje bi rekao da je uzrok odlaska s foruma tj admina kriza srednjih godina plus covid plus eknomsk situacija.....:)1

gdje je ta mladost taj polet ta energija

ja tek sad krećem s forum karijerom....kw naslovom....

iako sam i ja zbog covida djelom na dnu:)1

oćemo sad plakat ili bit jaki pa izvršit come back......

neznam zašto i odlazit s foruma... neideš na forum koliko žekiš i kad ponovo poželiš dodješ......

a ne ko debeli krmak najavljuješ odlazak s foruma 10 god i uvijek se vraćaš

obećavali su i krmak i fist i sad zatoichi da će uspit spustit kilograme pa uspiju 20 dana se držat discipline a onda opet po čvarcima slanini i brdu krompirića jer im zafali energije a i psiha pati praznog želuca

svih nas je pogodila ova kriza no forum bi trebao biti lijek u medjuprostoru a ne krivac za oduzimanje energije...dapače ja uvijek odem na pfs forum odmorit mozak od posla i obaveza

danas imam jaku obavezu odradit u 19 h trening cardio plus vježbe snage....... i nemislim da će me pfs forum dokrajčit

:)1 dečki ...ne napuštajte forum zbog krize srednjih godina

kupite đipove..nađite ljubavnice....

a ako ste baš dekintirani a svi smo sad manje više.......................ako nemA kruha.............JEDITE KOLAČE JEBIGA

Zatoichi
2021-01-07T16:30:34Z
Eto sta ti je cancel kultura,u danskoj su prestali sa prikazivanjem Johny Dillerman,animacija za dnecu gdje johny ima ogromnu kitu i sa njom spasava djecu i zivotinje....pa zar niko vise neshvata salu :)1

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2021-01-07T16:56:54Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Eto sta ti je cancel kultura,u danskoj su prestali sa prikazivanjem Johny Dillerman,animacija za dnecu gdje johny ima ogromnu kitu i sa njom spasava djecu i zivotinje....pa zar niko vise neshvata salu :)1

Svaka cast dancima, ovo je smijesno lose
Similar Topics
Users browsing this topic