Kao sto svi znate na ovom forumu odkad postoji uvijek je bilo forumasa iz susjednih regija bivse drzave,medju ostalom srba i muslimana.
Vec par godina posmatram kako poneki forumasi cesto na najpogrdniji nacin pisu o muslimanima i vrijedjaju njihova uvjerenja i svetinje.
Ja sam samo za par minuta posla izvukao iz zadnjih mjesec ili dva od doticnog koji je trazio moj ban kako i na koji nacin on pise o muslimanima.
Kad ti milijardu i nesto ljudi kaze nemoj vrijedjas sa time onda ostavi!!
I vjerujte mi ovo je samo 0,001 sto sam za par minuta izvukao sa povrsine... kad bi ja sad zasjeo satima ili dan mozete zamislit sta bi sve izvukao i to ne samo od njega.
Vidjet cete isto tako nikakvo upozorenje od moderatora,a da nepricam o sankcionisanjem....
https://www.profightstor...a--religija-itd/page1591
Izgleda da su ovi zadnji napadi uamjereni uglavnom na vjerske objekte.
Posebno mi je zanimljiv profil onog napadaču u Nici koji je u crkvi ubio troje ljudi. Kako ga opisuju, skroman, radišan mladic koji se prije 2g. "okrenuo" Bogu(čitaj postaje fanatik). U ovoj izbjegličkoj krizi on dolazi iz tesko zaraćenog Tunisa, i crnči po Europi dok mu nije prekipjelo, odnosno do prve uvrede dragom mu proroku. I bez ikakve pripreme uzme noz i pokolje neduzne ljude.!
I sad se postavlja pitanje, koliko je jos takvih kozojeb fanatika doselilo kod nas u Europu, crnči negdje, i samo čeka kad ce mu netko uvrijedit Alaha ili Muhameda pa da pokolj napravi!? Mozda ovaj put nece sjesti za Francusku ili negdje dalje, vec s nožem u ruci pravac prva crkva, pa makar se nalazio negdje po našim šumama i skrovištima... Jer na kraju krajeva, njima smo mi ionako svi isti, europljani(uglavnom kršćani) koji ne poštuju prorok pedofila i jos ga vrijeđaju!
Dvije stvari mi upadaju u oči na drustvenim mrežama.
1. sve se vise šire poruke kozojeba koji pričaju o "svetom ratu". Osobno bih sve takve priveo na ispitivanje.
2. licemjerje naših bošnjaka!
Kad se dogodio napad na Novom Zelandu danima se kukalo, kad treba o migrantima onda i tu masovno pametuju(isti im kozojeb iz Pakistana i neki izbjeglica kršćanin iz Sirije), čak i kad je bleiburška misa u Sarajevu danima su kmečali.! A sad, u ovoj seriji terorističkih napada ili šute ili im iza svakog obraćanja stoji ono ALI! Dakle, opet niti osuđuju niti se ograđuju od takvih idiota, nego po ko zna koji put traze nekakvo opravdanje za ovakvo nesto, kao npr. opravdanje "sta su Francuzi radili po Africi", za ovo ubojstvo profesora. Jadno da ne moze jadnije!
Bas me zanima koliko je ovakvih "spavača" ostalo po Bosni, spremni da svaki tren uzmu oružje u ruku i krenu ubijati zbog jednog pedofila!
https://www.profightstor...a--religija-itd/page1587
Ahaa, jel sad Balkanbomber pretjeruje kad pise koliki je Khabib kozojeb?? I opcenito kad pise za vecinu tih kozojeba iz primitivnih zemalja?
Jos kaze da vole vise svog proroka nego svoje žene, djecu, obitelj...jebo ih taj prorok pedofil da ih jebo!
https://www.profightstor...a--religija-itd/page1588
Keba se ovime posuo kantom govana po glavi..
Pa i ne bas. Očito je da ga jako velik broj muslimana podržava, i njemu je to najbitnije. A one koji ga ne podržavaju, smatra jednakim Macronu, dakle nebitni likovi koji mrze sve muslimansko.
Al drago mi je kad kozojebi ovako iziđu iz ormara, i kad je vec on zbrisao u mirovinu, nadam se da ce netko onom Zabitu polomit zube.
Da nesto pojasnim. Ja sam prvi protiv te tzv. slobode govora koju forsiraju glupi francuzi da bi ismijavali i vrijeđali. Rekao sam i opet ponavljam da mi je bas drago sto su onako izrašetali CH. Ko ih je..!
Ali ovdje sad imamo slučaj gdje jedna jako utjecajna i bitna osoba, doslovce priziva teroristički napad na predsjednika jedne države, te sve one koji se slažu s njime, tj. uvrijede Muhameda na bilo koji način. I da stvar bude jos gora, ode korak dalje i napiše kako svog proroka, inače običnog prevaranta i PEDOFILA(namjerno velikim - Mate), vole i poštuju od vlastite djece i obitelji!!? I jos na to pokupi hrpu lajkova i potpore od prave kozojebačke armije, koja očito nije malobrojna.
Bome ovo je nesto najprimitivnije sto sam ikad vidio, i samo jos jedan dokaz da te kozojebe ne traba puštati nama u Europu. A ove sto smo vec pustili s oba oka motrit!
Gledajte kako opravdava likvidaciju cijele redakcije CH... a meni kaze da se sladim na stradanje ljudi od zemljotresa...!!!
I jos za kraj forumas travarica... bez obzira sto je to bilo vec prije neku godinu. On je takodje na jako grub nacin vrijedjao muslimane.Nikakva reakcija od modova...
https://www.profightstor...ka--religija-itd/page917
počeli i u Švedskoj
jebem ti islam...prokletstvo ovog svijeta već 1400 godina
rat nam ne gine u budućnosti
Kao sto sam vam rekao ovo je samo jedan mali djelic,kad bi poceo kopati po forumu puno vise bi nasao.
E sad vi sami procjenite kakva se poruka nereagovanjem salje muslimanima koji posjecuju ovaj forum...??