Khbabez logican protivnik, premalo je vremena za promjene u treningu a dobro si rekel njemu je to samo los dan.
On mora stat pred ogledalo i pitat se zeli li zonu komfora u top 20 glory ili zeli bit broj 1.Ako zeli pojas onda se mora menjati sve, od treninga, gyma, vise analitickog rada .Da ne ulazim u dubinu Khbabez otvoren borac, ide na brawl, nije treniro neko vrijeme zbog ozljede ili korone , ne znam tocno.Plaza visi , moze s njim raditi sto hoce ako nece ulazit u otvoren fajt.A tamo u brawlu sa plazinom sporoscu marokanac moze donjet damage , nesto ko francuz.Jebiga na papiru Plaza favorit, drzanje na distanci, prednost visine, izrokati ga combo skillsima.
Pogledo sam i ja video na kanalu, koliko se opirao nemoze solin iz njega.Nije dobro razmisljati on i Badr su izgubili, pusti njega on je svoje odradil.Ti si izgubio kako mu netko napise u commentsima jeben si borac ali si procitana knjiga.Sve je na njemu i kad ce shvatit kako dalje, bojim se ako ne promjeni nesto da ce lagano ispasti iz top 10, nailaze rigters, volio bi vidjet krykliu isto u glory.
Edited by user
2021-01-05T23:39:14Z
|
Reason: Not specified