Svensson
2020-12-20T10:30:57Z
Originally Posted by: mladen55 

Ovi Catinasi, Mahiedini su nizi level za 100 % spremnog Plazu.

Catinas će pogasit tri dijela kategorije tamo

doduše ako ga ne testiraju na kemiju:)20
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-12-20T10:48:09Z
Originally Posted by: Svensson 

Catinas je monstrum kad je u formi i fokusiran. Ručne bombe su mu u rangu, ajd od aktualnih MMA boraca, Rumble Johnsona i Nganoua iako je mali i nizak. Baš ima bombetine u rukama.

Svensson
2020-12-20T12:09:27Z
Originally Posted by: fist 

Catinas je monstrum kad je u formi i fokusiran. Ručne bombe su mu u rangu, ajd od aktualnih MMA boraca, Rumble Johnsona i Nganoua iako je mali i nizak. Baš ima bombetine u rukama.

Da ,žao mi je što je odusto od MMA karijere, mogo je vrlo lako bit nešto ala Hunt. Gasio bi ekipu samo da ih dotakne u malim rukavicama.

Neš ti šta mu je trebalo previše hrvanja i bjj-a za uspjeti u teškoj. Dosta čovjeku da vidi onog panja Hardya sinoć :)18
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-12-20T13:09:34Z

Meni ovaj Mahiedin u nijednoj u ove 2 borbe nije izgledao kao za level losiji od Plaze, nego da su tu negdje, neznam ali mi je ovaj izgledao brze i opasnije u tim borbama, obadvije borbe su bile odlične, i mislim da bi svaka njihova borba bila ovakva, i da bi svaka borba bila li la
Svensson
2020-12-20T20:24:31Z
Originally Posted by: JDS 

Meni ovaj Mahiedin u nijednoj u ove 2 borbe nije izgledao kao za level losiji od Plaze, nego da su tu negdje, neznam ali mi je ovaj izgledao brze i opasnije u tim borbama, obadvije borbe su bile odlične, i mislim da bi svaka njihova borba bila ovakva, i da bi svaka borba bila li la

podsjetili su me definitivno na stare dane K1 kad si imo šačicu top boraca di je mogo bilo tko dobit bilo koga, mogo si ih gledat par puta godišnje i uvijek interesantno

dr jupidu
2020-12-20T20:59:25Z
1 lošiji dan u uredu i odma nevalja

vidjet ćemo iduće mečeve i bit svi pametniji

Ivan CRO Cop
2020-12-20T21:45:36Z
Originally Posted by: dr jupidu 

1 lošiji dan u uredu i odma nevalja

vidjet ćemo iduće mečeve i bit svi pametniji

A odradit će još 100 mečeva, nije smak svijeta
Al greota je da gubi od ovakvih a može i mora bolje 💪🏻

"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DayHR
2020-12-21T09:09:51Z
Loše je što se opet morao boriti sa Mahedineom kad ga je vec pobijedio, vidjelo se u prvoj borbi da je protivnik tvrd i da je meč 50-50.

Plazibat se čini se previše pokušava ugledat na Harija kao idola i imitirat njegov otvoreni stil borbe, za što nema tehniku. Hari može nokaitirat bilo kojom tehnikom s obje ruke i noge ako mu daš samo malo prostora, dok je kod Plazibata sve osim kombinacije kroše dolje-gore podosta neopasno. Kickovi ne postoje, baca previše telegrafiranih krošea u blok i nepotrebno troši snagu. Čudi me da nije više pokušavao koljenom naskakti na nižeg protivnika.

Mlad je i trebao još raditi, bit će prilike.
Čini se da su Adegbuyi, Ben Saddik i ovi s vrha još prevelik zalogaj za njega.
Kakva je situacija u Kickboksu mogao bi dočekat priliku za napast titulu u budućnosti, no hoće li ju iskoristiti.
Svensson
2020-12-21T11:14:24Z
Originally Posted by: DayHR 

Loše je što se opet morao boriti sa Mahedineom kad ga je vec pobijedio, vidjelo se u prvoj borbi da je protivnik tvrd i da je meč 50-50.

Plazibat se čini se previše pokušava ugledat na Harija kao idola i imitirat njegov otvoreni stil borbe, za što nema tehniku. Hari može nokaitirat bilo kojom tehnikom s obje ruke i noge ako mu daš samo malo prostora, dok je kod Plazibata sve osim kombinacije kroše dolje-gore podosta neopasno. Kickovi ne postoje, baca previše telegrafiranih krošea u blok i nepotrebno troši snagu. Čudi me da nije više pokušavao koljenom naskakti na nižeg protivnika.

Mlad je i trebao još raditi, bit će prilike.
Čini se da su Adegbuyi, Ben Saddik i ovi s vrha još prevelik zalogaj za njega.
Kakva je situacija u Kickboksu mogao bi dočekat priliku za napast titulu u budućnosti, no hoće li ju iskoristiti.

da sam na njegovom mjestu išao bi odradit koju borbu u ONE FC

kickbox ali kavez i male rukavice
mladen55
2020-12-21T19:58:30Z
Jebiga sad nema nazad.
-skinut 5 kila , doc na krokopovskih 104
-potaracat ove low quality Hw borce
-sjest s Mikeom i rec mu cuj borim se ko kurac nakon godinu dana treninga jel problem u tebi ili meni
- ne da se cini nego on je daleko o bennya i jamala, on mora rusit mahiedina u prvoj rundi da bi bil blizu ovih gore
-ajmo plazo znamo da to mozes, odjebi sve klosare oko sebe i kreni trenirat kak spada, kakav faking breski on ti moze bit partner u Velveta samo.
-uzmi Ciku i rokaj, poradi na defenzivi i brzini eskivaza
Ajde plazo inace si propo ko Jurkovic i Brestovac
doog_kool
2020-12-22T03:23:36Z

Jebiga sad nema nazad.
-sjest s Mikeom i rec mu cuj borim se ko kurac nakon godinu dana treninga jel problem u tebi ili meni
- ne da se cini nego on je daleko o bennya i jamala, on mora rusit mahiedina u prvoj rundi da bi bil blizu ovih gore
-ajmo plazo znamo da to mozes, odjebi sve klosare oko sebe i kreni trenirat kak spada, kakav faking breski on ti moze bit partner u Velveta samo.

Brestovac nije propo. Covjek je jednostavno digo ruke od sporta. Nebi se ja zacudio da on sa dva tri treninga Mahiedina polozi high kickom u prvoj rundi na pocinak.
mladen55
2020-12-22T08:16:10Z
Originally Posted by: doog_kool 

Jebiga sad nema nazad.

Brestovac nije propo. Covjek je jednostavno digo ruke od sporta. Nebi se ja zacudio da on sa dva tri treninga Mahiedina polozi high kickom u prvoj rundi na pocinak.

Brestovac bez treninga moze to napravit :)18
Ivan CRO Cop
2021-01-05T22:05:22Z
Gledam izjavu Plazibata, sve je savršeno samo je eto izgubio 🙂 no nema veze
Sledeći meč protiv Tarika Khbabeza
Eksplodiraj Plazibate i iskidaj marokanca 💪🏻 Biće sjajan meč ako išta
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
mladen55
2021-01-05T23:35:35Z
Khbabez logican protivnik, premalo je vremena za promjene u treningu a dobro si rekel njemu je to samo los dan.
On mora stat pred ogledalo i pitat se zeli li zonu komfora u top 20 glory ili zeli bit broj 1.Ako zeli pojas onda se mora menjati sve, od treninga, gyma, vise analitickog rada .Da ne ulazim u dubinu Khbabez otvoren borac, ide na brawl, nije treniro neko vrijeme zbog ozljede ili korone , ne znam tocno.Plaza visi , moze s njim raditi sto hoce ako nece ulazit u otvoren fajt.A tamo u brawlu sa plazinom sporoscu marokanac moze donjet damage , nesto ko francuz.Jebiga na papiru Plaza favorit, drzanje na distanci, prednost visine, izrokati ga combo skillsima.
Pogledo sam i ja video na kanalu, koliko se opirao nemoze solin iz njega.Nije dobro razmisljati on i Badr su izgubili, pusti njega on je svoje odradil.Ti si izgubio kako mu netko napise u commentsima jeben si borac ali si procitana knjiga.Sve je na njemu i kad ce shvatit kako dalje, bojim se ako ne promjeni nesto da ce lagano ispasti iz top 10, nailaze rigters, volio bi vidjet krykliu isto u glory.
Svensson
2021-01-13T22:11:03Z
Robin Van Roosmalen nastradao u teškoj prometnoj nesreći. Nema baš detalja osim da je u bolnici.

Njegova sestra Melissa je poginula. RIP
Black Arrow
2021-01-13T22:22:01Z

Robin Van Roosmalen nastradao u teškoj prometnoj nesreći. Nema baš detalja osim da je u bolnici.

Na Njemackom GNP nema jos nista .Koliko ti je pouzdana informacija ?
Zatoichi
2021-01-13T22:33:29Z
Originally Posted by: Black Arrow 

https://cagesidepress.co...pitalized-sister-killed/ 

Udario ih kamion

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Black Arrow
2021-01-13T23:43:12Z
Tragedia RIP.
Svensson
2021-01-14T09:06:55Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Glory objavio na Twitteru, Nizozemski mediji također
mladen55
2021-01-14T09:32:55Z
Ekipa sta mislite o Mikeovom nacinu pripreme ? Na Antonijevom videu prica kako je najbolje simulirati borbu teskim sparinzima.Ja sam prical sa dosta nasih trenera i rekli su mi suprotno, 10 cak 15 dana prije borbe ne rade sparinge da bi borac ostal zeljan fajta.
Plaza na tim sparinzima odradi prave meceve i onda u mecu zgleda pretreniran i spor.