Srkazam za Makedonce. Bero je spomenuo samo Grke i Bugare, a Makedonci imaju problema i s ostalim susjedima.
Ok, Srbi ih ne gnjave, samo malo podjebaju, al Grci i Bugari su teski smradovi, dok Albanci rade pizdarije gdje god se razmnože.
ok, da, istina... uvjeren sam da cemo mi svi dok smo zivi, znaci svi sto smo rodeni barem od 70e, svjedociti pokusaj odcjepljenja sjeverne sjeverne Makedonije ili neki pokusaj probijanja neke Albanske autonomije na tom podrucju, ali 100%.
a nasa djeca ce svjedociti spajanje Albanije, Kosova i Albanske Makedonije u veliku Shquipetariju, gdje ce onda Muslimanski Albanci biti daleko u vecini, sto ce i isto tako znaciti pocetak strozih represija protiv krscanske albanske manjine.
Crna Gora ima srece da su njihovi Albanci barem 25% krscani, a ti Albanci nemaju tu ceznju odcjepljenja kao muslimani, ali to ce i onda u velikoj Albaniji koristiti kao argument za supresije, kao, vi se niste borili za veliku albaniju. nece biti krscanskih narodnih heroja, itd... lol... kako se nadam da su ovo sve nebuloze, stvarno, ali vise vjerujem u to da ce se historija ponavljati nego da ce nekim cudom sve zavrsiti bajno.
evo i mapa, pokraj albanije i kosova sam ucrtao i sjever makedonije, kumanovo i tetovo i njihove opcine okolo, plus pola Skoplja, ima tam stari turski dio kao sarajevska bascarsija gdje su skoro pa iskljucivo albanci, to ce sve pripasti njima, kao kipar negdje tako hajmo reci.
Edited by user
2020-11-24T15:59:39Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!