bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-11-02T12:41:01Z
UserPostedImage

https://sportnet.rtl.hr/...m-ali-poznaje-i-on-mene/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
pecho
2020-11-02T13:23:37Z
Izdržljiv boksač koji može primiti udaraca, ali koji je od imalo boljeg borca izgubio. Prenisko drži ruke, nema nokautersku moć i ima 39 godina. Što očekivat?
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-11-02T13:27:11Z
Originally Posted by: pecho 

Izdržljiv boksač koji može primiti udaraca, ali koji je od imalo boljeg borca izgubio. Prenisko drži ruke, nema nokautersku moć i ima 39 godina. Što očekivat?

Zbog takvih protivnika vise uopce nemam zelju gledat mec. Pogledat cu, al ono, bez neke napetosti.

Kad se sjetim da se Mirko s 25 borio u finalu K-1, a jednim Hoostom, pocnu mi se gaditi ovi danasnji kalkulanti. Ne mislim tu na Hrgu primarno, on samo igra igru koju promotori namecu

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-02T15:02:22Z
Originally Posted by: fist 

Originally Posted by: pecho 

Zbog takvih protivnika vise uopce nemam zelju gledat mec. Pogledat cu, al ono, bez neke napetosti.

Kad se sjetim da se Mirko s 25 borio u finalu K-1, a jednim Hoostom, pocnu mi se gaditi ovi danasnji kalkulanti. Ne mislim tu na Hrgu primarno, on samo igra igru koju promotori namecu

Drukčije je bilo u K1 ili u UFC-u gdje se uvijek najbolji bore sa najboljima a drukčije je u boksu
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-11-02T18:04:23Z
Rekao da će na kraju godine boksati za neku važnu titulu sa nekim visoko rangiranim boksačem, a na kraju ovo. Ako misli lupati kante i na tome nabijati scor, neka se ostavi toga i gotovo, ovo postaje sramotno.

Mir Vama.
DugoVecCitam
2020-11-02T19:45:07Z
Ako se ne varam ovo je Hrgi treci protivnik cija je proslost vezana za zatvor.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
2020-11-02T20:17:39Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ako se ne varam ovo je Hrgi treci protivnik cija je proslost vezana za zatvor.

A koji crni boksac nije nikad bio u buksi? :D

- dr jupidu
bero
  • bero
2020-11-06T12:09:13Z
https://www.24sata.hr/sp...iti-zavrsit-cu-ga-726489 

Booker će dat sve od sebe sudeći po izjavi :)18 :)18
- dr jupidu
bero
  • bero
2020-11-06T12:09:55Z
prijenos na rtl-u:

https://sportnet.rtl.hr/...lju-ide-po-novu-pobjedu/ 
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2020-11-07T19:57:35Z
Booker nikad nije bio na podu. Protiv Puleva uletio u borbu neočekivanu i dobro se držao. Ako se stvarno spremio kako treba biti će ok za pogledati. Nije kanta nego solidan boksač koji može puno primiti. Još malo Dubois-Joyce. Smatran da će ga Dubois uspavati. ISto bi i Filip napravio obzirom da je jako puno napredovao od njihove borbe dok je Joe samo mali napredak ostvario, a i nije mogao veći obzirom na godine. Yoku i Makhmudova isto želim pogledati sa bolji protivnicima je pripadaju vrhu teške kategorije. Gassijev isto ok i digao masu, a u Ajagba je tu. Stiže nam nova ekipa na vrh teške kategorije.
doog_kool
2020-11-07T21:23:13Z
Originally Posted by: Mate 

Rekao da će na kraju godine boksati za neku važnu titulu sa nekim visoko rangiranim boksačem, a na kraju ovo. Ako misli lupati kante i na tome nabijati scor, neka se ostavi toga i gotovo, ovo postaje sramotno.

Mir Vama.

Siguran sam ako Hrga procita tvoj komentar da ce se ostavit boksa,registrirat na forum i pocet raspravljat o obliku Zemlje.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-11-17T09:13:17Z
Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

Siguran sam ako Hrga procita tvoj komentar da ce se ostavit boksa,registrirat na forum i pocet raspravljat o obliku Zemlje.

Bravo. Ajde još malo, je li to sve? Što, već gotovo?

Users browsing this topic