Izdržljiv boksač koji može primiti udaraca, ali koji je od imalo boljeg borca izgubio. Prenisko drži ruke, nema nokautersku moć i ima 39 godina. Što očekivat?
Izdržljiv boksač koji može primiti udaraca, ali koji je od imalo boljeg borca izgubio. Prenisko drži ruke, nema nokautersku moć i ima 39 godina. Što očekivat?Zbog takvih protivnika vise uopce nemam zelju gledat mec. Pogledat cu, al ono, bez neke napetosti.Kad se sjetim da se Mirko s 25 borio u finalu K-1, a jednim Hoostom, pocnu mi se gaditi ovi danasnji kalkulanti. Ne mislim tu na Hrgu primarno, on samo igra igru koju promotori namecu
Ako se ne varam ovo je Hrgi treci protivnik cija je proslost vezana za zatvor.
Rekao da će na kraju godine boksati za neku važnu titulu sa nekim visoko rangiranim boksačem, a na kraju ovo. Ako misli lupati kante i na tome nabijati scor, neka se ostavi toga i gotovo, ovo postaje sramotno.Mir Vama.
Rekao da će na kraju godine boksati za neku važnu titulu sa nekim visoko rangiranim boksačem, a na kraju ovo. Ako misli lupati kante i na tome nabijati scor, neka se ostavi toga i gotovo, ovo postaje sramotno.Mir Vama.Siguran sam ako Hrga procita tvoj komentar da ce se ostavit boksa,registrirat na forum i pocet raspravljat o obliku Zemlje.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close