Ja mislim da im se treba nabijat na nos.
Turcima također. Turcima se uopće ne nabija na nos genocid pa ga još uvijek rade ili žele radit
Stara je poslovica da pobjednici pišu knjige, a to automatski znači da će se po poraženom vječno bacat drvlje i kamenje. Turcima ne mogu nabijat to na nos jer ovi nisu poraženi pa nemaju razloga podvijat rep ni pred kim, kao ni Rusi koji su također gadan zločin napravili.
Holocaust je gadan zločin, al itekako precjenjen naspram nekih zločina koji se praktički ne spominju jer se radi o pobjedničkim silama. Necu se sad vraćati u daleku prošlost i pisati sta su radili svi ovi naši kolomizatori(sve veci zločini od holokausta), nego cu se vratiti u 40-e samo da spomenem jednu zemlju, Kinu!
Komunizam u Kini sa Mao Ce-tungom na čelu je napravio najveci zločin u ljudskoj povijesti, koji je po svim mjerilima gori od Holocausta. Zločin je to kakav Adolf nebi uspio napravit čak i da je pobijedio u ratu. I o takvom zločinu se prica biranim riječima, ili se čak ne priča nikako, jer ipak je Kina ponajveća svjetska sila.
Znači ako se vec ne smije pričati nista protiv danasnjh velesila, pa čak i ovih manjih kao Turska, zasto onda toliko švabe moriti??
U Njemačkoj je nacionalizam završena priča, a ne znam bas jeli u ovim "pobjedničkim" zemljama...