DugoVecCitam
2020-10-16T11:33:57Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Gledam Sopranose. Serija genijalna, ali brate cime se sve bave oni talijanski krimose-provala u shop s bjecvama, otmica kamiona s odijelima, prevare s telefonskim karticama. Sve to donosi zaradu, dakako, ali bas nekako kokosarski usporedis li ih s ovima sto valjaju tone gudre.

Talijanska mafija u sad-u u ovom mileniju i jest kokosarska. Sve su ih pozatvarali, svjeze krvi nema jer talijani vise nisu imigrantska sirotinja, fbi surveilance stalno, omerte nema... daleko je to od dana slave prije 50 i vise godina kad su vladali svime.

Sve znam, ali svejedno-Tony i ekipa slave jer varanje na tel.karticama funkcionira. xD Vjerujem da je tako i u RL.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-16T12:28:01Z

Gledam Sopranose. Serija genijalna, ali brate cime se sve bave oni talijanski krimose-provala u shop s bjecvama, otmica kamiona s odijelima, prevare s telefonskim karticama. Sve to donosi zaradu, dakako, ali bas nekako kokosarski usporedis li ih s ovima sto valjaju tone gudre.

Talijanska mafija u sad-u u ovom mileniju i jest kokosarska. Sve su ih pozatvarali, svjeze krvi nema jer talijani vise nisu imigrantska sirotinja, fbi surveilance stalno, omerte nema... daleko je to od dana slave prije 50 i vise godina kad su vladali svime.

Sve znam, ali svejedno-Tony i ekipa slave jer varanje na tel.karticama funkcionira. xD Vjerujem da je tako i u RL.

https://www.upi.com/Arch...card-scam/2180884494800/ 
pogledaj iznose, nije baš mala cifra i nije nimalo kokošarski :)

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DugoVecCitam
2020-10-16T13:31:24Z
Aiiiii ko' bi rekao...
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-23T11:40:48Z
Borat 2 ima za skinut
- dr jupidu
balkanbomber
2020-10-23T17:32:08Z
dali ima smisla otvoriti istu temu samo umjesto sta gledamo da pricamo o tome sto trenutno citamo? :)18
On je čovjek jako dobar momak!
karl anal
2020-10-24T03:51:32Z
Originally Posted by: balkanbomber 

dali ima smisla otvoriti istu temu samo umjesto sta gledamo da pricamo o tome sto trenutno citamo? :)18

pitaš gluposti
naravno da se isplati, forum puca od akademski obrazovsanih mislioca
evo moja kolekcija knjiga se širi na drugu sobu
pih

UserPostedImage 
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-26T06:47:14Z

otvaraj, nema frke.
ali mislim da ćeš bit usamljen :)

- dr jupidu
hamush
2020-10-27T00:22:51Z

otvaraj, nema frke.

otvori temu... al ako napises da citas dejvid ajka saljem ti bombu postom u argentinu :)1 :)1 :)1 :)1 :)1
doog_kool
2020-10-27T15:46:52Z
Carstvo poroka poceo gledati nedavno. Odlicna serija,odlicna vremena su to bila cini mi se.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-27T15:52:31Z
Originally Posted by: doog_kool 

Carstvo poroka poceo gledati nedavno. Odlicna serija,odlicna vremena su to bila cini mi se.

20-e i 30-e?
odlična, ako si krimos :))

za američku mafiju su bila najbolja vremena jer su zgrnuli milijarde na prohibiciji.

- dr jupidu
balkanbomber
2020-10-27T17:10:32Z
Originally Posted by: hamush 

otvaraj, nema frke.

otvori temu... al ako napises da citas dejvid ajka saljem ti bombu postom u argentinu :)1 :)1 :)1 :)1 :)1

iskreno ne znam o kome pricas... :)18 da ne mislis na Stjepana Kralja?

trenutno citam The Snowman od Joe Nesbo (sa prekrizenim o). dobio kao poklon na bozic 2020 (posto se necu vratiti prije iz arg).

definitivno nije knjiga koju bi kupio ALI mi je sasvim ok, dobra prica, dobro me izheba i osjecam se cijelo vrijeme kao u igrici "among us" gdje se pitam tko je "impostor"

jedna od boljih knjiga koji sam u prosle dvije/tri godine procitao je Sapiens: A Brief History of Humankind od Hararia, jako interesantno sto pise, stvarno, citao sam je kao dobar roman.
Seded
2020-10-27T17:47:40Z
Zadnje sam pročitao ovaj roman. Zanimljivo štivo, riješio u 5-6 dana, otpočetka te ulovi priča i samo pičiš dalje.

https://www.hocuknjigu.h...misterije-trileri/saptac 
"It's not checkmate. The king has one more move."
balkanbomber
2020-10-27T17:59:44Z
Originally Posted by: Seded 

Zadnje sam pročitao ovaj roman. Zanimljivo štivo, riješio u 5-6 dana, otpočetka te ulovi priča i samo pičiš dalje.

cuo sam da je knjiga ok ali nisam ni citao niti znam o cemu se radi?

znam samo da je na njemackom naziv malo drugaciji, nije saptac nego "saptac djeci" ili tako nekako.

Seded
2020-10-27T18:32:26Z

Originally Posted by: Seded 

cuo sam da je knjiga ok ali nisam ni citao niti znam o cemu se radi?

znam samo da je na njemackom naziv malo drugaciji, nije saptac nego "saptac djeci" ili tako nekako.

Inače jako rijetko čitam romane, ali ovaj mi je upao u oko na zadnjem interliberu pa sam kupio. Kažem, zanimljivo je štivo, imaš kratak sadržaj na linku što sam poslao. Brzo te uvuče u priču, "captivating" reklo bi se.

https://en.wikipedia.org/wiki/Gomorrah_ (book)

"It's not checkmate. The king has one more move."
DugoVecCitam
2020-10-28T14:04:37Z
Upravo objavljeno da stize treca sezona meksickog Narcosa.Meksiko ima materijala za barem pet sezona.
DRAGI PRIJATELJI...
karl anal
2020-10-31T01:37:50Z
Ja sam zasnju pročitao Bambijeva djeca pošto mi je Bambi bio cool i odonda sam skužio da su nastavci za kurac
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
doog_kool
2020-10-31T09:53:11Z

20-e i 30-e?

za američku mafiju su bila najbolja vremena jer su zgrnuli milijarde na prohibiciji.

Ma znam,al nekako je zivot bio mirniji,opusteniji. 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-11-03T07:06:53Z

20-e i 30-e?

Ma znam,al nekako je zivot bio mirniji,opusteniji. :)

lol, ne baš.
ni blizu.
ratovi, kriminal, krah burze i velika svjetska kriza, stopa smrtnosti od bolesti itd itd.
- dr jupidu
Black Arrow
2020-11-03T19:06:59Z
Nastavlja se Suburra.
karl anal
2020-11-04T11:19:21Z

20-e i 30-e?

Ma znam,al nekako je zivot bio mirniji,opusteniji. :)

lol, ne baš.
ni blizu.
ratovi, kriminal, krah burze i velika svjetska kriza, stopa smrtnosti od bolesti itd itd.

lol baš da
bilo koja vremena su bila mirnija i opuštenija nego vremena u kojima mi živimo
ne možeš svoj život projecirat na druge, nitko u državi ne živi kao ti

Users browsing this topic