dr jupidu
2019-10-23T21:54:16Z
https://www.index.hr/mag...z-ovaj-trik/2126333.aspx 

otkriće godine

i radi isprobao sad

a koliko puta nismo jeli jer nam tlaka otvarat
fist
  • fist
  • Advanced Member
2019-11-23T16:53:58Z
Ako se ne varam, Pero je još za vrijeme ex Yu u svoje proteine koje je prodavao, stavljao i metan. Ljudi doslovno bubrili i stvorila se fama kako su Čelikovi proteini daleko najbolji :)

E sad, taj podatak mi je u glavi još od kad nisam ni znao što su steroidi, pa može biti da je urbana legenda
Overeem vuce steroide
2019-11-24T12:25:46Z
Originally Posted by: fist 

Ako se ne varam, Pero je još za vrijeme ex Yu u svoje proteine koje je prodavao, stavljao i metan. Ljudi doslovno bubrili i stvorila se fama kako su Čelikovi proteini daleko najbolji :)

E sad, taj podatak mi je u glavi još od kad nisam ni znao što su steroidi, pa može biti da je urbana legenda

Milos Sarcev je davno prije mozda nekih 10 12 godina ako ne i vise govorio isto,,cika peka drobio metan plava srca u proteine i pola ex yu propupalo tako da moguce da je stv istina,ne bi me cudilo cika petar nije nikad bio bas sav svoj,,,pozitivna strana je sta je razotkrio dosta gay for pay sranja i ostalih nemroalnih bolescina u profi bildingu

Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
dr jupidu
2019-11-27T23:32:06Z
Originally Posted by: Overeem vuce steroide 

Milos Sarcev je davno prije mozda nekih 10 12 godina ako ne i vise govorio isto,,cika peka drobio metan plava srca u proteine i pola ex yu propupalo tako da moguce da je stv istina,ne bi me cudilo cika petar nije nikad bio bas sav svoj,,,pozitivna strana je sta je razotkrio dosta gay for pay sranja i ostalih nemroalnih bolescina u profi bildingu

probao sam 1 žlicu tih proteina 1988-me..........

nešto odvratnije nisam probao u životu.....:)1 :)1 :)1 :)1 :)1 :)1

al probao sam i špinat od popaja pa isto odvratno:)1

al ti proteini od čelika...to je tako strašno da mi nije palo napamet pojest,,,,tj popiti

Seven
2019-11-28T20:49:24Z

meni je dobro kad je reko da su pravi vježbači i bilderi oni koji nisu ni natjecali se , nego negdje tamo bez kemije nešto pokušavaju , zdrav život i to.. to je vrhunska izjava , da zapravo pravi 'bilderi' i 'sportaši' su ne samo oni prvaci , nego i oni što van sistema se trude nešto postići - zdravlje/ izgled/snagu .iako motiv za to što je reko je vjerovatno to što nikad nije bio uspješan kao arnold i sl. i onda mora bacit ljagu na arnolda sa par priča loših , baš ono što balkanci mrze kod amera spomene i onda nahuška publiku protiv arnolda , a sebe postavi u poziciju morale vertikale . nije pero baš glup ima sposobnost manipulacije .kad publika shvati da i oni mogu izgledati dobro , da nisu samo neki tamo badibilderi bitni , onda se podigne ego i kažeš vidi kako čika Pero pametno priča , kakav arnold šta će on pun kemije i ja bi tako izgledao i glumio u tim filmovima da sam uzeo kemiju . a arnold realno kažu uzimao primobolan .. a taj steroid tako malo gejnova daje da je arnold imao ovo danas što imaju bilderi arnold bi bio još duplo bolji u bb . ali činjenica je da je arnold još živ i aktivan , dok ovi danas umiru ko muhe sa 45 ak godina što su koristili mega doze i dizali velike težine i sl. roni coleman je htio nemoguće i eno ga u kolicima .

ima on zanimljivih priča o svemu pomalo milo ga je slušati kad krene da je bio u njemačkoj da su oni tamo svi budale da je on radio u firmi gdje su ga toliko cijenili stručnjaci njemački , koji kaže nemaju pojma ništa u životu osim svoj poso 😃 . voli podcjenjivati zapadnjake to sam primjetio i to je komično .. zato dobiva toliko lajkova kad nastupa na balkaninfo i sl. jer balkanci mi volimo kad su teorije zavjere i to reptili i ravna zemlja i sl. 😃 . jer ima i hard core teorija zavjere koje su zaista zanimljive i genijalne , ali takve rijetko tko nadje i proučava . mainstream ovo da da u prehrani nema minerala , da poljoprivreda ne dodaje minerale da moraš uzimati kalij tablete inače ćeš umrijeti haha .. a tek pesticidi , najsigurniji pesticidi su na lošem glasu kod naroda , a oni stari prijašnje generacije što su bili zaista toksični oni su ok i to treba vratiti 😃 . slična priča kao sa nuklearnom energijom koja je ubila manje nego što ubije u mjesec dana co2 iz osobnih vozila . ali ništa to upali auto stari dizelaš i pričaj protiv nuklearne energije , a ubijaš i sebe i sve oko sebe 😃 . tako i legendarni Petar , priča o zdravom životu kao da je čitao o tome u člancima novinskim , a ne u stručnim knjigama .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
DjomlaKS
2020-10-21T18:31:33Z
Jedno pitanje za magnezij. Koji točno uzimati i kada, jer na policama ih ima ko slatkiša pa me zbunjuju.
nofrx
2020-10-21T22:31:09Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jedno pitanje za magnezij. Koji točno uzimati i kada, jer na policama ih ima ko slatkiša pa me zbunjuju.

Citrat ili chelat.
Navečer skupa sa cinkom ali bez kalcija i drugih minerala.

KW CHAMPION
pecho
2020-10-22T05:58:50Z
Originally Posted by: Seven 

roni coleman je htio nemoguće i eno ga u kolicima .
.

Ronnie Coleman nije u kolicima zato što je koristio steroide nego zato što mu je trening bio katastrofa. Nabijanje težina i korištenja powerlifting metoda na bodybuilding treningu su mu uništila kukove i leđa.

I kada je došao sa prve operacije se vratio starim metodama treninga i krug operacija se samo nastavio dok nije došao na ovo što je, a to je invalid.

Masa drugih bodybuildera živi normalno (Cutler,Dexter, Haney,Yates....).
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Seven
2020-10-22T22:32:53Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: Seven 

roni coleman je htio nemoguće i eno ga u kolicima .
.

Ronnie Coleman nije u kolicima zato što je koristio steroide nego zato što mu je trening bio katastrofa. Nabijanje težina i korištenja powerlifting metoda na bodybuilding treningu su mu uništila kukove i leđa.

I kada je došao sa prve operacije se vratio starim metodama treninga i krug operacija se samo nastavio dok nije došao na ovo što je, a to je invalid.

Masa drugih bodybuildera živi normalno (Cutler,Dexter, Haney,Yates....).

Dižu mnogi i više od Colemana , a ne samo to , nego su masivniji likovi od 150+ kg i opet nisu invalidi i sa 70+ godina funkcionalni tipa strongman Bill Kazmaier i onaj englez i tog doba takodjer što ima bar 170 kg tjelesne mase sada . a ima bar pola stoljeća je težak 150+ kg i diže tengove , a ne tegove 😃 . e sad kako to , tko će ga znati , puno faktora je u igri ..

dakle nije da nisi u pravu , svak ko se baćka sa velikim težinama može poremetiti npr. sakroilični zglob u kuku i nadrapati . možeš kralježnicu oštetit , otidju ramena , ma sve se potroši od težina . jednostavno je , nismo dizajnirani za pretjerano dizanje , pitaj bauštelce čak i one što dižu male težine ali često , koliko puta ih je ukočilo i jel zdravo ..čovjek je delikatan stroj koji može najviše od svih bića na svijetu , a i najmanje , zavisno od toga koliko si pametan u životu . moraš stalno napredovati kako stariš dolaze stalno problemi i bolovi , moraš proučiti što i kako radiš , zašto se to dogadja . moraš nekad skroz iz korjena promjeniti trening i prehranu ..postoje pokreti koji nisu prirodni za ljudsko tijelo , mnogi pokreti iz joge - većina ljudi bi naštetila tijelu da ih radi . mnogi pokreti koje sportaši i bilderi rade nisu prirodni , neke vježbe jednostavno nisu zdrave . neko će reći idem voziti biciklu da se oporavim , a tamo kralježnica u totalno savijenom i zgrčenom položaju , kukovi takodjer . da manji je problem bicikliranje od dizanja 200 kg na mrtvom i čučnju , ali nije da nije problem . većina biciklista je osjetilo problem sa ledjima , takodjer položaj vrata je loš i svak stručan će ti reći da si se iskrivio od toga i da trebaš vježbe koje će to vratiti u normalu . kreni plivati ako nemaš vrhunsku tehniku , možeš oštetiti vrat i ramena , ali i kičmu .

ali ima svašta , ima likova koji dobro podnose težine koje dižu . ima ljudi koji imaju po 110 kg i trče 10 km bez problema .. ima ljudi koji ako predju 90 kg nemogu ni hodati uza stepenice . coleman je fanatično išao glavom kroz zid , on je znao da riskira sve , ali i sada kaže da mu nije žao . e takav mindset je opasan da postane invalid , mrtav , ali i prvak 😃 . e to je ono , takva je i sportska prehrana i 'aditivi' . neki čistunac tamo što jede samo zdravo i ne uzima kemiju , nego kuha čajeve od planinskog bilja , on ima krvne žile 'malo' čišće od nekog prvaka u mma i bb koji je radi pojasa i pehara , žrtvovao zdravlje .

postoje dakle manje ozljede koje svakoga muče tko išta trenira ili ne trenira , svejedno ti je , nemoš se sačuvat od svega . a postoji ono ostao bez oka u borbi , ostao invalid zbog dizanja tegova i tjelesne težine vs genetika koja je bila predvidjena za imat max 95 kg i bavit se max trčanjem i nečim manje opasnim od dizanja 1000 kg na presi 😃 . jer imaš zaista freakova koji bi se oporavili da padne zid po njima .. a imaš likova koji padnu u kući na guzicu i iskoči disk i moraju na operaciju kičme jer mjesecima osjećaju jaku bol i neizdrživo je . u isto vrijeme onaj što je pao iz aviona i preživio nema nikakve probleme 😃 .

Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Zatoichi
2020-10-23T00:20:52Z
Bravo,quotira se post postavljen prije 11 mjeseci ,OP instantno odgovara kao da ga je stavio jucer....only na pfs 🤣🤣
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
pecho
2020-10-23T08:08:52Z
Ronnie je dizao velike kilaze losom tehnikom a i bogme su mu drugi aspekti treninga bili Bože pomozi grozni. Svaki puta kada gleda njegovo kaubojsko dizanje utega me prolazi jeza.
Zato se i je potrgao. Vec je i krenuo u bb kada je imao vec jednu diskus herniju zbog PL a. Bill Kazmier je bio Strongman,jako velika razlika u treningu, k tome je i jako inteligentan.
Mi smo rođeni da se krećemo, većina ljudi rade gluposti na treninizima, jedu smeća i ne spavaju dovoljno.
Ovo da nekome disk "iskoci"je toliko rijetko,vec je slag na tortu postojece ozljede. Inace bi svi trebali hodati sa sljemovima na glavi od diskova koji bi letjeli na sve strane.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Seven
2020-10-23T14:01:08Z
Originally Posted by: pecho 

Ronnie je dizao velike kilaze losom tehnikom a i bogme su mu drugi aspekti treninga bili Bože pomozi grozni. Svaki puta kada gleda njegovo kaubojsko dizanje utega me prolazi jeza.
Zato se i je potrgao. Vec je i krenuo u bb kada je imao vec jednu diskus herniju zbog PL a. Bill Kazmier je bio Strongman,jako velika razlika u treningu, k tome je i jako inteligentan.
Mi smo rođeni da se krećemo, većina ljudi rade gluposti na treninizima, jedu smeća i ne spavaju dovoljno.
Ovo da nekome disk "iskoci"je toliko rijetko,vec je slag na tortu postojece ozljede. Inace bi svi trebali hodati sa sljemovima na glavi od diskova koji bi letjeli na sve strane.

Da , imaš Petra Čelika koji je kemijao desetljećima i nije fasovao , jer je bio umjereniji i pametniji u odlukama . Ali da pitaš bilo kojeg bildera od 30 godina šta ga sve boli rekao bi ti da nemože bez masaža i svih metoda normalno živjeti , boli ih sve .. tako isto i borci . eno plazibat kaže da se raspada u svakom intervju sa petrakom ista priča boli ga sve od treninga , neke ozljede čak ozbiljnije , pojma on nema kako to zaliječiti . ima sistem prehrane za aktivaciju STEM stanica , to sam nedavno proučavao . high tech pristup nije uvijek najbolji , sportska prehrana bi trebala biti osnova oporavka . ljudsko tijelo reagira na neke primitivne , ali moćne metode jako dobro . mi se danas smijemo da su grčki sportaši koristili neke primitivne tehnike oporavka , prehrane i treninga , a zapravo u tome se ponekda krije ključ regeneracije i uspjeha .

Users browsing this topic