balkanbomber
2020-10-19T11:56:08Z
Main card

Lightweight: Khabib Nurmagomedov (c) vs. Justin Gaethje (ic)
Middleweight: Robert Whittaker vs. Jared Cannonier
Heavyweight: Alexander Volkov vs. Walt Harris
LHW: Magomed Ankalaev vs. Ion Cuțelaba
Middleweight: Jacob Malkoun vs. Phil Hawes

Preliminary card

Heavyweight: Stefan Struve vs. Tai Tuivasa
Welterweight: Alex Oliveira vs. Shavkat Rakhmonov
LHW: Da Un Jung vs. Sam Alvey

Early preliminary card

CW (140 lb): Nathaniel Wood vs. Casey Kenney
W-Flyweight: Liana Jojua vs. Miranda Maverick
Lightweight: Joel Álvarez vs. Aleksandr Yakovlev
On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
Seded
2020-10-19T12:05:06Z
Dobar card. Mislim da Khabiba čeka prvi poraz. Sumnjam da će završiti Justina u prve dvije, nakon treće standardno usporava i mislim da Gaethje odnosi odluku. Whittaker vs. Cannonier ni sam ne znam što bih rekao. Jedan je u naletu, drugi se vraća nakon solidne borbe protiv Tilla... pitanje je može li Whittaker izbjegavati bombe dok se ovaj ne ukiseli. Morat će puno kombinirati kickbox i hrvanje + kretati se, što standardno dobro radi.

Harris vs. Volkov je isto blaga lutrija. Volkov je nezgodan, Harris dobro boksa i neću se čuditi ako pomete ovoga slično kao što je napravio Lewis.
Ankalaev bi trebao uzeti decision.
"It's not checkmate. The king has one more move."
The Last Emperor
2020-10-19T12:09:15Z
Uvijek se nadamo da ce Khabib nekako popusiti, ali nikako da se dogodi. Kad bi ga bar Justin ugasio...
balkanbomber
2020-10-19T12:17:32Z
mislim da ce Keba ovo uzet, Justin je ovdje lutrija sa svojim hrvanjem koje nam je samo teoretski poznato a u praksi ga nismo vidjeli dok je dagestanac najjaci grapler u toj kategoriji (iako to nije tesko posto je i jedini ali je zato odlican u tome). Mislim da bi se Tony bolje nosio i imao puno vecu sansu nego Justin, ali je Justin sa druge strane po stilu bio gori za Toniya nego sto je Keba i svi znamo sto se desili u 5om mjesecu.

Co-main stvarno ne znam, nadam se za Roberta samo zato sto mi je kao osoba jako drag.

Volk i Harris je bas li-la, Volk je meni bolji ali je i meksi a ovaj je zivotinja. ipak da se kladim stavio bi na Aleksa.

Mislim da ce Ankalajev dobit Cutelabu, iako sam skoro pa uvijek protiv kavkaza, ali Cutelaba mi je toliko antipatican da cu navijat protiv njega.

Struve protiv onog odvratnog lika sto stalno pije pivu iz patike? Inace sam uvijek fan svih samoanaca i polineza, ali ovaj put sam za Holandzana.

I jos cu Cowbow Olivieiru, nadam se novom nadi u LW pa cu biti za njega posto je stilki drugaciji od ovih ostalih.
DugoVecCitam
2020-10-19T12:39:26Z
Simpatiziram borce iz Moldavije, ali Cutaleba je neopisivo antipatican.
DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2020-10-19T12:41:28Z
Uz obiteljsku tragediju i nemogucnost treniranja u Americi, nema teorije da Khabib bude onaj stari.
DRAGI PRIJATELJI...
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-19T14:54:02Z
Gaethje, 1 rounda KO. Canonier favorit, ali se nikako ne smijet otpisati Whittakera.

Mir Vama.
balkanbomber
2020-10-19T17:47:51Z
ako Keba pobijedi, dali stvarno mislite da ce ici u penziju sa 29-0 ili ce pokusat poboljsat record na 30-0?

Ako je varianta 30-0, na koga bi isao? Na pobjednika Conor Vs Dustin? Chandler? GSP?

ja bi pak volio da ide na Fergusona, to je borba koju smo 5 put cekali i mislim da ima najvise smisla... bar meni kao Ferguson-Fanu!

Conor ili Dustin me ne zanimaju, Chandler nije zasluzio da bude Kabibov Final Fight a GSP nema nikako smisla, covjek je u 7 godina imao 1 borbu i nikad se nije borio u LW, kakvog smisla ima ova borba? Mislim da tu najvise kabibovi fanovi, alias religiozni trollovi pucaju na tu variantu da bi mogli reci da je Keba all-time-Goat, ne samo LW, iako cak i GSP nije GOAT nego se "svada" sa Silvom za taj naslov.
Hendo
2020-10-19T22:48:43Z
I ja mislim, da Khabib gubi, otac mu je bio veliki avtoritet i ćesto prožao kvalitetne upute sa kuta, kojih se on jako držao, timing puno bolji za Justina. Ako itko, onda Gaethje ima potencial da mu uspje koji takedown više, zna se borit sa spuštenim rukama i ima dobre kontre, da o lowkickima ne pričam.
Možda će se Khabib i prije potrošiti...Ja kažem nokaut Gaethje u trećoj ili barem tjesna borba na 5 rundi....uplatio sam jako puno na Gejčija, pinnacle ima čak 3,80

Volkov je prespor za tešku i mogao bi to rješiti Walt, brz je sa rukama. Whittaker- Cannonier bi dao prednost prvome, posebno u defanzivi..Več je undercard kvalitetan, Alex Oliveira atraktivan i spreman se potuć, Wood i Kenney imaju kvalitete, valda će konačno uspjeti, da se sretnu Cutelaba i Ankalaev....
DugoVecCitam
2020-10-20T10:32:38Z
Kad se Zubaira borio, prikazali su Khabiba kako seta dvoranom, i parao je anksiozan u najmanju ruku. Mislim da mu je ovo zadnji mec bez obzira na ishod.
DRAGI PRIJATELJI...
Seded
2020-10-20T13:22:13Z
Kako vam se čini Whittaker vs. Cannonier?
Svensson
2020-10-20T13:35:44Z
Originally Posted by: Seded 

teško prognozirati

bivši teškaš protiv bivšeg velteraša, ili će Whittaker izvuć na bodove ili će naletjet na neku bombu
nofrx
2020-10-20T14:57:52Z
Originally Posted by: Seded 

Mislim da će Whittaker pobjedit.
Nije ga ubio u pojam poraz od Adesanye, a baš mu treba pobjeda.

KW CHAMPION
DugoVecCitam
2020-10-20T20:36:45Z
Whittaker puno lakse od ocekivanog...
Izgubi li, mislim da mu je gotova karijera.
DRAGI PRIJATELJI...
Seded
2020-10-21T16:35:38Z
Odigrao sam Gaethje by decision, 11 koefcijent.
The Last Emperor
2020-10-21T16:44:53Z
Ako Justin pobjedi vecina ce nas misliti da je bilo ocekivano s obzirom na smrt Khabibovog oca i da mu Justin mozda stilski ne pase jer je izvrstan defanzivni hrvac. Ako Khabi pobjedi svi cemo reci da je bilo ocekivano jer je jedan od najdominantnijih boraca u povijesti. Znaci kako god da borba zavrsi malo tko ce biti iznenaden 😉
Becks
2020-10-21T16:44:58Z
Geće će da padne brže nego vecina do sada.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
nofrx
2020-10-21T17:04:39Z
Khabib nema vrhunski stand up ali ima vrhunsko stand up kretanje
A u stand upu je kretanje 90% pobjede.

On je jako naugodan za boksati protiv njega.
Neće Gaethje tek tako ostvarit prednost na nogama.
KW CHAMPION
DjomlaKS
2020-10-21T18:39:11Z
Bas danas naletio na neke izjave njegovih bivših protivnika., i savršeno se poklapa s onim sto je jednom stipeb pisao. Poirier je tako rekao da je jednostavno nemoguće objasniti, to sto Khabib radi, nekome tko to nije doživio. Johnson između ostalog veli da je on poput MW borca, a Barboza kaze da svi znaju njegov plan al nitko ga ne može zaustaviti.

Cijelu njegovu karijeru navijam za njega(osim protiv Conora), i dugo mi je bio top 5 najdraži borac. Al jos od one scene s Lobovom, pa ovog silnog preseravanja i kalkuliranja u zadnje vrijeme, bas se nadam da ce ga simpatični Justin razbit!
Becks
2020-10-22T09:10:43Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Ako Justin pobjedi vecina ce nas misliti da je bilo ocekivano s obzirom na smrt Khabibovog oca i da mu Justin mozda stilski ne pase jer je izvrstan defanzivni hrvac. Ako Khabi pobjedi svi cemo reci da je bilo ocekivano jer je jedan od najdominantnijih boraca u povijesti. Znaci kako god da borba zavrsi malo tko ce biti iznenaden ;)

Svi pricaju o tom nekakvom hrvanju i obrani od rusenja. ISkreno ne pamtim da se borio s nekim hrvacima ili da ga je ekipa pokusavala srusiti.

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Users browsing this topic