balkanbomber
2020-10-15T18:13:40Z
Originally Posted by: Svensson 

di je sad duh iz grada da nam rasvijetli ovaj misterij

proslo je ravno 7 godina i 2 dana odkad nas je napustio duh:

UserPostedImage 

On je čovjek jako dobar momak!
Seven
2020-10-15T18:14:38Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: fist 

Ante je i dalje u UFC-u, samo će za debi imati vremena za kamp od 3 mjeseca, a ne od 3 tjedna. I vjerojatno lakšeg protivnika od Gane-a.

u kojem kampu je on uopće?
ako se priprema u Borčecu, onda mu je svejedno jel Mirku drži fokusere tjedan dana ili 3 mjeseca :)20

čuj u kojem kampu , to je the camp , let's go champ .. kakvi kampovi kakvi bakrači .:)

Mirko im je realno sve omogućio što je mogao ! za male pare treniraju , za djabe praktički , a na njima je da budu prvaci . ako je Mirko mogao , mogu i drugi .. i to je Mirko radio u uvjetima daleko gorim nego sada što ima Delija i ostali ! pa zašto se stalno ozljedjivao , zato jer je trenirao starinski sistem to je moje mišljenje , radio je hard core teretanu i nije imao dobro vodstvo e ta vježba za koljena nije nimalo dobra , e ta vježba za ramena je jako štetna . s godinama je to Mirko vjerujem sve naučio i unaprijedio svoj Sistem . naravno nije to najbolji kamp na svijetu , nemože jedan čovjek sve znati .. kao što bi znalo 10 stručnjaka i u kampu gdje imaš 20 sparing partnera .. ali Mirko im je strašno puno omogućio i uložio svoju teško zaradjenu lovu u to sve . ako je to malo i ako mu svatko tko podje priča iza ledja da je ovakav , onakav , ja takve ne bi više primio natrag niti dobro pričao o njima . treba ljude disciplinirati ako su bezobrazni , kao npr. Stošić .

evo samo primjer bačva sa ledom i sve , to tamo niko ne koristi , Mirko kupio dao veliku lovu , ali ne prosječni američki mma borac bi dao lovu za to koristiti naši ne koriste , a imaju djaba ..da nemaju kukali bi nemamo uvjete . sesija krioterapije je skupa , bilo da je hladna kupka bilo da je terapija hladnim zrakom . ljudi ne shvaćaju koliko je skupo imati sve to . realno Mirko je uložio jako puno i jedino što fali je dovesti 10 Kubanaca koji su ( prema Romeru ) bolji od top 15 u UFC-u 😃 . Mirkov kamp ima sve osim elitnih sparing partnera , Drviš više ne boksa , Mirko ako je pametan takodjer neće više primati ni najmanji udarac . ne samo to , Joe Rogan i onaj stručnjak za to su govorili u emisiji da čak ako udariš vreću dovoljno jako , bounca ti nazad energiju i može uzrokovati oštećenje mozga , potres mozga . e sada ..jedino dovesti par mrkih medvjeda i ubacit ih u kavez u podrumu 😃 .

ali na kraju krajeva realnost je da bez ta dva , tri top svj. kampa nemožeš biti prvak u UFC-u ..
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
DugoVecCitam
2020-10-17T00:10:52Z
Gane navodno ide na JDS ubrzo.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2020-10-17T12:24:02Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Gane navodno ide na JDS ubrzo.

Kao sto sam rekao, u top 5 ce vec bit sljedece godine.

Ruku na srce, kad pogledam sve ove svinje-brawlere u HW, imam osjećaj da ce i Ante vrlo brzo u top 10.
balkanbomber
2020-10-17T14:55:14Z
Ovaj Kutaladze je jedan od glavnih trening partnera Chimajeva i uz to je na dobrom win-streaku, sad, Gamrot je neporazen ali je uglavnom KSW boarc, ovo bi mogao biti jebeno dobar fight.
dr jupidu
2020-10-17T15:36:49Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Ovaj Kutaladze je jedan od glavnih trening partnera Chimajeva i uz to je na dobrom win-streaku, sad, Gamrot je neporazen ali je uglavnom KSW boarc, ovo bi mogao biti jebeno dobar fight.

jedan jako fin fn

Svensson
2020-10-17T21:01:38Z

Na dan moje forumske registracije se moj tadašnji MMA trener borio protiv Kutateladzea ,bio im je to obojici prvi amaterski MMA meč i ovaj moj ga je dobio na bodove.

Ko bi tad očekivao da će ovaj završiti u UFC-u. Mislim da se organizacija zvala Trophy MMA i da više ne postoji
DugoVecCitam
2020-10-17T22:11:38Z
Antigulov je cuo da postoji stojka, ali jos nije ni guglo sto je to.
Philips jedan od losijih boraca u novijoj UFC povijesti.
DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2020-10-17T22:14:49Z

Na dan moje forumske registracije se moj tadašnji MMA trener borio protiv Kutateladzea ,bio im je to obojici prvi amaterski MMA meč i ovaj moj ga je dobio na bodove.

Ko bi tad očekivao da će ovaj završiti u UFC-u. Mislim da se organizacija zvala Trophy MMA i da više ne postoji

Tadasnji trener vs Jupi je mec koji zelim gledati.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2020-10-17T22:51:34Z
prve dvije bi dao Kutateladzeu

Gamrot i kad ga rusi mu ne moze nista, cak bi htjeo da guram ostane dolje mozda bi ga cak i uhvatio u neki sub
balkanbomber
2020-10-17T23:02:04Z
ne kotnam zasto guram misli da je trebao izgubiti, dominirao je stand up i kad bi ga gamrot rusio on bi dobro drzao poziciju iz garda, napadao submissionima i brzo ustao. Po meni je uzeo sve tri runde
Joeseph Jones
2020-10-17T23:02:49Z

prve dvije bi dao Kutateladzeu

Gamrot i kad ga rusi mu ne moze nista, cak bi htjeo da guram ostane dolje mozda bi ga cak i uhvatio u neki sub

Druga Gruzijac, treća Gamrot, a prvu moram još jednom pogledati. Uglavnom dosta dobar fight

DugoVecCitam
2020-10-17T23:25:41Z
Eto ti KSW prvaka, dobije ga lik nepoznati i meni, velikom UFC i MMA fanu...
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2020-10-18T00:28:22Z
Crute ovog 3 put resetirao 😂
DjomlaKS
2020-10-18T08:00:43Z
Ortega pobijedio Zombija, i Volkanovski ga odmah prozvao.
E to je pravi prvak!
DugoVecCitam
2020-10-18T12:10:52Z
Gledajuci statistiku (nisam gledao borbu) Gamrot je trebao pobijediti.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2020-10-18T15:18:29Z
ovaj sam video jucer snimio i htjeo ga staviti pred main card, nazalost internet mi je bio ultra-spor pa nisam mogao + sto sam imao probleme radi jedne pjesme pa sam je morao editirati, nista, uzivajte u Balkanbomber Vlogu pred UFC FN Ortega VS KZ iz Argentina:

DjomlaKS
2020-10-18T17:10:32Z

ovaj sam video jucer snimio i htjeo ga staviti pred main card, nazalost internet mi je bio ultra-spor pa nisam mogao + sto sam imao probleme radi jedne pjesme pa sam je morao editirati, nista, uzivajte u Balkanbomber Vlogu pred UFC FN Ortega VS KZ iz Argentina:

Lajk za narodnjake :)1
Al crni Bobmere pa zar nisi mogao nista raditi u Austriji ili na nasem kontinentu, umjesto tamo bogu iza nogu??
Svensson
2020-10-18T17:22:03Z

ja sam bodovo 29:28, Gamrot treću uzeo samo
Seded
2020-10-18T17:38:08Z

ja sam bodovo 29:28, Gamrot treću uzeo samo

Treću je dobio, drugu izgubio... a prva li la. Mogla je borba na obje strane, teško da se može reći da je netko tu oštećen. Vidjet ćemo još Gamrota, odličan je borac.

Svaka čast Ortegi, boks mu je baš vidno napredovao. Očekivao sam da će ga baš na boks Zombie dobiti na odluku, ali Ortega staložen otpočetka do kraja, odlično je odradio. Almeida očito cementira poziciju gatekeepera, ne bih se čudio da ode u Bellator uskoro. Šteta, ono vrijeme kad je harao ga je bio baš užitak gledati.

Krause s ozlijeđenim koljenom također školski odradio borbu. Andrade mašina, baš je atomska stanica u tih 156 cm i 50-ak kg.

Od prelimsa... Antigulov vjerojatno ide van iz UFC-a, makar je i ovaj Grishin truba. U prvoj borbi ga je Tybura dobio na snagu, ali nije ni ovdje u LHW pokazao nešto previše.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Users browsing this topic