dr jupidu
2020-09-29T21:51:07Z
Uf uf....osjećam nervozu ....

Baš vjerujem u antu....

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-30T11:03:17Z
2007., Cro Cop 2.teškaš svijeta, osvojio PRIDE FC 2006 Openweight Grand Prix, svi imamo beskrajne nade da će postati ufc prvak, razbio je sancheza, daje intervjue posvuda, van damm, sreća, sunce sja, ovo ono, kad odjednom potop, zaranjanje, tragedija, tuga, plač, mrak i škrgut zubi za njegove fanove- leži na podu onesviješten, noga zakrivljena utrnula, protivnik slavi - razbio ga vlastitim pokretom čovjek koji po FightMatrixu nije bio niti u Top 30 (37.teškaš svijeta), a prije toga ga izdominirao. Ovi svi kasniji porazi su vatreni tuš u kombinaciji sa sumporom, koji pretvara njegove fanove u kamene kipove.

Mir Vama.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-09-30T11:30:11Z
Originally Posted by: Mate 

2007., Cro Cop 2.teškaš svijeta, osvojio PRIDE FC 2006 Openweight Grand Prix, svi imamo beskrajne nade da će postati ufc prvak, razbio je sancheza, daje intervjue posvuda, van damm, sreća, sunce sja, ovo ono, kad odjednom potop, zaranjanje, tragedija, tuga, plač, mrak i škrgut zubi za njegove fanove- leži na podu onesviješten, noga zakrivljena utrnula, protivnik slavi - razbio ga vlastitim pokretom čovjek koji po FightMatrixu nije bio niti u Top 30 (37.teškaš svijeta), a prije toga ga izdominirao. Ovi svi kasniji porazi su vatreni tuš u kombinaciji sa sumporom, koji pretvara njegove fanove u kamene kipove.

Mir Vama.

Gle, svi mi veterani fanovi MMA s ovog foruma smo itekako veliki kritičari Mirka, što njegovih borbi, što njegovih izjava van ringova ili kaveza, ali ovo kako ti pišeš o njemu više djeluje kao pisanje nekog kome je Mirko pijanom opalio šamar u svom bircu, nego pisanju realnog fana.

Gonzaga koji je Mirka nokautirao bio je u peak-u karijere. Pusti Fightmatrix, njegov idući meč bio je za UFC titulu i u to doba je bio sila. Uz to, Mirko mu je uzvratio jednako brutalnim (ako ne i brutalnijim) batinama par godina kasnije. A što je bilo kasnije s Mirkom, bilo je. Ozljede, pad motivacije, godine....

Na ovaj način kako si Mirka opisao možeš i Fedora opisati...kralj Pridea, najdominantniji prvak ikad, a poslije ga ubijaju od batina Bigfoot, Maldonado, Mitrione, Bader, guši ga Werdum, nokautira srednjaš Hendo...

No, o Fedoru nitko tako ne piše već ga (s pravom) većina svrstava u Top 2 hw svih vremena, a mnogi i kao GOAT-a.

Malo manje emocija, a malo više objektivnosti o Mirku bi ipak bilo ok.

dr jupidu
2020-09-30T11:34:30Z
ovo je tema o anti deliji a ne cro cpu

hvala

idemo ante
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-30T12:16:31Z
Originally Posted by: fist 

Mir Vama.

Gle, svi mi veterani fanovi MMA s ovog foruma smo itekako veliki kritičari Mirka, što njegovih borbi, što njegovih izjava van ringova ili kaveza, ali ovo kako ti pišeš o njemu više djeluje kao pisanje nekog kome je Mirko pijanom opalio šamar u svom bircu, nego pisanju realnog fana.

Gonzaga koji je Mirka nokautirao bio je u peak-u karijere. Pusti Fightmatrix, njegov idući meč bio je za UFC titulu i u to doba je bio sila. Uz to, Mirko mu je uzvratio jednako brutalnim (ako ne i brutalnijim) batinama par godina kasnije. A što je bilo kasnije s Mirkom, bilo je. Ozljede, pad motivacije, godine....

Na ovaj način kako si Mirka opisao možeš i Fedora opisati...kralj Pridea, najdominantniji prvak ikad, a poslije ga ubijaju od batina Bigfoot, Maldonado, Mitrione, Bader, guši ga Werdum, nokautira srednjaš Hendo...

No, o Fedoru nitko tako ne piše već ga (s pravom) većina svrstava u Top 2 hw svih vremena, a mnogi i kao GOAT-a.

Ovo nije bila kritika Mirka (barem nije bila takva namjera, sad ako je tako ispalo, ispričavam se), nego sam samo htio kroz ovo reći da budemo pesimistični u vezi antinog debija u UFC-u i da mu ne dajemo šanse, jer ovakvo razočaranje gore opisano je meni tada kao njegovom fan (više ne) jako teško palo, jer sam stvarno puno očekivao. Bio sam u osnovnoj školi tada i čak i zaplakao kad je izgubio, a sada ništa. Baš sam od tada počeo biti ekstremno pesimističan u vezi sporta (koji je po mom mišljenju čitav namješten i služi samo za mračnu indoktrinaciju, pranje mozga i kontrolu uma), jer ako si pesimističan, ako bude poraz- očekivao si, a ako pobjeda - super.

Mir Vama.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-30T12:23:39Z

Mir Vama.

Fedor je definitivno GOAT, kakav Stipe, Stipi trebaju još barem 2 obrane naslova da se uopće približi Fedoru.

Mir Vama.

cayman
2020-09-30T13:32:49Z
Ima ugovor na 4 borbe
DjomlaKS
2020-09-30T14:40:37Z
Originally Posted by: cayman 

Ima ugovor na 4 borbe

To je odlična vijest. Da je dobio ugovor na jednu(tako je Pejic nesto) onda bi vec bilo sranje, al ovako ima prostora.

Ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo ovoliko drago zbog nekog borca, i bas zelim da im Ante jebe kevu svima. Pogotovo mi je drago jer se čovjeku sve okrenulo nizbrdo nakon onog loma i predugog oporavka. I konačno da je stigao ondje gdje je davno krenuo 👏
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-30T15:28:48Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Ima ugovor na 4 borbe

To je odlična vijest. Da je dobio ugovor na jednu(tako je Pejic nesto) onda bi vec bilo sranje, al ovako ima prostora.

Ne sjećam se kad mi je zadnji put bilo ovoliko drago zbog nekog borca, i bas zelim da im Ante jebe kevu svima. Pogotovo mi je drago jer se čovjeku sve okrenulo nizbrdo nakon onog loma i predugog oporavka. I konačno da je stigao ondje gdje je davno krenuo 👏

Nažalost, čini mi se da od toga neće biti ništa.

Mir Vama.

The Last Emperor
2020-09-30T17:53:00Z
Mozda da nije bilo loma ne bi bilo ni suradnje s Cro Copom, tj. tko zna kako bi mu karijera krenula. Mislim da je s Cro Copom napravio pun pogodak, ali da ne bi smio samo trenirati u podrumu vec kao za vrijeme korone kombinirati bar sa odlascima u nas ATT kod Forgaca i ekipe. Posto je spremao Rakica za nedavnu borbu protiv Smitha pretpostavljam da je i Ante u jako dobrom treningu. Kaze Mirko da je na 80% vec sad, znaci ima dovoljno prostora za doc kondicijski vrhunski spreman.

Mislim da nema posvecenijeg covjeka treningu od Ante i da je tu kliknuo s Mirkom koji je takoder trening fanatik. Ali za UFC bi trebao imati malo kvalitetnije trenere od Drvisa, mislim da je Forgac tu posveceniji i da vise prati trendove. Sad kako uskladit te 2 dvorane a da se neka ega ne povrijede ne znam...

Prvi dojam kad sam cuo da ide na Ganea je bilo da nema nikakve sanse. Ali sad nakon nekog vremena i nekih analiza koje sam poslusao i nekih videa koje sam pogledao mislim da ima solidne sanse. Jos uvijek Ganea smatram favoritom, ali ni priblizno velikim kao prije 2 dana.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-30T18:00:29Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Mozda da nije bilo loma ne bi bilo ni suradnje s Cro Copom, tj. tko zna kako bi mu karijera krenula. Mislim da je s Cro Copom napravio pun pogodak, ali da ne bi smio samo trenirati u podrumu vec kao za vrijeme korone kombinirati bar sa odlascima u nas ATT kod Forgaca i ekipe. Posto je spremao Rakica za nedavnu borbu protiv Smitha pretpostavljam da je i Ante u jako dobrom treningu. Kaze Mirko da je na 80% vec sad, znaci ima dovoljno prostora za doc kondicijski vrhunski spreman.

Mislim da nema posvecenijeg covjeka treningu od Ante i da je tu kliknuo s Mirkom koji je takoder trening fanatik. Ali za UFC bi trebao imati malo kvalitetnije trenere od Drvisa, mislim da je Forgac tu posveceniji i da vise prati trendove. Sad kako uskladit te 2 dvorane a da se neka ega ne povrijede ne znam...

Prvi dojam kad sam cuo da ide na Ganea je bilo da nema nikakve sanse. Ali sad nakon nekog vremena i nekih analiza koje sam poslusao i nekih videa koje sam pogledao mislim da ima solidne sanse. Jos uvijek Ganea smatram favoritom, ali ni priblizno velikim kao prije 2 dana.

Deliji bi najbolje bilo da otiđe ili u AKA ili Jackson&Winkeljohn.

Mir Vama.

fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-09-30T21:23:50Z

Mir Vama.

Ne bih htio da sad ispadne da ti namjerno kontriram u svakom postu, ali oba tima, osobito J&W, su odavno u silaznoj spirali. U J&W su praktički ostali samo Holy i Bones, a AKA više nikako nije isti nakon mirovine Caina i DC-a, te polumirovine Rockholda (koji je pak zadnjih godina više trenirao u Hard Knocksu nego u AKA)

Mislim da trenutno daleko najbolji posao radi Henry Hooft sa svojim borcima, a na drugo mjesto bih stavio Cordeira i recimo treće Firasa.

ATT ima možda po broju top boraca najjači tim, ali ovi koji sam naveo bilježe ponajbolje rezultate sa svojim borcima zadnjih godina.

Black Arrow
2020-09-30T22:39:10Z

Ima ugovor na 4 borbe

Prica se da mu je Doktor menadzer (cuki) i da ce uzimat 50% od zarade...
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-01T06:09:51Z

Mir Vama.

Ne bih htio da sad ispadne da ti namjerno kontriram u svakom postu, ali oba tima, osobito J&W, su odavno u silaznoj spirali. U J&W su praktički ostali samo Holy i Bones, a AKA više nikako nije isti nakon mirovine Caina i DC-a, te polumirovine Rockholda (koji je pak zadnjih godina više trenirao u Hard Knocksu nego u AKA)

Mislim da trenutno daleko najbolji posao radi Henry Hooft sa svojim borcima, a na drugo mjesto bih stavio Cordeira i recimo treće Firasa.

ATT ima možda po broju top boraca najjači tim, ali ovi koji sam naveo bilježe ponajbolje rezultate sa svojim borcima zadnjih godina.

Poštovani gospodine, nema nikakvih problema, slobodno kontrirajte koliko želite ukoliko imate bolje informacije i bolje ste upućeni, a koliko vidim, daleko ste upućeniji, pa slobodno me ispravljajte kad god želite i možete.

Mir Vama.

Svensson
2020-10-01T11:53:26Z

ili si u početku bio realan pa te sad povuko nacionalni ponos :)18 :)20
DjomlaKS
2020-10-01T12:34:46Z

Mir Vama.

Ma meni je taj Jackson uvijek bio precijenjen. Nekako sam dojma da su svi pod dojmom Jonesa, pa zato tolike hvale.
A u ATT su treninzi iz kamenog doba. Mjega smatram boljim kampom, al jbt to treba preživjeti.

Imam osjećaj da je nesto drugo posrijedi kad su u pitanju pripreme boraca i kampovi, tj. da su određeni kampovi i treneri itekako razvikani.
Kako u suprotnom objasniti da je Miočić tako puno postigao a trenira u podrumu (podrum je inace naziv za nepoznati kamp).
Seded
2020-10-01T12:48:36Z
Ma imali su jedno vrijeme fenomenalan tim. Jones je bio prvak, Condit isto, Cowboy je bio brutalan u to vrijeme, Holm je dobila Rondu i uzela titulu, Carwin isto (čak mislim dok je bio interim prvak) i tako dalje... + još hrpa drugih izvrsnih boraca. Mislim da je sve otšlo nizbrdo kad je Winkeljohn to "preuzeo" i postao glavni trener. Ima jedan video gdje Cowboy objašnjava kako je sve otišlo nizbrdo...

"It's not checkmate. The king has one more move."
The Last Emperor
2020-10-01T13:08:05Z
Originally Posted by: Svensson 

Moguce. Ali isto tako je moguce da Gane ostavlja taj nekakav utisak nepobjedivosti bez obzira sto jos nije testiran nekim dobrim borcem pa da smo zato svi odmah pomislili da nema Delija sanse. Realno i Gane i Delija su nepoznanice, Delija zbog velike pauze nakon loma noge i nakon toga borbi protiv osrednjih boraca, a i Gane jer jos nije ozbiljno testiran.
DugoVecCitam
2020-10-01T13:58:03Z
Mislim da je Tanner Boser bio vrlo dobar test za Ganea u ovoj fazi karijere,s obzirom da je dobar borac koji je tada imao 4-5 puta vise meceva.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2020-10-01T14:39:46Z
Originally Posted by: Svensson 

I ja mislim da je ovo :)1

Malo se zaboravlja da je Anti ovo prvi put da ide preko bare(ako se ne varam) na svijetla velike pozornice, dok Gane vec opušteno dise na toj sceni.
Također ne bih volio ispast zloban, al ne treba ni testiranja zanemarit :)22