Ti si nesto tako bio napisao, pa sam ja i tada pitao kako to kad je u tebi oko 110kg, pa si onda objasnjavao da je velika razlika u znanju BJJa.
Btw, primijeti se fizicka razlika u odnosu na one prosle slike sto si stavljao, bome dobar napredak :)36
ma bilo je neugodnih trenutaka al nije sad baš da me kažnjavao, ponižavao, da sam mu bio igračka :)20
BJJ je svemir za sebe koliko je to kompleksan sport u vidu da možeš trenirati godinama ali opet imaš ljude koji su duplo manji od tebe a nemožeš im ništa jer treniraju 30+ godina. Doživio sam i tako nešto :)1
Fizička razlika se primjeti otkako sam kupio power rack i složio teretanu. Nije baš da turbo pazim na prehranu ovih dana ali ne jedem previše, redovito treniram i dovoljno spavam. Jasno da će biti rezultata.
bjj je kompleksan sport al mene je konkretno nervirao jer sam išao na bjj a razmišljam na mma način tako da bi me jako nerviralo trenirat kad je većina stvar neupotrebljiva u mma.... a imao sam i ja isto iskustvo s tim manjim žoharima s pojasevima gdje bi ih gnječio i gnječio.....a mali žohar me čekao da se umorim nakon 4-5 minuta,,,,,e al štos je u tome da nema udaraca pa mali žogari čekaju i čekaju zgodan trenutak...koji im nebi dao da su dozvoljeni udarci:)))
Bravo swennsone... za prehranu treninge i spavanje
Pa to je sad i moj recept...................samo šta sam ja super discipliniran u prehrani i spavanju ...jasno povećao sam prehranu duplo neg kad sam imao 77 kg i sad s 100-102 kg jedem normalno tj što je sad za mene normalno......
Al mala digresija za sve "mrcine" preko 110 kg a da nisu viši od 200 m
Nisam baš vidio mnogo njih zdravih kad vaga ode preko 120 kg...a uhvate 50 +godina
Redovito trenirati,raditi kardio s biciklom,plivati,držati kilažu under 115-120 kg da ne prelazi i to može funkcionirati
vaš doktor