Mirko jednostavno misli da ga se ne smije kritizirat,a on bi mogao kritizirati sve okolo njega jer je eto on Mirko Filipović. Logika mu je jebena.
takozvani ad-hominem , tko si ti , znaš li ti tko sam jaaaa .. nije bitno što netko kaže ( da li govori istinu ) , nego bitno je tko to kaže ( jeli dio našega plemena i klana ) . jer ako je dio našega klana i nije 'neprijatelj' , onda može reći laž i čak ubiti i raditi zlo , on je naš .
i onda reci nešto na mirkeca , pa čovjek je institucija ! nije on kriv što nezna što govori nekad od silnih udaraca , on je genije kakvih ima neznaju dvije povezati . kako to objasniti da ernesto hoost i stanoviti bonjanski , čak i aerts koji su popili mnoge pesnice i kolina , imaju još naoko sve pod kontrolom . čak i holyfield što je boksač i svaki udarac je išao gore ..u krunu najsloženijeg kilograma u Svemiru , u sam čeoni režanj , frontalni kortex gdje su centri za moral , planiranje i volju . koju volju ? kako onda životinje trče 12 sati bez prestanka ( slonovi čak ) ? pa volju za apstraktno i duhovno valjda , za intelektualno i uzvišeno . ja se iskreno divim svim borcima koji su zadržali bar malo sebe . pa da je shaq o'neill primio i približno toliko udaraca čovjek bi pobio celu familiju i još par susjeda , minimum 🙂 . da je igro nogomet i primao loptu glavom i zabijao golove glavom u napadu i to bi mu dalo po glavi . a da je igrao američki nogomet lobotomiju bi mu to uradilo .
ljudi se previše sekiraju što je cro cop reko , mene bi čudilo da on nastupi kao neki profesor sa filozofskog koji nikad nije imao potres mozga nego ga je majka od malena držala pod caklenim zvonom , a djeca su ga zadirkivala da je feminizovan u osnovnoj . nikad nije bio heroj ulice , niti sporta kao al bundy koji je scorao 4 touch-downa u jednoj tekmi . mirko je jednostavno potrošen i sve će biti više tragikomično što vrijeme bude odmicalo dalje . dobrim ljudima će to biti pouka i bit će im žao mirka . lošim ljudima će biti prilika da se smiju . jer on je uspješan čovjek , ali što će ti sve ako nisi više svoj . i najveća budala tamo negdje koja neostvareno živi , a ima 85 godina , je više postigao . jer nije bitno gdje si bio , nego koliko si trajao . ali neće neostvarene nitko pamtiti , a mirka će mnogi . a to dolazi sa visokom cijenom nažalost .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .