JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-12-29T20:28:40Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: JDS 

Pa i Ivanov je svjetski prvak u Combat Sambu, na vrhuncu je i jos trenira sa Cormierom, pa mu neide bas nesto u tom "losem" rosteru. Ali ok Fedor je ikona, i da se pojavi neznam kakav teskas vecina fanova ce reci Fedor iz primea bi ga pomeo.

Pričaš o čovjeku koji je u najboljim godinama uboden u srce nožem, nakon čega se u komu spustio u bantam kategoriju i pored svega toga je u vrhu sporta.

Ne znači da će Sambo šampion bit najbolji u MMA, al mu se vrlo lako prilagodit na MMA

Pa mislim da je svakako bolji borac sad nego na početku u ono vrijeme kad se borio sa Fujitom,ono je bilo bas lose, smatram da je neki borilački vrhunac dosegao kad je bio najbolji borac u danasnjem PFL-u, a to je bilo poslije uboda ako se ne varam, zato mislim da je na vrhuncu dosao u UFC. Kako bi Fedor prosao nisam siguran, mozda bi bio prvak a mozda bi prosao kao Mirko ili Overem za koje se mislilo da ce pomesti konkurenciju, moje misljenje je da bi nesto kao Overem bio uvijek pri vrhu i imao i pobjeda i poraza.
pecho
2019-12-29T20:49:58Z
Fedoru jako pašu borci koji imaju slab footwork "plodderi".
Zato mu i Rampage nije mogao ništa jer nikad nije imao noge niti finte niti kickove,niti nikad nije bio brz,čovjek je jedino bio razoran u izmjenama i može puno primiti štete(osim jučer jbg).
Fedor da sad dođe u UFC u teškašku diviziju,ne bi mu predviđao svijetlu budućnost,čovjeku je stand up defenziva katastrofa i uvijek završi u nekoj nevolji, da li je nokdaun ili mu netko uzme leđa ili mu netko u mount dođe. Kao da mu je gamplan totalna destrukcija u prvih par minuta,kao da mora slomiti svakoga.
Razoran je i još uvijek brz to je ali dosta previdljiv.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DugoVecCitam
2019-12-29T20:56:21Z
Khabibove i Stipine kozojebe po FS-u danas zamijenili Fedorovi.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-29T21:52:25Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

https://informer.rs/spor...-beretki-velica-zlocince 

https://www.alo.rs/sport...e-foto-video/276846/vest 

UserPostedImage

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sampinjon
2019-12-29T22:40:43Z
Pretpostavljam da Vas je vecina gledala sve fedorove borbe.

Najbolje je primjerice usporedbe radi uzeti njegovu stojku i usporediti je sa prosjecnim mma teskasem danasnjice.

Inace kad se spominju tako neke stvari, od svih mma boraca jedino mislim da bi stena imao sanse protiv nekog boksaca
karl anal
2019-12-29T23:39:23Z
Originally Posted by: Sampinjon 

Pretpostavljam da Vas je vecina gledala sve fedorove borbe.

Najbolje je primjerice usporedbe radi uzeti njegovu stojku i usporediti je sa prosjecnim mma teskasem danasnjice.

Inace kad se spominju tako neke stvari, od svih mma boraca jedino mislim da bi stena imao sanse protiv nekog boksaca

sorry ali nema veze sa realnošću
nijedan mma borac ili prvak nema sanse sa nijednim prvakom u boxu po boxačkim pravilima naravno
matematika je jednostavna
imaš mma borca koji se mora pripremat na par aspekata borbe protiv boxača koji cijeli svoj život radi samo ruke
mislim da je ovo dovoljno da bilo tko sa pola mozga skuži koliko je bolji boxač u boxačkom segmentu
a i sam pomisao da jedan mma borac udara jače od nekog boxača isto nema veze sa realnošću
da earny shavers jednom zvekne mašinu šta je stena tukao po njoj ispisalo bi

"isključite me idem kući"
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
gosuasus
2019-12-29T23:44:35Z
Originally Posted by: Sampinjon 

ngannou se, sort of, ne zna ponasat kad mu protivnik intenzivno pokazuje finte, a jos je gori ako protivnik uopce ne pokusava nista lol. brijem da bi lik usao u potpunu konfuziju kad bi mu boksac viseg kalibra samo par puta ramenom izlazirao, iznudio ga da zaswinga i sam se gassouta udarajuc zrak rundu-dvije :)18

cinjenica da mozes stajat na mjestu, pomaknit noge kroz galop i pogodit overextendanog protivnika koji je maksimalno defenzivno neodgovoran te ne cini dobrim borcem, mozda dobrim mma teskasem eventualno xD
Bronson0
2019-12-30T00:08:07Z
Jeli bio kad kakav crossover box pravila ali mma rukavice?
Sampinjon
2019-12-30T00:51:30Z
Kad kazem imao sanse mislio sam na sljedece.

Radi se o teskoj kategoriji, Stena ima bez konkurencije najjaci KO power u mma ikad. Cisto na shemu toga ima sanse u boksu.

Ostali manje vise nitko,

Da pojasnim jedina sansa da mma borac dobije boksaca je KO prva ili druga runda na srecu a tu je stena najblize. Ne mislim da su to velike sanse u biti vrlo male ali puno vece nego ostalih.

Ima i nekih boraca koji su prelazili iz boksa u mma ali onda ne bih rekao da se radi o cistom mma borcu.
701*
2019-12-30T06:28:11Z
Ovo da se Fedor nebi mogao nositi sa danasnjim teskasima u stojci ne stoji po meni-kakvu stojku mozemo danas vidjeti u top 5 i top 10 je sprdnja pa cak i u laksim kategorijama ponekad...Nagledao sam se svega.

Fedor Emelianenko Vs Denis Lebedev - Round 1 (ima 2 runde koliko se sjecam) https://www.youtube.com/watch?v=fKy2CTKvn4M 
pecho
2019-12-30T06:44:19Z
Originally Posted by: 701* 

Ovo da se Fedor nebi mogao nositi sa danasnjim teskasima u stojci ne stoji po meni-kakvu stojku mozemo danas vidjeti u top 5 i top 10 je sprdnja pa cak i u laksim kategorijama ponekad...Nagledao sam se svega.

Fedor Emelianenko Vs Denis Lebedev - Round 1 (ima 2 runde koliko se sjecam) https://www.youtube.com/watch?v=fKy2CTKvn4M 

Ok,super,ali ovo je sparing. Ne ubijaju se nego rade i to lakse u nekim situacijama.
Osobno ne vidim Fedora da se bi nosio dns dobro sa teskasima,pa Mir ga ga je skoro nokautirao.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Ivan CRO Cop
2019-12-30T07:34:22Z
MMA borci imaju šanse sa bokserima samo u bare knuckle, kakav Ngannou, nije on Wilder...
Najbolju tehniku ima Miočić a to je i dalje loše, plus nema head movement ni kretanje...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
The Last Emperor
2019-12-30T08:28:31Z
Ljudi Fedor nekad i sad se uopce ne moze usporedivati. Prije je taj covjek bio brz i spretan kao macka, a k tome je mogao prezivjeti i strasne udarce i slamove na glavu sto bi rijetko tko na njegovom mjestu prezivio. Vjerujem da bi i danas onaj prime Fedor sa danasnjim treninzima i da je umjesto u ringu odmah krenuo sa karijerom u kavezu, bio medu najboljima na svijetu neovisno u poluteskoj ili teskoj kategoriji. Jednostavno onakav talent za borbu se vrlo rijetko pojavi, pogotovo u vecim kategorijama.
Svensson
2019-12-30T08:35:12Z
Originally Posted by: Bronson0 

Jeli bio kad kakav crossover box pravila ali mma rukavice?

Je u Australiji. Odradio je Ben Edwards jedan takav mec
DjomlaKS
2019-12-30T09:35:41Z
Nije mi jasno kako je ovaj fight penzionera nabio 4 stranice, al vidim da je DayHR opet po svom zakuhao :D

Fedor je bio strasan borac, i vrlo vjerovatno da vi danas bio jedan od najboljih...al kad gledamo tadasnju konkurenciju gdje je Mirko sa svojih 100ak kila bio nezaustavljiva sila, i usporedimo sa danasnjom, ne vjerujem bas da bi Fedor bio tolika sila, a tesko da bi titulu ikad vidio. Najvise zato jer su Judo i Sambo(uz boks, tj. ono kroseanje) bili njegova baza, a judo i sambo su tesko sranje za danasnji mma!

Realno porazen je davno od Ricarda Arone najvise zbog hrvanja, nije mogao zaustavit rusenja jednog Colemana, Randelman ga je otresao, prasac Hunt ga ispuhao na podu i zamalo zavrsio, Choi se samo oslonio na nj i on pade, Schilta je jedva rusio i to samo zato jer onaj pojma nema, a kad ga je Silva poklopio sa svojih 120kg Fedor je izgledao poput amatera.
Mozete li zamislit da netko na Cormieru i Cainu onako lezi a oni se bespomoćno koprcaju??

Stand up borci s kojima se susreo su bili Mirko(kickboksac fizicki mal), Hunt s kojim se hrvao, Arlovski koji mu zadao probleme, i spomenut cu da se cak i s Minom zapuhao u drugom meču...dakle odradio je tek jedan pravi rat na nogama, s manjim Mirkom kojem je mogao stalno pritisak radit, i aj eto s Arlovskim...

HW je u qrcu vec stoljećima, tako da bi onako eksplozivni i agresivni Fedor imao svoje mjesto medju najboljima, al mislim da bi ga Cain i Cormier silovali, Stena ubio, starog Santosa nebi mogao uhvatit i spusio bi nokaut, protiv Reema bi morao trazit taj one punch, sa Stipom bi imao dobrih sansi jer je onaj neoprezan, a tu su i sve te gorile tvrdih brada i jakih udaraca(Mitrione,Jairzinho...) koje Fedor nebi tek tako mogao maltretirat kao Herringa i Ogawu od kojih mu nikakava opasnost nije prijetila
DjomlaKS
2019-12-30T09:43:08Z
Btw, jedino sam misljenja da je Fedor trebao doci onda u UFC jer bi ubio Couturea i Lesnara, najrazvikanije americke "heroje", i tada bi stekao neki stauts bozanstva. Nakon toga protiv Fedora se nista nebi moglo pisat
DjomlaKS
2019-12-30T09:49:19Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

https://informer.rs/spor...-beretki-velica-zlocince 

https://www.alo.rs/sport...e-foto-video/276846/vest 

Reč je o elitnoj srpskoj jedinici koju je osnovala sama država, a u Domovinskom ratu uradila je grozne zločine po Kninu, Glini, Zvorniku... pod vođstvom Kapetana Dragana, odnosno Dragana Vasiljkovića, koji je osuđen za ratne zločine. Raspuštena je 2003. godine nakon atentata nad srpskim premijerom Zoranom Đinđićem - piše portal 24sata.hr.

Znaci, ovaj dio su doslovno ubacili jer 24 sata nije ovo napisao :)18
701*
2019-12-30T11:01:15Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: 701* 

Ok,super,ali ovo je sparing. Ne ubijaju se nego rade i to lakse u nekim situacijama.
Osobno ne vidim Fedora da se bi nosio dns dobro sa teskasima,pa Mir ga ga je skoro nokautirao.

Govorimo o Fedoru iz primea a ne nakon Werduma...
Ja mislim da bi imao problema sa 3 borca iz ufc HW.

nofrx
2019-12-30T11:29:50Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Btw, jedino sam misljenja da je Fedor trebao doci onda u UFC jer bi ubio Couturea i Lesnara, najrazvikanije americke "heroje", i tada bi stekao neki stauts bozanstva. Nakon toga protiv Fedora se nista nebi moglo pisat

I meni je žao što nije došao u UFC recimo kad i Mirko.

Da je onda prešao u UFC mislim da bi naucio hrvanje za 6-12 mjeseci.
On je bio veliki talenat za ucenje novih vještina.
Sjetimo se kako je naucio kickbox za borbu s Mirkom.

Siguran sam da bi naucio vrhunski hrvati da je morao.
I da bi onda bio bas kompletan borac.

Sad je vec malo star za učiti nove vještine.
KW CHAMPION
DugoVecCitam
2019-12-30T14:35:33Z
Cak se i oni s Kavkaza ne zahvaljuju svim islamskim zemljama, a Fedor se zahvaljuje pravoslavnim.
Krenuo je kao vjernik, sad je vec vjerski fanatik-pitanje je sta ce biti za 10 godina.
DRAGI PRIJATELJI...