DjomlaKS
2019-12-29T09:46:28Z
Drago mi je da se Fedor jos fino tuče., a Rampage!? Jel se sjeca netko kad se pisalo da on trenira uglavnom malo fokusera, trckaranje, pokoji sparing itd., e pa sad djeluje kao da je sve to izbacio
Seded
2019-12-29T09:48:02Z
Zabraniti Pageu da se ikad više bori dok ne skine bar 25 kg, ovo je bio udžbenički primjer kako se pokenjati na karijeru.
"It's not checkmate. The king has one more move."
The Last Emperor
2019-12-29T09:59:05Z
I meni nekako namjesteno izgledalo, udarac bzvz a ovaj se bacio kao kecer i klima glavom u stilu Lesnara da nece vise... Jebemu pa bar je Rampage uvijek bio fajter i dosao bi se posorati, zalosno...

P.S. jel stvarmo Fedor slavio i sa srpskom zastavom i usao uz srpsku pravoslavnu pjesmu? To se on svrstao onda uz srpske popove protiv Crnogoraca u ovom obracunu?
Đolo
2019-12-29T11:22:30Z
Rampage ne trenira rekreativno vec godinama,kamoli na profi nivou nekom, uozbiljite se,covjek se doso ko prasac zadnjih par meceva nema nikakve kondicije i brzine, a sto s e tice nokauta, recite mi jel iko ikad vidio da je rampage-a neko jednim udarcem poslo na pod ili zavrsio? sad na blef se nemogu sjetit dal sam ikada vidio da je rampage na necije udarce ovako plašljivo reagiro, po meni vec nakon prve fedorove serije, ramapge mije izgledo zabrinuto.

fedor je jedan od najjacih udaraca svih vremena,nemojmo se zajebavat. top borci ostane 3-4godine na vrhu i nakon toga postanu kante poput caina i ostalih, al rampage i fedor su ratnici koji vec 20godina izmjenjuju udarce i bore se. kapa dolje.

realno fedor i dan danas moze pobijedit 90% ljudi na planeti, cak i kad je fedor na 20% od onoga sto je bio za vecinu boraca je i dalje nedostizan nivo.
koliko klosara trenira cijele zivote nemogu dic vrecu krumpira, pol ufc boraca nezna udarac bacit,tako da nema potrebe dve legende omalovazavat kad vecina boraca su totalne pickice he he he.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-29T11:43:12Z
Realno, 95 % aktualnog ufc hw rostera bi ubilo Fedora unutar prve dve minute.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
pecho
2019-12-29T12:02:56Z
Black dont crack :)18 :)18
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Svensson
2019-12-29T12:08:03Z
Rampage trenirao u McDonaldsu...smiješno na šta je spao

tipovao bi na njega da je došao sa 112-113 kg al ovo je sramota
DjomlaKS
2019-12-29T12:20:59Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

P.S. jel stvarmo Fedor slavio i sa srpskom zastavom i usao uz srpsku pravoslavnu pjesmu? To se on svrstao onda uz srpske popove protiv Crnogoraca u ovom obracunu?

Izgleda da jest

UserPostedImage 
pecho
2019-12-29T12:21:10Z
Najbolje kad je onaj "stručnjak" za S&C(stručnjak za triatlon,ne znam koliko moraš biti glup ići nekome takvome) rekao da nikad nije vidio nekoga da je tako trenirao i da je Rampage nabo 24 kile mišića. Da je to bio plan da bude na 120 kila.

Da jeben je plan nekoga napraviti da je imobilan,naročito za Rampage koji je bio uvijek dosta spor. Smiješno.

Dont go to idiots kids.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Đolo
2019-12-29T12:21:35Z
Originally Posted by: bero 

Ti ni neznas 95% aktualnog hw rostera nit si gledo meceva sto i sam znas, tak da neznam kako ti nije neugodno diskutirat s nekime nesto sto nit znas nit pratis, dok ja apsolutno znam svakog teskasa u ufc-u i svima sam odgledo barem pokoji mec, pa nemoj se sramotit. vecina ufc teskasa su totalne propalice. imas samo par potncijalih u cijelom rosteru koji i nije tako mali.

ajde nabroji te teskase osim blek stene stipe,curtisa i cormiera da bi unistili fedora unutar prve minute? da vidim to veliko znanje o sportu koje posjedujes :)18

nadam se da ti nemoram pojasnjvat sta znci 95% jel djelujes mi ko da nit sam ne razumijes sta oces rec, al ufc ti ima trenutno 40-50 teskasa, tako da sigurno ces lako nadodat jos 10-ak boraca koji ce lakocom unutar minute pobijedit fedora, bas me zanima ko bi to bio, mozda junior albini :)18 :)18

cuj ti to,95 % ufc teskasa bi pobijedilo fedora unutar min 2... mislim da vecu gluposti nikad nigdje nisam procito nit cuo. pogotovo od nekoga ko i sam tvrdi da nit ne pratis uopce vise borbe, nit neznas 95% ufc teskasa, nit ikad im nisi meca odgledo,ali znas da bi pobijedili fedora u minutu? :)18

fedor ce i mrtav bit bolji od polovice ufc boraca.

neki borci iz ufc-a nemogu zavrsit recenicu unutar minutu dvije,kamoli fedora, uozbilji se.

bero
  • bero
2019-12-29T12:56:48Z
Originally Posted by: Đolo 

Ti ni neznas 95% aktualnog hw rostera nit si gledo meceva sto i sam znas, tak da neznam kako ti nije neugodno diskutirat s nekime nesto sto nit znas nit pratis, dok ja apsolutno znam svakog teskasa u ufc-u i svima sam odgledo barem pokoji mec, pa nemoj se sramotit. vecina ufc teskasa su totalne propalice. imas samo par potncijalih u cijelom rosteru koji i nije tako mali.

ajde nabroji te teskase osim blek stene stipe,curtisa i cormiera da bi unistili fedora unutar prve minute? da vidim to veliko znanje o sportu koje posjedujes :)18

nadam se da ti nemoram pojasnjvat sta znci 95% jel djelujes mi ko da nit sam ne razumijes sta oces rec, al ufc ti ima trenutno 40-50 teskasa, tako da sigurno ces lako nadodat jos 10-ak boraca koji ce lakocom unutar minute pobijedit fedora, bas me zanima ko bi to bio, mozda junior albini :)18 :)18

cuj ti to,95 % ufc teskasa bi pobijedilo fedora unutar min 2... mislim da vecu gluposti nikad nigdje nisam procito nit cuo. pogotovo od nekoga ko i sam tvrdi da nit ne pratis uopce vise borbe, nit neznas 95% ufc teskasa, nit ikad im nisi meca odgledo,ali znas da bi pobijedili fedora u minutu? :)18

neki borci iz ufc-a nemogu zavrsit recenicu unutar minutu dvije,kamoli fedora, uozbilji se.

Pa ne moram gledat da znam da bi ga danas satrali 😁 Fedor moze danas pobijedit samo penzionere koji treniraju u fast food restacima, ala Page.

- dr jupidu
thelovacluka
2019-12-29T13:00:27Z
Realno, ufc HW divizija je imala i ima idola iz japana prema kojem su učili kak se boriti. Tak da, pustite 43godipnjaka na miru.

Btw, 95 % je malo preveliki postotak 😛
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Đolo
2019-12-29T13:12:59Z
Nemoras gledat moj Bero jel nevidis :)18 lako tako.
bero
  • bero
2019-12-29T13:16:55Z
A sta trebam gledat da znam, kad je HW roster isti vec skoro desetljece 🤣
- dr jupidu
dr jupidu
2019-12-29T14:18:45Z

svaka čast

bero uništen

gosuasus
2019-12-29T14:26:59Z
eo rostera c/p samo za beru :)20

Tier 1 (championship level):
- Cormier
- Miocic
- Ngannou

Tier 2 (contenders):
- Dos Santos
- Overeem
- Blaydes
- Rozenstruik

Tier 3 (gatekeepers / prospects):
- Lewis
- Oleinik
- Harris
- Volkov
- Abdurakhimov
- Sakai
- Gane
- Pavlovich
- Ivanov
- De Castro
- Boser

Tier 4 (low tier gatekeepers / journeymen / tomato cans):
- Arlovski
- Struve
- Rothwell
- Duffee
- De Lima
- Tybura
- Greene
- Tuivasa
- Hardy
- Spivak
- Adams
- Spitz
- Sosoli
- Tafa
- Mayes
- Hughes

Tier 5 (suspended / unknown):
- Werdum
- Wieczorek
- Asker
- Sosnovskiy
- Espino
- Pessoa
- De La Rocha
- Albini
- Danho

nisam siguran da bi danasnji fedor, koji je odavno za mirovinu, definitivno izgubio od ovih iz tier 5, tier 4, vecine tier 3

imao bi posla s tier 2 i izgubio od tier 1

fedor iz 2005 bi razbaco cijeli roster i ne bi pito posto :)20
bero
  • bero
2019-12-29T14:56:55Z
Ok, mozda bi danas dobio 50 % tiera 5.
Ostali gornji domovi bi ga pojeli.

Discuss 😁
- dr jupidu
Đolo
2019-12-29T15:13:21Z
nemamo sta diskutirat, vec smo zakljucili da si u krivu, ko kasno prizna pizda :)20 :)20
bero
  • bero
2019-12-29T15:24:27Z
Nema veze, lijepo je sto se uzdate u moc gerijatrije. I ja sam maltene fedorova generacija pa to smatram i komplimentom prema meni 😎
- dr jupidu
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-12-29T15:31:01Z

Rampage ne trenira rekreativno vec godinama,kamoli na profi nivou nekom, uozbiljite se,covjek se doso ko prasac zadnjih par meceva nema nikakve kondicije i brzine, a sto s e tice nokauta, recite mi jel iko ikad vidio da je rampage-a neko jednim udarcem poslo na pod ili zavrsio? sad na blef se nemogu sjetit dal sam ikada vidio da je rampage na necije udarce ovako plašljivo reagiro, po meni vec nakon prve fedorove serije, ramapge mije izgledo zabrinuto.

fedor je jedan od najjacih udaraca svih vremena,nemojmo se zajebavat. top borci ostane 3-4godine na vrhu i nakon toga postanu kante poput caina i ostalih, al rampage i fedor su ratnici koji vec 20godina izmjenjuju udarce i bore se. kapa dolje.

realno fedor i dan danas moze pobijedit 90% ljudi na planeti, cak i kad je fedor na 20% od onoga sto je bio za vecinu boraca je i dalje nedostizan nivo.
koliko klosara trenira cijele zivote nemogu dic vrecu krumpira, pol ufc boraca nezna udarac bacit,tako da nema potrebe dve legende omalovazavat kad vecina boraca su totalne pickice he he he.

Da 90%:)18 Barem 99,9%