Realno, 95 % aktualnog ufc hw rostera bi ubilo Fedora unutar prve dve minute.
Ti ni neznas 95% aktualnog hw rostera nit si gledo meceva sto i sam znas, tak da neznam kako ti nije neugodno diskutirat s nekime nesto sto nit znas nit pratis, dok ja apsolutno znam svakog teskasa u ufc-u i svima sam odgledo barem pokoji mec, pa nemoj se sramotit. vecina ufc teskasa su totalne propalice. imas samo par potncijalih u cijelom rosteru koji i nije tako mali.
ajde nabroji te teskase osim blek stene stipe,curtisa i cormiera da bi unistili fedora unutar prve minute? da vidim to veliko znanje o sportu koje posjedujes :)18
nadam se da ti nemoram pojasnjvat sta znci 95% jel djelujes mi ko da nit sam ne razumijes sta oces rec, al ufc ti ima trenutno 40-50 teskasa, tako da sigurno ces lako nadodat jos 10-ak boraca koji ce lakocom unutar minute pobijedit fedora, bas me zanima ko bi to bio, mozda junior albini :)18 :)18
cuj ti to,95 % ufc teskasa bi pobijedilo fedora unutar min 2... mislim da vecu gluposti nikad nigdje nisam procito nit cuo. pogotovo od nekoga ko i sam tvrdi da nit ne pratis uopce vise borbe, nit neznas 95% ufc teskasa, nit ikad im nisi meca odgledo,ali znas da bi pobijedili fedora u minutu? :)18
fedor ce i mrtav bit bolji od polovice ufc boraca.
neki borci iz ufc-a nemogu zavrsit recenicu unutar minutu dvije,kamoli fedora, uozbilji se.