Poll Question : Pobjeđuje...

Total: 18

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-12-08T09:17:50Z
Tako sam i prognozirao samo me AJ baš oduševio kretanjem i prednjim direktom. Svi su to osporavali, pogotovo rad nogu kad ono puf. Sad će opet isti kritičari nije to to, pa dosadan itd ali AJ je pokazao što je pravi prvak. Sad na pobjednika Wilder/Fury a IBF naslov nek uprazni Hrga:)1
fist
  • fist
  • Advanced Member
2019-12-08T09:58:57Z
Veli debeli da nije kvalitetno trenirao, da je tulumario i zahebavao se. S jedne strane, sigurno da se malo ovime opravdava, ali s druge, potpuno vjerujem da nije dovoljno ozbiljno trenirao. I to ne zato jer je podcijenio Joshuu nego jer ima taj white (u ovom slučaju brown) trash mentalitet i da se jednostavno prepao i slave i činjenice da je prvak i kao da si je unaprijed stvarao alibi ako izgubi, slično kao Jon Jones prije prvog meča s Gustafsonom.

Kako god, toliko pasivno je radio, bockao pojedinačnim direktima, čekao klinč za poluprljave udarce u potiljak i udarce u situacijama kad sudac već započne s razdvajanjem iz klinča, da nit je mogao pobijediti, niti je zaslužio pobjedu.

Obojice su me razočarali i jedini rezultat ovog meča je zapravo činjenica da će pobjednik meča WIlder Fury definitivno biti smatran legitimnijim prvakom svijeta nego Joshua. I to s punim pravom.
Seded
2019-12-08T11:17:24Z
UserPostedImage
"It's not checkmate. The king has one more move."
Ivan CRO Cop
2019-12-08T11:38:03Z
Joshua razocarao moze pricat ko sto oce
Debeli ga je nokautirao i bez treceg meca mu se pisam na ovakvu pobjedu
Jedva cekam sa udje sa Wilderom i da ovaj bude savrsen jednu sekundu.
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-12-08T11:39:41Z
Mislim da bi ga Joshua svaki put dobio na ovaj način, prvi put se isao potuci sa njim i to ga je kostalo, vjerujem da ga je debelo podcjenio prvi put
karl anal
2019-12-08T11:43:02Z
Originally Posted by: GSP 

Tako sam i prognozirao samo me AJ baš oduševio kretanjem i prednjim direktom. Svi su to osporavali, pogotovo rad nogu kad ono puf. Sad će opet isti kritičari nije to to, pa dosadan itd ali AJ je pokazao što je pravi prvak. Sad na pobjednika Wilder/Fury a IBF naslov nek uprazni Hrga:)1

čekaj čekaj čekaj čekaj
sad je AJ pokazao šta je pravi prvak, a dok je to radio Wladimir, sa tim da je to radio puno bolje, e onda je bio dosadan i odvratan

kako se netko okreće kako vjetar puše :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
pecho
2019-12-08T12:24:38Z
Eh....razočaran sam mečom. Nažalost velika većina se sjeća brutalnih teškaških mečeva 90ih.

Osobno mi se ne sviđa ovakva Vladimir Kličko taktika. Prednji direkt pa klinč pa odmah grljenje.

Jako pametan Joshua sa izbjegavanjem borbe u klinču i poludistance te sa prednjim direktom ali meni negledljiv. Ruiz užasan,valjda se pripremao u McDonaldsu 24/7.

Hrgović dobar i destruktivan,Molina je frižider na nogama.

Daleko je Joshua od nekakvog spasitelja teškaške divizije. Mavroviću pod hitno zabranit komentiranje boksačkih mečeva te davanje bilo kakvih intervjua te ga poslati da komentira kako raste trava na livadama,tu bi možda bio zanimljiv. Čudi me da nije pala gledanost na RTLu zbog njegovog komentiranja. Svaka čast na karijeri ali ovo je brutalno loše bilo kao i svaki puta.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DjomlaKS
2019-12-08T13:29:44Z
Klicko je vladao 10 godina na isti dosadan nacin, s tim da se rijetko kad usudio bacit desnicu, cak i kad bi tukao neke levate iz kategorije nize. Konstantno je hvatao borce u klinc, a Povjetkina je doslovce grabio kao mma borac te ostvario i jedno odlicno rusenje.

Joshua je u 90%slucajeva atraktivni nokauter, al sad je imao pred sobom jednog od najopasnijih boraca danasnjice, borca koji ga je prosli put nokautirao i koji bi ga ovom pobjedom kostao karijere, te je sad morao sto pametnije raditi. Unatoč tome ipak je bacao desnicu i probao nesto atraktivnosti al ga je par puta debeli docekao, zbog cega se Joshua morao primirit.

Dakle normalno bi bilo rec da je Joshua odlicno odradio mec, al eto kad te ne vole onda ce se nac milijun mana.

Btw, debeli je pokazao da je kao i vecina Mexikanaca poprilicno jazavac, s ovim pravdanjem kako nije trenirao. Dao bih ruku u vatru da je imao spartanske pripreme, jer kako bi inace izdrzao 12 rundi bez da se posteno umorio, a on sad prica o nekom partiranju.! Laze, i zbog ovakvih stvari nadam se da nece vidit trece borbe
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-12-08T14:05:45Z
Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: GSP 

čekaj čekaj čekaj čekaj
sad je AJ pokazao šta je pravi prvak, a dok je to radio Wladimir, sa tim da je to radio puno bolje, e onda je bio dosadan i odvratan

kako se netko okreće kako vjetar puše :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15

Da samo što je AJ jedan jedini meč u karijeri odradio na ovakav način. Ako bude tako boksao sa Whyteom, Millerom, Wilderom i ostala bit će dosadan ko i Wlad. Poanta je footwork i prednji direkt koji su mi svi veliki stručnjaci osporavali. Sad je pokazao promjenu i drugi stil boksa. Rekao bi novu vještinu. To je pravi prvak. I opet da izgubi iduću borbu nema veza, treba se uspijet transformirati plus još i mentalno.
Bronson0
2019-12-08T14:51:41Z
Ovo je dobar primjer onoga sto đolo prica, razlika izmedu fajtera i atlete. Stavi ih i ring, fajter pobjeduje. Daj atleti vremena da spremi sebe/taktiku i imas 12 rundi bjezanja i cekanja da borba zavrsi
Puncher
2019-12-08T16:39:21Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ovo je dobar primjer onoga sto đolo prica, razlika izmedu fajtera i atlete. Stavi ih i ring, fajter pobjeduje. Daj atleti vremena da spremi sebe/taktiku i imas 12 rundi bjezanja i cekanja da borba zavrsi

Dobar primer i još jedan dokaz da veći IQ pobeđuje onaj manji ...:)1 - pa ni boks nije izuzetak :)1

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-08T16:53:13Z
Ruiz nema šampionski mentalitet. Sam kaže da je zadnja 3 mjeseca tulumario, očito ga ne boli ona stvar previše.
Takvi ne obrane titule i drže ih 5 min.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-12-08T17:32:06Z
Originally Posted by: bero 

Ruiz nema šampionski mentalitet. Sam kaže da je zadnja 3 mjeseca tulumario, očito ga ne boli ona stvar previše.

Malo koristi i opravdanje, eto nisam trenirao tulumario sam umjesto treniranja, pa sam zato izgubio.
bero
  • bero
2019-12-08T17:44:49Z
Originally Posted by: JDS 

Malo koristi i opravdanje, eto nisam trenirao tulumario sam umjesto treniranja, pa sam zato izgubio.

udebljao se dodatnih 8 kila, ne bih rekao da se samo izgovara :)1

- dr jupidu
DjomlaKS
2019-12-08T18:07:21Z

Da, i?? Ne znaci ako je on to rekao da je automatski istina, a o kako bitnoj se borbi radilo cisto sumnjam u to pricu.
S druge strane, po cemu se primijeti da nije trenirao?? 8 kila na takvo prase ne znaci nista, a ono sto je pokazao u obje borbe mi govori da on itekako ozbiljno trenira. Jbt pa 12 rundi odradi s nekim kao Joshua bez problema, toliko o partijanju
bero
  • bero
2019-12-08T18:26:20Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Da, i?? Ne znaci ako je on to rekao da je automatski istina, a o kako bitnoj se borbi radilo cisto sumnjam u to pricu.
S druge strane, po cemu se primijeti da nije trenirao?? 8 kila na takvo prase ne znaci nista, a ono sto je pokazao u obje borbe mi govori da on itekako ozbiljno trenira. Jbt pa 12 rundi odradi s nekim kao Joshua bez problema, toliko o partijanju

nitko ne kaže da nije trenirao, ali očito ne dovoljno i ne ozbiljno.
ne dobiješ 8 kila sala kad si u ozbiljnom treningu.

- dr jupidu
Bronson0
2019-12-08T19:51:18Z
Ma nije to do treninga.Mogli su ovako 24 runde. Ruiz je premal i ako ga ovako drzis na distanci ne moze nista.
Đolo
2019-12-09T11:12:17Z
ponekad da bi borac pobijedio i promijenio tok borbe,mora se pomirit sa porazom i jednostavno krenut,ali to je vrlo tesko unutar samoga meca,ali po meni to radi razliku izmedju top boraca i velikih prvaka i legendi sporta.