DugoVecCitam
2019-10-26T17:11:05Z
Originally Posted by: Jarac 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ja mislim da je on nesto ozljedio prilikom TD-a. Jer se odmah pokrio, isti sekund.

Može bit jer zaista u parteru izgleda ko amater , nevjerojatno je loš za ovu razinu

Prije Khabiba je imao TDD 17/17 u sedam meceva.

I bio je uspjesan u nekoj hrvackoj organizaciji ili sta vec kao mlad.
Svakako ovo je cudno bilo, kad se odmah pokrio. Po snimci mi se cini da je mozda koljeno poslo.
DRAGI PRIJATELJI...
Jarac
2019-10-26T18:07:30Z

Originally Posted by: Jarac 

Ja mislim da je on nesto ozljedio prilikom TD-a. Jer se odmah pokrio, isti sekund.

Može bit jer zaista u parteru izgleda ko amater , nevjerojatno je loš za ovu razinu

Prije Khabiba je imao TDD 17/17 u sedam meceva.

I bio je uspjesan u nekoj hrvackoj organizaciji ili sta vec kao mlad.
Svakako ovo je cudno bilo, kad se odmah pokrio. Po snimci mi se cini da je mozda koljeno poslo.

Nitko nije spomenuo tdd i to je oduvijek dobar, grappling mu je očajan a ne tdd.
Đolo
2019-10-26T19:20:24Z
Kakav car ovaj Maia, spusio od woodley pa od colbya pa od kamarua, izgledalo je gotovo i covjek sad nanizo u 7-8mjeseci 3 odlicne pobjede i evo ga opet na korak do, pobijedi jos jedan dobar fajt i moze titulu dobit opet,a kakva je legenda nebi se cudio ni da osvoji.mozda bi se malo cudio al vjerujem u njega.
pecho
2019-10-26T19:58:47Z
Ben Askren je toliko neatletican i spor,da to nije ni smiješno,za njega je Lesnar kombinacija Tysona/Bruce Leea/Le Bannera,stvarno mu je katastrofa stand up. Mirovina.
UserPostedImage
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Chiodo
2019-10-26T20:12:50Z
Malo čudno vidjet o da neko ide rušit Maiu i da to gledamo, Usman, Colby i Woodley nisu to imali puno na misli ali za razliku od Askrena imaju više za ponudit na nogama od Maie. Ne znam nije ni pritisak bio loš i dosta upercuta sjelo ali čovjek je zbilja tako loš i nepokretan u borbi na nogama da ne znam kak je došao na ovaj nivo. Opet u Ufc je na 1-2 a cijelo vrijeme govorim da je on trebao davno u laku a ne welter. Sve u svem kamilica pomalo borba. Maia na kraju rutinski do pobjede.

Johnson moram priznat mislio sam da ima prve dvije runde.
Đolo
2019-10-26T23:34:00Z
Originally Posted by: pecho 

Ben Askren je toliko neatletican i spor,da to nije ni smiješno,za njega je Lesnar kombinacija Tysona/Bruce Leea/Le Bannera,stvarno mu je katastrofa stand up. Mirovina.
UserPostedImage

askren zamijenio mma stand up i stand up comediju
Jarac
2019-10-27T08:06:10Z
Pravi užitak ova dva gledat na nogama , u svakom trenutku su opasnost i za protivnika i za sebe same.
Slash
2019-10-27T08:23:23Z
Borba je bila odlična, Askren mi je fascinantan jer i ovakav kakav je, opet je opasnost za puno velteraša koji se ne zovu Demian Maia.
A Maia može u tri sekunde svakome pomrsiti račune, fascinantno koliko je još opasan i s 41 godinom iza sebe, a i napreduje koliko je to moguće...
shadow
2019-10-27T08:33:41Z
Dio botbe koji je bio u parteru je sam vrh i tu nema bolje a ovo ostalo nije ionak njihov prostor.
Askren da skine kila na 70 bio bi puno i nije on za otpisat sa nikime a Maia novi povratak sa 41 godinom, mislio sam da bude gotov nakon svih onih poraza .
Jarac
2019-10-27T08:46:39Z
Za grappling su vrh.
Đolo
2019-10-27T11:52:59Z
Askren nije ni blizu grapling vrha, mozda tamo top 15-20,a to smo vidjeli jucer. nije imo nista za ponudit, pa koliko boraca je prezivjelo ovakve pozicije sa maiom, masvidalu je tip bio 5 minuta na ledjima bez ikakvog uspijeha, a sa benom bi malte ne odma cim je doslo do partera maia imo jako puno uspijeha.

pogledajte borbu jake shields vs maia i vidjet cete sta znaci bit high level grapler i hrvac, a askren je jako dobar hrvac,ali cak ni u hrvanju nije ekstra,pa sta mu je jordan napravio, nebi mene onako razbaco ko dijete. askren izgleda imo vise srece nego pameti u karijeri i dobio stislki protivnike koji jednostavno bi malte ne odustali cim bi borba dotaknula parter, ali u ufc-u ima jedan od najgorih runova svih vremena sto se tice nekih perspektivnih contendera.

jos mu je poklonjena pobjeda protiv lawlera,i tip je javno reko da ne namjerava radit rematch kao nije nista kontroverzno :)18 nema on mentalitet borca, nit fiziku da se bavi borbama,njegova motorika je ko da ima downov sindorm, osobno da sam mu u kampu,savjetovo bi mu da se ostavi mma na visokom nivou, jel mislim da njegovo tijelo nemoze trpit stetu. treba birat stisli protivnike manje i slabije od sebe, koji neznaju hrvat ni submitat, i radit neku zajebanciju i show svojim trash talkom, al nebi on smio ulazit u ozbiljne borbe jel ostat ce vrlo brzo mutav, vec sad pokazuje ozbiljne naznake da nesto nije u redu s njegovim tijelom.

vrlo zabavan lik, ali jednostavno nema nikakvih kvaliteta borilackih i nevidim zasto bi se covjek borio ako nije borac.
shadow
2019-10-27T11:55:34Z
Nije svakak borba ista i niti za usporedbu ,Masvidala nije završio al ga je maltertirao cijelu borbu dok je ovdje bili tijesnije a na kraju ga završio. Definitivno pripada vrhu a s gornje pozicije je jako opasan a i sam Maia je to na presici rekao da je sam vrh.

shadow
2019-10-27T11:56:35Z
A Shields je najbolji po meni kad ga se spominje.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-10-27T16:03:58Z
Originally Posted by: shadow 

A Shields je najbolji po meni kad ga se spominje.

Bogami da sto se tice graplinga, ja sam bio mislio da ce ga Maia odskolovati kad ono Shields njega pobjedi
ksian
2019-10-27T22:52:08Z
Maia je u parteru najveći majstor među svim MMA borcima koje sam gledao. Sinoć je radio savršene tranzicije, nije bilo nikakve šanse da ga Askren zadrži na mjestu, svom tom rvačkom backgroundu usprkos. Maia je u stojci borac minimalnog talenta, nema tu neke eksplozivnosti ni refleksa ni snage udarca, ali je čovjek uspio odraditi 31 meč u UFCu i samo je jednom bio nokautiran, prije cijelih 10 godina, što je očiti dokaz i velike inteligencije i velike posvećenosti. Ni jedan drugi brazilski borac nije bio tako discipliniran i razuman.

Čovjek definitivno nije jedan od najatraktivnijih boraca, osim za najzagriženije ljubitelje BJJa, ali je jedan od boraca od kojih se najviše može naučiti, ni jedan drugi borac nije toliko prenio principe BJJ u MMA kao što je to on napravio, osim možda Roycea Graciea, koji je to radio dok je malo ko znao što je BJJ. Maia je borac koji je u stalnoj potrazi za boljom pozicijom, ali ima dovoljno mudrosti i samokontrole da u toj potrazi ne radi greške i mijenja postojeću poziciju sa lošijom. To obično rezultira borbama nešto sporijeg tempa, bez velikih otvaranja, ali, teško je ne diviti se liku od 42 godine sa tako malim potencijalom u nekim segmentima borbe koji već toliko vremena uglavnom pobjeđuje, a kad gubi, redovito dočeka zadnje zvono. Ne uključuje svaka velika sportska priča ujedno i pojaseve i pehare, njegova priča je velika i bez toga.

Jarac
2019-10-27T23:05:10Z
Super je Maia i to sa 41 godinom i skida profi za welter, jedini ga je Shields nadmudrio njegovom igrom a sve druge je dobio ako je igra po njegovom. Šteta da su mu ovi rvači nedostižni pa ne može titulu uzeti ali sve u svemu sjajna karijera.
Bronson0
2019-10-27T23:57:39Z
Originally Posted by: Đolo 

Askren nije ni blizu grapling vrha, mozda tamo top 15-20,a to smo vidjeli jucer. nije imo nista za ponudit, pa koliko boraca je prezivjelo ovakve pozicije sa maiom, masvidalu je tip bio 5 minuta na ledjima bez ikakvog uspijeha, a sa benom bi malte ne odma cim je doslo do partera maia imo jako puno uspijeha.

pogledajte borbu jake shields vs maia i vidjet cete sta znaci bit high level grapler i hrvac, a askren je jako dobar hrvac,ali cak ni u hrvanju nije ekstra,pa sta mu je jordan napravio, nebi mene onako razbaco ko dijete. askren izgleda imo vise srece nego pameti u karijeri i dobio stislki protivnike koji jednostavno bi malte ne odustali cim bi borba dotaknula parter, ali u ufc-u ima jedan od najgorih runova svih vremena sto se tice nekih perspektivnih contendera.

jos mu je poklonjena pobjeda protiv lawlera,i tip je javno reko da ne namjerava radit rematch kao nije nista kontroverzno :)18 nema on mentalitet borca, nit fiziku da se bavi borbama,njegova motorika je ko da ima downov sindorm, osobno da sam mu u kampu,savjetovo bi mu da se ostavi mma na visokom nivou, jel mislim da njegovo tijelo nemoze trpit stetu. treba birat stisli protivnike manje i slabije od sebe, koji neznaju hrvat ni submitat, i radit neku zajebanciju i show svojim trash talkom, al nebi on smio ulazit u ozbiljne borbe jel ostat ce vrlo brzo mutav, vec sad pokazuje ozbiljne naznake da nesto nije u redu s njegovim tijelom.

vrlo zabavan lik, ali jednostavno nema nikakvih kvaliteta borilackih i nevidim zasto bi se covjek borio ako nije borac.

Ispada da je on retardiran, a bori se u ufcu?

rikimartin
2019-10-29T13:11:20Z
Ok , ni meni Askren nije simpatičan . Čak mi je i smiješan koji antitalent za stojku posjeduje . Ali ljudi ga otpisuju zato što ga je nokautirao monstrum Masvidal , i ugušio ga je najbolji parteraš u cijelom MMA .
Nek pričaju ljudi što žele za borbu s Lawlerom , dobio je batina , ali ga je uspio ugušiti . Robbie je pao u nesvijest , Askren nije jbg .
A i uvjeravam vas da 8/10 velteraša ne bi imalo odgovor za ovaj njegov stil hrvanja
Đolo
2019-10-29T19:20:10Z
Istina da Lawler je bio u nesvijesti,budili su ga 15-ak minuta, nakraju je moro helikopter dolazit po njega, jel ga je ben tak jako stisnuo,da nije bilo spasa.

navodno svaku noc od te borbe lawler pada u nesvijest po 6-8sati i ujutro se nicega nesjeca :)18

al ne naravno da nije bio u nesvijesti, covjek je bio na koljenima,imo bazu i drzo jos palac gore :)18 ak je to nesvijest, onda neznam. inace onaj buldog choke... s time izgasit covjeka je malte ne nemoguce, za to bas moras bit majstor majstor ili brutalno jak,a askren nikada nikoga nije tako zagusio, znaci nikad...nikoga... nikad... :D

a ima jednu giljotinu u citavoj karijeri,s time zelim rec, da je ben daleko od nekog majstora gusenja,a koliko vidim uhvati on grip,maia rastrga, pa nije askren blek stena pa da ima neku nadljudsku snagu, askren je jak al prosjecno,nista ekstra, covjek hrva tehnicki,kontrolira tehnicki, di je on pokazo neku ludu snagu ili neki ludi grip...

oces vidjet jak grip? demian maia vs rick story,nema na cemu. e to je covjek koji te moze stisnut jako, a askren, nikad nikoga nije tako zadavio...nikad...nikoga :)20
shadow
2019-10-29T21:32:54Z
Originally Posted by: rikimartin 

Ok , ni meni Askren nije simpatičan . Čak mi je i smiješan koji antitalent za stojku posjeduje . Ali ljudi ga otpisuju zato što ga je nokautirao monstrum Masvidal , i ugušio ga je najbolji parteraš u cijelom MMA .
Nek pričaju ljudi što žele za borbu s Lawlerom , dobio je batina , ali ga je uspio ugušiti . Robbie je pao u nesvijest , Askren nije jbg .
A i uvjeravam vas da 8/10 velteraša ne bi imalo odgovor za ovaj njegov stil hrvanja

Slažem se i normalno da je nezgodan borac i dalje. Ima pobjedu nad Lawlerom i meni to nije problem a bilo ke i gorih pr,ekida pripada vrhu a neke osobne predrasude, ekstreme i slično ionako ne gotivim kad su borci u pitanju.