Chiodo
2019-09-11T09:11:56Z
Originally Posted by: stipeb 

Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Je li Khabib ikad bio u dominantnoj poziciji, na sredini oktagona? Zanima me kako bi se snasao, kad nije gornji uz kavez!

,ili khabib mu bude u full mountu, toni ce ga napadat non stop, lol, covjek te pogodi 200puta i imas u najgorem slucaju masnicu. tonija pogodis nogom u glavu i slomis si nogu....

Ako imaš manje od 13 godina zanemari, a ako imaš više problem!
Neznam još nisam učio kako napasti čovjeka koji ti stoji u mountu obzirom da ga ne smiješ uhvatiti za jaja.

Svima je jasno da Khabibu ne moze nista nitko ako zauzme mount. To je realno.
Pitanje je samo jel to moze sa Fergusonom a bome i 5 rundi je borba. Onu rundu koju uzme mounth ili uz zicu ga dole ima vjerojatno Khabib i uzima. Samo treba to ponavljat a to mi ne izgleda prerealno da se toliko ponavlja s ovime.
Đolo
2019-09-11T09:20:01Z

Je li Khabib ikad bio u dominantnoj poziciji, na sredini oktagona? Zanima me kako bi se snasao, kad nije gornji uz kavez!

,ili khabib mu bude u full mountu, toni ce ga napadat non stop, lol, covjek te pogodi 200puta i imas u najgorem slucaju masnicu. tonija pogodis nogom u glavu i slomis si nogu....

Neznam još nisam učio kako napasti čovjeka koji ti stoji u mountu obzirom da ga ne smiješ uhvatiti za jaja.

pa trebo si ucit :)18 sad cu ti ja pojasnit evo, vidim da ti mislis da napad znaci,da ce toni kao donji u full mountu boksat i bacat udarce na khabiba? :)18

poanta je bila da je tony divlji borac koji kad je protivnik u najdominantnijoj pozicji i dalje napada.

recimo upalis borbu kevin lee vs tony i vidjet ces da kad si toniju u full mountu, tony se nece samo pokrit i primat udarce.

a sto znaci napad, za nekog neinteligentnog borca napad znaci samo uputit udarac u glavu protivnika,dok svako ko se razumije u borbu,zna da mozes napadat na razne nacine, postoje i subove koje mozes kad si donji u full mountu izvest recimo pogledaj olenika, uglavnom postoje oruzja,ali jebiga nisi ucio.

sad druga prica je dal ce tony bit uspjesan u tome,ali da ce ga napast sa necim iz svake pozicije u kojoj se nadje,to je za ocekivat jel tony je pokazo da je izuzetno kreativan borac i da rijetko kad ces ga vidjet da se pokrije i prima udarce.

Đolo
2019-09-11T09:22:04Z
Originally Posted by: Chiodo 

Pitanje je samo jel to moze sa Fergusonom a bome i 5 rundi je borba. Onu rundu koju uzme mounth ili uz zicu ga dole ima vjerojatno Khabib i uzima. Samo treba to ponavljat a to mi ne izgleda prerealno da se toliko ponavlja s ovime.

ja mislim da bi khabib mogo zauzet neke dominatne pozicije,ali tony je dosta divlji i moze se iz svega izvuc, ako je kevin lee uzo full mount toniju,moze i khabib sigurno,ali to ne znnaci da ce khabib bit onda izvan opasnosti,i dalje ga ovaj moze preokrenut,ubacit u neki hvat, postoje nacine, nisu tradicionalni i rijetko ko ih moze izvest,ali i dalje postoje nacini.

vjerujem da tony zna za vise nacina od mene,a cak i ja znam za barem 1 ili 2.
Jarac
2019-09-11T09:32:51Z
E Đolo moj opet.
Đolo
2019-09-11T10:00:12Z
sta sam ovaj put izmislio? ezekiel choke? :)18 da se moze napast iz mounta kao donji?

oces rec kad ti neko uzme full mount? ne postoji nijedan napad koji mozes napravit?
i ajd da pricamo o nekom amateru pa dobro, pricamo o tony fergusonu i ocete mi rec da ak mu neko uzme mount da je ovaj dolje bezopasan? :)18

dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-11T10:06:44Z
Pristup ti je odvratan prema ljudima i mislim da ti to govori. Podcijenjivački i pun jada. To mi je odvratan nivo komunikacije.

Čovjek ti je u postu dobro opisao jer govorimo o Khabibu i nema tu izlaza iz full mounta. Super je Tony ali ni sa Kevinom nije imao riješenje kod toga.
Jarac
2019-09-11T10:08:48Z
Ma sve ok.Zaboravimo.
dr jupidu
stipeb
2019-09-11T20:32:28Z

ja mislim da bi khabib mogo zauzet neke dominatne pozicije,ali tony je dosta divlji i moze se iz svega izvuc, ako je kevin lee uzo full mount toniju,moze i khabib sigurno,ali to ne znnaci da ce khabib bit onda izvan opasnosti,i dalje ga ovaj moze preokrenut,ubacit u neki hvat, postoje nacine, nisu tradicionalni i rijetko ko ih moze izvest,ali i dalje postoje nacini.

Aaaaa preokrenuti!!! To je već izlazak iz full mounta. It full mounta se može izaći, lakše je nego iz sidea. Ja znam barem 7-8 pokazati i u detalje objasniti. To je pozicija iz koje se bježi i može se pobjeći. Napadati nikako. Ubaciti ga u hvat kada mu je čovjek u full mountu me može! Nema šanse. Nikakve!!!! Nismo se razumili! Usput ako ga pogodi nogom u glavu Khabib, neće khabibu noga puknuti! Još jedna tvrdnja iza koje stojim!

Pa.s. ono što olenik radi se ne radi. On Može to radi ekstremne nadljudske snage. To se u niti jednoj školi ne uči jer kod podjednako snažnih protivnika ne prolazi. Moraš baš biti fizička zvijer i imati u parteru nedostojnog protivnika(priučeni grapleri) da bi prošlo.

Postoji jedan heel hook koji se napada ali se prvo izađe iz mounta u half guard ali se istog trenutka napada heel hook. Pa bi se moglo reći da je to iz full mounta ali nije. Jednu sekundu si u polugardu pa se kreće na heel hook. Ali da ne duljim Mount je pozicija iz koje se izlazi i pozicija u kojoj nitko pa ni " svemogući" Tony ne želi biti!
Svensson
2019-09-11T20:54:42Z

Aaaaa preokrenuti!!! To je već izlazak iz full mounta. It full mounta se može izaći, lakše je nego iz sidea. Ja znam barem 7-8 pokazati i u detalje objasniti. To je pozicija iz koje se bježi i može se pobjeći. Napadati nikako. Ubaciti ga u hvat kada mu je čovjek u full mountu me može! Nema šanse. Nikakve!!!! Nismo se razumili! Usput ako ga pogodi nogom u glavu Khabib, neće khabibu noga puknuti! Još jedna tvrdnja iza koje stojim!

Pa.s. ono što olenik radi se ne radi. On Može to radi ekstremne nadljudske snage. To se u niti jednoj školi ne uči jer kod podjednako snažnih protivnika ne prolazi. Moraš baš biti fizička zvijer i imati u parteru nedostojnog protivnika(priučeni grapleri) da bi prošlo.

Postoji jedan heel hook koji se napada ali se prvo izađe iz mounta u half guard ali se istog trenutka napada heel hook. Pa bi se moglo reći da je to iz full mounta ali nije. Jednu sekundu si u polugardu pa se kreće na heel hook. Ali da ne duljim Mount je pozicija iz koje se izlazi i pozicija u kojoj nitko pa ni " svemogući" Tony ne želi biti!

prijatelj je gubio 9:0 i 30 sekundi prije kraja bio mountan i završio je protivnika ezekielom :)20

uz 2 napomene
1. čovjek je fizički strašno jak - imamo snimku gdje radi 22 ruska zgiba u komadu
2. white belt finale bilo :)1
Chiodo
2019-09-12T15:43:41Z
Ma Olenik je čudo.
dr jupidu
shadow
2019-09-17T09:50:08Z
Khabib 100 tisuca dolara donirao od prodaje kako je najavio.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-17T10:24:49Z
I Dana White je toliko isto dodao toj zakladi.