dr jupidu
2019-09-08T21:12:53Z
onaj intervju nakon meča PAUL FELDERA je bio jedan od najsramotnijih interwieua koji sam vidio....

sinko pokupi se u svlačionu i pokrij ušima

ono je bilo nakaradno
Đolo
2019-09-08T23:10:59Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Nije meni Poirier uopce izgledao veci od Khabiba, tu su negdje po svim segmentima velicine, slicna visina, slicne dimenzije. Bas me zanima tko bi imao vise kg da se mjeri na ulazu u oktogon kao sto se radi u Californiji.

mislio sam da ce poirer veci bit,veci frame,ali kako kazes,i nije djelovalo tako u oktogonu, tu su negdje, ima i khabiba.
ksian
2019-09-09T08:30:51Z
Originally Posted by: dr jupidu 

onaj intervju nakon meča PAUL FELDERA je bio jedan od najsramotnijih interwieua koji sam vidio....

ono je bilo nakaradno

Pa kaj je reko ?

dr jupidu
2019-09-09T10:33:40Z
Originally Posted by: ksian 

ono je bilo nakaradno

Pa kaj je reko ?

PA BEZOBRAZAN je kao i ti,dodješ na forum bez gledanja meča a imaš youtube i ostale media servise da educiran dodješ na forum kao mjesto rasprave
tako i felder raspričao se o emocijama odricanjima kao da je ostvario epsku pobjedu a oko njega ljudi zvižde jer evidentno barboza poraden a relder drži kao rocky pozdravlja ženu,mačku,trener koji su zaslužni za ovu "pobjedu"

stipeb
2019-09-09T11:22:17Z

Originally Posted by: ksian 

ono je bilo nakaradno

Pa kaj je reko ?

PA BEZOBRAZAN je kao i ti,dodješ na forum bez gledanja meča a imaš youtube i ostale media servise da educiran dodješ na forum kao mjesto rasprave
tako i felder raspričao se o emocijama odricanjima kao da je ostvario epsku pobjedu a oko njega ljudi zvižde jer evidentno barboza poraden a relder drži kao rocky pozdravlja ženu,mačku,trener koji su zaslužni za ovu "pobjedu"

To nemaš pojma koliko dojam u ringu vara. Ti si uvjeren da si pobjedio. Uvijek ti se čini da si dao više nego je realno tako, posebno ako je borba u egalu. Isto kao kad si zaljubljen u žensku, vidiš je puno boljom i ljepšom nego ja, ili ako si član političke stranke.... On mora na TV pogledati meč da shvati da nije realno pobjedio!
Đolo
2019-09-09T13:12:04Z
Ti jupidu govoris,a covjek neporazen u mma. kaljen u ringu, molded by mma.

dr jupidu
Đolo
2019-09-09T21:04:55Z
Tony Ferguson the type of guy to say “are you ready” to the referee
Đolo
2019-09-09T21:08:00Z
When Tony was 5 he used to wake his dad up and drive him to work

:)18 jebene su mi ove tony fore
DugoVecCitam
2019-09-10T07:12:46Z
Kad je Tonya Lando dva puta bacio u nokdaun...
DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2019-09-10T07:45:13Z
Je li Khabib ikad bio u dominantnoj poziciji, na sredini oktagona? Zanima me kako bi se snasao, kad nije gornji uz kavez!
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2019-09-10T08:41:47Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Je li Khabib ikad bio u dominantnoj poziciji, na sredini oktagona? Zanima me kako bi se snasao, kad nije gornji uz kavez!

pa snaso bi se sigurno solidno,gle kad si ti jak sambo hrvac grapler, nema te poziciju u kojoj si skroz slab,cim mozes primit protivnika,ili neki joint manipulation, dajes si prostora za kretanje,dizanje iz partera,odgurivanje proivnika itd...

sjecam se kad je chael sonnen zavrsio dole i imo andersona u guardu, znaci chael je kao donji,skopco hvat za pojas i prebacio silvu preko sebe kao lutku.
sve naravno ovisi kakav ti protivnik ima skillset.

ruse njega njegovi dagy dogs,proso je kabibi sve pozicije, ono sto jos nije dozivio je da neko opasan se dodje potuc sa njim a da ima skillset da udje hrabar unutra. svi ti borci se slome mentalno vrlo vrlo brzo kad vide da im nejde kako su ocekivali,sto je tuzno i pokazuje da je sport pun atleta, eno dustin se spremo pol godine,najavljivo sve i svasta,kako ocekuje da ce ga khabib rusit i kao u kasnijim rundama ocekuje da ima prednost, TIP nakon prve runde dolazi u kut i place kao,joooj srusio me,joj nemogu ga se rjesit... ja gledam koliko moras mentalno bit malen, da protiv najboljeg hrvaca ikad, te sokira da te srusio... a sam si govorio da to ocekujes.

to pokazuje da neko nije na nivou borbe u svim aspektima, kad borac ima comfort zone,uvijek ce imat hrpe hrpe mana.
Spomenuo si tonija i landa,kako ga je dvaoputa bacio u nokdaun lando,ali pogle sta toni radi, rola se kolut naprijed, dize se u stojku i zaletava se na landa ko budaletina sa spustenim rukama dolje,i prebije ga ko budalu.

Toniju je svejedno jel on tebe tuce, u stojci parteru klincu,dal ti njega tuces u stojci parteru klincu, njegov pristup borbi je indentican kad gubi i kad pobjeduje, za njega ne postoje pozicije u borbi,nego samo borba. Kad te neko zdrma i posalje na pod dvaputa a na tebe to ne ostavi niti 1% traga,i radis kao sve sto si dotad radio, e to je mentalna snaga i vjera u seba.

Kabibi kad je dobio malo jaci udarac od dustina,panicno je poco bjezat po oktogonu i od dustina, dustin se uspuho vec u drugoj i moro je stat... znas kak ce toni stat haha tip kad krene na khabiba,nece stat dok khabibi ne odustane.

A khabib uvijek pokazuje isto,ako je ugrozen imalo u stojci, skupi snage i guranje uz kavez,i po single leg ili neko dizanje i bacanje, 28meceva 28istih taktika i istih performansi... ja nevidim kako moze imat sanse sa tonijem, mislim da ce to bit masakr i da kad khabib prvi put osjeti pravu borbu, da ce doslovno odustat unutra. ne zato sto je mentalno slab,nego jednostavno nije naviko da je nego jaci i cvrsci od njega.

100% ce ga tony izrezat i nalupat, nebitno dal bili u stojci,ili khabib mu bude u full mountu, toni ce ga napadat non stop,a buduci da tonija nisu nit opasni nokauteri mogli nokautirat... khabib koji nikad nikoga nije uspio KO, nikad nikoga, sigurno nema ni najmanje sanse zavrsit taj mec,osim na CUT neki. submitat tonija nece NIKAD, a KO mislim... lol, covjek te pogodi 200puta i imas u najgorem slucaju masnicu. tonija pogodis nogom u glavu i slomis si nogu... nece to bit jako kompetetivan mec,vidjet cete, jednostavno di je khabib dobar,toni je ludji i ubojitiji.
DugoVecCitam
2019-09-10T08:47:19Z
Tavaresa je KO.

Sve ovo sto si ti naveo znaju i Khabib i njegov team, tako da ce vjerojatno posebna taktika za Tonya ici.
DRAGI PRIJATELJI...
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-10T09:35:22Z
Da ne povjeruješ što čitaš.
DugoVecCitam
2019-09-10T09:42:34Z
Originally Posted by: dako 

Mi mma fanovi smo generalno jako kriticni prema Khabibu. A covjek ima 12-0 u UFC-u, uz jednu izgubljenu rundu.
Mozda i radi zakona velikih brojeva, pa iz meca u mec ocekivamo da radi toga bude porazen.
DRAGI PRIJATELJI...
Chiodo
2019-09-10T09:43:48Z
Originally Posted by: Đolo 

100% ce ga tony izrezat i nalupat, nebitno dal bili u stojci,ili khabib mu bude u full mountu, toni ce ga napadat non stop,a buduci da tonija nisu nit opasni nokauteri mogli nokautirat... khabib koji nikad nikoga nije uspio KO, nikad nikoga, sigurno nema ni najmanje sanse zavrsit taj mec,osim na CUT neki. submitat tonija nece NIKAD, a KO mislim... lol, covjek te pogodi 200puta i imas u najgorem slucaju masnicu. tonija pogodis nogom u glavu i slomis si nogu... nece to bit jako kompetetivan mec,vidjet cete, jednostavno di je khabib dobar,toni je ludji i ubojitiji.

Đole jebote smiri doživljaj. :)14
Blago tebi na čemu kod da jesi, gotova borba i najbolje da Khabinjo odustane.

Ma ne kažem ništa tko bude pobijedio ili izgubio ali ti opisuješ ko da se bore Superman i amater iz Mrduše Donje a ne najbolji LW borac dosada i neporažen.
Pa daj mu bar malo respecta, pa bar trunku, nije klaun nego mma borac u pitanju.
Đolo
2019-09-10T09:45:07Z

Mi mma fanovi smo generalno jako kriticni prema Khabibu. A covjek ima 12-0 u UFC-u, uz jednu izgubljenu rundu.
Mozda i radi zakona velikih brojeva, pa iz meca u mec ocekivamo da radi toga bude porazen.

jednu izgubljenu rundu?

pogledaj mec sa gleisionom,pogledaj mec sa pat healy, sa iaquintom, sa conorom treca runda...

jednu rundu... niko ni ne gleda borbe nego poslusa dana white sta kaze i kao to je tak
Chiodo
2019-09-10T09:46:40Z
Originally Posted by: Đolo 

jednu izgubljenu rundu?

pogledaj mec sa gleisionom,pogledaj mec sa pat healy, sa iaquintom, sa conorom treca runda...

jednu rundu... niko ni ne gleda borbe nego poslusa dana white sta kaze i kao to je tak

Službeno misli a ne naš dojam navijački misli.
Jarac
2019-09-10T09:51:44Z
Đolo
2019-09-10T09:52:23Z
Ma chiodo nije to do mene, jednostavno ne gledate bas meceve pa zato sto dojma da je tip spusio samo jednu rundu,u realnosti spusio je barem 4-5rundi,a mec protiv gleisona dosta ljudi smatra da je i izgubio,naravno ovdje pola ljudi ni nezna ko je gleison,pa onda idu komentari da ne vjerujes sto citas haha zato kaj misle da je gleison prasak za pranje vesa.

znas kad je nekome jedini argument, ne vjerujem,da ni nezna nesto drugo rec,nego ceka da mu neko kome vjeruje kaze kako stvari stoje,pa ponavlja kao ovca,ja navodim ono unutar kaveza sto se moze vidjet, a ovo ko ovca slusat dana white-a ili tak nekoga kojem je u interesu rec da je khabib tak dominantan da nikad nije rundu izgubio... moras bit blesav ko telac da u to povjerujes ako imas oci. al doslovno glup moras bit hehe