Puno puta se pitalo kak nekog pobijediti dok je neporažen ali valjda za svakog postoji recept, istina Khaba je najdalje tu dogurao nekako. Ferguson mi je nekako najzanimljiviji protivnik za njega.
navijanje mi nije ovdje prioritet niti za jednog navedenog ne navijam
bas to i bas kako pises, mali miliun puta se raspravljalo na forumima, najprije na sherdogu, kako nekkoga pobijediti.. najbolji primjer mi je Machina (barem kojeg se ja sjecam)... razne sulude
teorije su se izmisljale kako pobijediti Machidu, dali je karate najbolja technika za MMA, sta se mora raditi da bi ga netko ugrozio, itd.. i onda bum i gotovo, popusi Lyoto nokaut i odjednom ode
sva ta iluzija i fajrunt.. samo treba jednom tu auru probiti i svatko postaje random dude...
ili tko se jos sjeca 2010 i teorija oko Lesnara, koji je bio kratko na vrhu i sa njim doslo dosta ogromnih teskasa poput Carwina, i onog Duffeea, da kao sad moras biti 125+ teskas da bi opstao
i da je proslo vrijeme malih teskasa, i sto se desi, svi izgubise i sad je DC, koji je 1,37cm (pretjerujem) prvak...
dali ce Khabib stvarno izgubiti? mozda i ne, ne planira se dugo boriti, ali ako izgubi onda ce i ta aura nestat i postat ce "obican jednodimensionalni grappler" (barem na sherdogu)
On je čovjek jako dobar momak!