dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:38:47Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: dako 

Ne vjerujem da si baš toliko glup da ne znaš razliku pojmova pobijedio, skoro ga pobijedio , egal borba i slično , ne vjerujem a trolanje me ne zanima niti redikulstvo iz teme u temu.
Ajde sad filip filip a modovi neka te toleriraju mi ne trebamo.

Svi znaju da je to bila grda borba i tijesna .Nikakva rutina.

Sorry nisam vidio post iznad ali jasno je kome pišem.:)18

skoro,mislim,svi znaju,argumenti su ti na nivou,vidi se da si znalac. svi su govorili hhaha dobra dobra

meni nije tesko debatirat,jel obicno imam neke argumente da ti mogu rec,pogledaj tu i tu sekundu meca,dustin ga je tamo zalijepio za pod, ti mozes kao uzvarat rec,svi znaju drukcije, svi smo imali drugi dojam,ali nemozes pokazat di se to dogodilo u borbi hehe,to je ra razlika.

a to da nevjerujes da sam toliko glup, ocito nisi na pravoj veri :)18 :)36 jesam druze jesam,al arugmenti su argumenti,a ovo ovaj zna onaj zna,joe rogan svrsavo,djaba to. svaki put kad pogledas mec,vidjet ces kako dustin KO gaetje-a i sjetit se ona budala je bio u pravu kvragu hehe.

Ti ne debitiraš ti si redikul samo da se svadiš i imaš suprotno. Jednostavno si naporan i realno se praviš glup.

Borba je bila tijesna do finisha a tvoje znanje mma je parodija.9od 10 fulaš ionako već si i na glasu ko šala.
Đolo
2019-09-03T13:39:40Z
statistika kaze da je dustin imo 142 udarca u glavu znacajna a gaetje 56, i imo je 50leg kikova,koji su jedini ikakvu stetu napravili... ocito statistika nejde meni u prilog :)18
Chiodo
2019-09-03T13:39:45Z
Daj nemojte ni raspravljat kao da ima smisla svaku temu tako unedogled .Jasno svima koji su gledali fight da je bila super borba i nikakve dominacije nije bilo.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:41:44Z
http://ufcstats.com/fight-details/bfae2fb50efbdb0f 
Ovo je statistika a leg kickovi su bili ubojiti.
Chiodo
2019-09-03T13:43:36Z

Oslanjao se na te leg kickove bili su super ali to nije put do pobjede i to je greška. Oboje iznad 50%. Rijetkost je to.
Đolo
2019-09-03T13:43:55Z

ubojiti a ovaj hoda prema naprijed i unistava ga, dustin dan danas samo sto ne umre.

statistika pokazuje da je dustin imo 3 puta vise udaraca znacajnih u glavu.

gaetje je imo duplo vise udaraca znacajnih,al po nogama.

i dustin ima duplo vise udaraca znacajnih u tijelo...

bome dobro kazes,totalna dominacija gaetje,a pobjedjivo je borbu 100%, statistiku sam ja hakiro sad.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:46:26Z
Originally Posted by: Đolo 

ubojiti a ovaj hoda prema naprijed i unistava ga, dustin dan danas samo sto ne umre.

statistika pokazuje da je dustin imo 3 puta vise udaraca znacajnih u glavu.

gaetje je imo duplo vise udaraca znacajnih,al po nogama.

i dustin ima duplo vise udaraca znacajnih u tijelo...

bome dobro kazes,totalna dominacija gaetje,a pobjedjivo je borbu 100%, statistiku sam ja hakiro sad.

Imbecil jesi ili? ja nisam napisao dominacija nekoga. Prestani trolčino trolat i metat riječi drugima . Napisao sam super borba i egal što je jasno svima da si pogledao znao bi.
Jarac
2019-09-03T13:58:51Z
Vjerujem da je . Svi koji trolaju isto funkcioniraju

Koji je rekord low kickova u jednoj borbi? Na jednom webu piše da je ovo drugo najviše broj udaraca.
pjac
  • pjac
  • Advanced Member
2019-09-03T14:04:38Z
Originally Posted by: Chiodo 

https://www.youtube.com/watch?v=xlGY4Q1n2Hc
Evo borbe sjajna je bila i baš egal rundu kroz rundu

Top borba Fight of the Night je bila a to nebi bila da je bila jednostrana borba.
DugoVecCitam
2019-09-03T14:07:15Z
Originally Posted by: Jarac 

Koji je rekord low kickova u jednoj borbi? Na jesnom webu piše da je ovo drugo najviše broj udaraca.

Amir Sadollah-46.
EDIT : Sad tek vidim Justinovu brojku, znaci netko je Amira u medjuvremenu prestigao.
Osim ako se ne gleda minutaza-ovaj ih je ispucao u tri runde.
DRAGI PRIJATELJI...
Đolo
2019-09-03T14:08:42Z

Daj nemojte ni raspravljat kao da ima smisla svaku temu tako unedogled .Jasno svima koji su gledali fight da je bila super borba i nikakve dominacije nije bilo.

sto se tice ufc-a, mislim da je gaetje pri vrhu, 50low kika u jednoj borbi je jako puno,ne sjecam se da sam vidio da je neko bacio nesto puno vise od toga
Jarac
2019-09-03T14:12:17Z
Jarac
2019-09-03T14:21:35Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Originally Posted by: Jarac 

Koji je rekord low kickova u jednoj borbi? Na jesnom webu piše da je ovo drugo najviše broj udaraca.

Amir Sadollah-46.
EDIT : Sad tek vidim Justinovu brojku, znaci netko je Amira u medjuvremenu prestigao.
Osim ako se ne gleda minutaza-ovaj ih je ispucao u tri runde.

Amir Sadolah joj sad si me sjetio tog welteraša, dovar talrnt al ozljede ga ubile.
Chiodo
2019-09-03T14:49:36Z
https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/Qn62i9v-mK4Bnr1lE_dv5o8cUwo=/0x296:768x728/1600x900/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/59404151/Da3pPz4WsAUctlX.0.jpg

Tak je noga izgledala nakon borbe, nisu ti leg kickovi loši ali me čudi da nije primjenio taktiku išao na rušenje dok je ovaj stajao na jednoj nozi u jednom trenutku, Gaethje dobar borac ali pameti premalo mislim ponekada, Poireru često ko i Diazima napadaju prednju nogu i Jim Miller mu je ozljedio u borbi nogu no opet nedovoljno za pobjedu, nije to put za pobjedu očito.

Super za rekord što je je
Jarac
2019-09-03T15:18:18Z
Valjda zato otuda i ta brojka udaraca jer je pretežno išao gađat nogu. Stvarno izgleda brutalno.

Bome ovi neki borci kao njih dva prolaze prave ratove .
The Last Emperor
2019-09-03T15:28:54Z
Prije sam volio Khabiba i govorio sam da je gotovo nepobjediv, a mnogi ovdje se nisu slagali. Jednostavno imaš osjećaj da se boriš protiv stroja koji nikako ne usporava i samo te slomi tempom i silinom. Danas me nekako nervira i želim da ga netko što prije porazi i skine mu tu auru nepobjedivosti. Nadam se da će mu Dustin pružit jako tešku borbu, da ga bar pobijedi.
Chiodo
2019-09-03T15:34:49Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Prije sam volio Khabiba i govorio sam da je gotovo nepobjediv, a mnogi ovdje se nisu slagali. Jednostavno imaš osjećaj da se boriš protiv stroja koji nikako ne usporava i samo te slomi tempom i silinom. Danas me nekako nervira i želim da ga netko što prije porazi i skine mu tu auru nepobjedivosti. Nadam se da će mu Dustin pružit jako tešku borbu, da ga bar pobijedi.

I ja se nadam dobroj borbi ali nisam optimist, ne znam zaüto ali evo tako nekak mislim. Dustin je dobar zapravo i bolji nego ikada mislim, izvukao neke pobjede gdje nisam mislio da bude ali mora Khabib imat zaista loš dan a ne vjeruejm .

A volio bi gledat Khabib vs Ferguson jer su to po meni zasad po rezultatima dva uvjerljivo najbolja borca, mislim da tu nema dileme. Dosada po prikazanom.

Puno puta se pitalo kak nekog pobijediti dok je neporažen ali valjda za svakog postoji recept, istina Khaba je najdalje tu dogurao nekako. Ferguson mi je nekako najzanimljiviji protivnik za njega.

navijanje mi nije ovdje prioritet niti za jednog navedenog ne navijam
balkanbomber
2019-09-03T17:01:10Z

Puno puta se pitalo kak nekog pobijediti dok je neporažen ali valjda za svakog postoji recept, istina Khaba je najdalje tu dogurao nekako. Ferguson mi je nekako najzanimljiviji protivnik za njega.

bas to i bas kako pises, mali miliun puta se raspravljalo na forumima, najprije na sherdogu, kako nekkoga pobijediti.. najbolji primjer mi je Machina (barem kojeg se ja sjecam)... razne sulude
teorije su se izmisljale kako pobijediti Machidu, dali je karate najbolja technika za MMA, sta se mora raditi da bi ga netko ugrozio, itd.. i onda bum i gotovo, popusi Lyoto nokaut i odjednom ode
sva ta iluzija i fajrunt.. samo treba jednom tu auru probiti i svatko postaje random dude...

ili tko se jos sjeca 2010 i teorija oko Lesnara, koji je bio kratko na vrhu i sa njim doslo dosta ogromnih teskasa poput Carwina, i onog Duffeea, da kao sad moras biti 125+ teskas da bi opstao
i da je proslo vrijeme malih teskasa, i sto se desi, svi izgubise i sad je DC, koji je 1,37cm (pretjerujem) prvak...

dali ce Khabib stvarno izgubiti? mozda i ne, ne planira se dugo boriti, ali ako izgubi onda ce i ta aura nestat i postat ce "obican jednodimensionalni grappler" (barem na sherdogu)

On je čovjek jako dobar momak!
Chiodo
2019-09-03T17:06:21Z
Originally Posted by: balkanbomber 

bas to i bas kako pises, mali miliun puta se raspravljalo na forumima, najprije na sherdogu, kako nekkoga pobijediti.. najbolji primjer mi je Machina (barem kojeg se ja sjecam)... razne sulude
teorije su se izmisljale kako pobijediti Machidu, dali je karate najbolja technika za MMA, sta se mora raditi da bi ga netko ugrozio, itd.. i onda bum i gotovo, popusi Lyoto nokaut i odjednom ode
sva ta iluzija i fajrunt.. samo treba jednom tu auru probiti i svatko postaje random dude...

ili tko se jos sjeca 2010 i teorija oko Lesnara, koji je bio kratko na vrhu i sa njim doslo dosta ogromnih teskasa poput Carwina, i onog Duffeea, da kao sad moras biti 125+ teskas da bi opstao
i da je proslo vrijeme malih teskasa, i sto se desi, svi izgubise i sad je DC, koji je 1,37cm (pretjerujem) prvak...

dali ce Khabib stvarno izgubiti? mozda i ne, ne planira se dugo boriti, ali ako izgubi onda ce i ta aura nestat i postat ce "obican jednodimensionalni grappler" (barem na sherdogu)

Ma uvijek ima toga da se o nekome u nekom trenutku govori kako ga dobit, osobno mislim nema nepobjedivih normalno.

A i ovo priče Khabib dosadan nije nokauter finišer i ostalo pa onda Colby i ostali, a jebiga ljudi mogu 25 minuta se boriti,dolaze do pobijeda i uspjeha, nije ovo natjecanje u finišima nego mma a borbe u samom vrhu su 25 minuta ,ljudi rade što je potrebno za pobijedit, da ne valjaju ne bi bili u vrhu a drugo jel su nama dragi, zanimljivi itd . Nije to kriterij.
DugoVecCitam
2019-09-03T17:32:31Z
Jest ruzno nekako ovo "Ufc" , kad nisu sva slova velika...
DRAGI PRIJATELJI...