dr jupidu
2019-09-03T03:08:41Z
Fight card

Lightweight Khabib Nurmagomedov (c) vs. Dustin Poirier (ic)
Lightweight Edson Barboza vs. Paul Felder
Lightweight Islam Makhachev vs. Davi Ramos
Heavyweight Curtis Blaydes vs. Shamil Abdurakhimov
Lightweight Mairbek Taisumov vs. Carlos Diego Ferreira
Preliminary Card (FX)
Women's Flyweight Joanne Calderwood vs. Andrea Lee
Featherweight Zubaira Tukhugov vs. Lerone Murphy
Women's Bantamweight Liana Jojua vs. Sarah Moras

Lightweight Ottman Azaitar vs. Teemu Packalén
Early Preliminary Card (UFC Fight Pass)
Welterweight Belal Muhammad vs. Takashi Sato
Welterweight Nordine Taleb vs. Muslim Salikhov
Middleweight Omari Akhmedov vs. Zak Cummings
Lightweight Don Madge vs. Fares Zi
Sponsor
Đolo
2019-09-03T10:06:12Z
trebo si i napisat u kojoj je ko stranci i koliko ko zaraduje buduci da ovdje sve vrvi od nekih uspjesnih politicara i bizmissmana,ovako nece niko se sramotit i pisat nesto o samim borbama.

osobno,card mi je totalna kamilica, nema nekih prekompetetivnih borbi.

I naravno... FILIP FILIP FILIP!!!!
Seded
2019-09-03T11:12:49Z
Teško mi je zamisliti Khabiba kako gubi, ali siguran sam da će mu Dustin dati vatre. Islam vs. Ramos bi moglo biti zanimljivo ako ode u parter, ali sumnjam da će mu Makhachev dozvoliti top poziciju, nema šanse.
"It's not checkmate. The king has one more move."
DugoVecCitam
2019-09-03T11:36:15Z
Koja steta jer se Taisumov bori jednom godisnje!
DRAGI PRIJATELJI...
Jarac
2019-09-03T12:32:14Z
Da je bar Khabib vs Gaethje , Cerone vs Poirier .
Đolo
2019-09-03T12:42:14Z
Originally Posted by: Jarac 

Zasto, pa gaethje nema sanse ni teoretske, izudaro ga poirer rutinski,ovaj jedino low kickove cijelu borbu uspio pogadjat,a di ces na najboljeg hrvaca sa kikovima... ono stilisticki ima sanse 10sekundi ostat u stojci. gaetje baca jake low kikove, NIJEDNE druge samo low kikove, i ide prema naprijed, oboje pase khabibu i olaksava mu rusenje.

s tim da gaetje je tehnicki potkovan ko moj konj, tip ide naprijed i pokusava brawlat,cim naleti na nekog sa imalo tehnike,svi ga bace barem u nokdaun ili nokaut,a khabib nebi valjda ni trenko za njega. ako cemo gledat tehnicke stvari i potencijal koji je gaetje pokazo, mozemo rec da nezna gotovo nista osim bacit low kick. svi pricaju o njegovom hrvanju, ja ga bome nisam vidio, osim na wiki di pise da je bio solidan hrvac,ali di je to pokazo? nigdje. a i cardio mu je los,pa u drugoj rundi i sa alverzom i sa poirerom je diso na skrge. nebi mu dao sanse u stojci sa khabibom a kamoli u hrvanju.

Dustin je dobar borac,tip vrhunski mma boksa, znaci kuteve udaraca koje koristi,i kako se laktom pokriva odlicno. baca serije smislenih udaraca, kontrolira tajming i odmjerava distancu. za razliku od gaetjea,dustin je pokazo da moze radit jakih 15,25minuta i ne odustat, stilisticki mu khabib ne pase bas,ali dustin je jako velik lw borac,vjerujem da ce bit osjetno veci od khabiba kad ce se borit, mogo bi umorit khabiba i zavrsit ga u trecoj cetvroj rundi.

Povijest na uci da khabib u mecevima gotovo uvijek uzme par minuta di radi stojku bez hrvanja da napuni malo misice,i tu ce dustin morat jako nagazit na gas da zavrsi odma khabiba cim ovaj dozivi mali pad.

Khabib je nikakav finisher,stvarno nema sosa u udarcima, morat ce radit 25minuta ako zeli do pobjede. nece subat dustina, jedino ili TKO na porezotinu neku ili decision, dustin moze zavrsit giljom ili udarcima u stojci. Ima dustin solidna gusenja netreba zaboravit.

dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:01:38Z
Pa Gaethje je bio blizu pobjedi i to jako blizu. Ti baš ne gledaš borbe ili? Pitam ozbiljno ili po simpatijama to ide?
Ništa tu nije bilo rutinskog.
Jarac
2019-09-03T13:04:24Z
Originally Posted by: Đolo 

Originally Posted by: Jarac 

Zasto, pa gaethje nema sanse ni teoretske, izudaro ga poirer rutinski,ovaj jedino low kickove cijelu borbu uspio pogadjat,a di ces na najboljeg hrvaca sa kikovima... ono stilisticki ima sanse 10sekundi ostat u stojci. gaetje baca jake low kikove, NIJEDNE druge samo low kikove, i ide prema naprijed, oboje pase khabibu i olaksava mu rusenje.

s tim da gaetje je tehnicki potkovan ko moj konj, tip ide naprijed i pokusava brawlat,cim naleti na nekog sa imalo tehnike,svi ga bace barem u nokdaun ili nokaut,a khabib nebi valjda ni trenko za njega. ako cemo gledat tehnicke stvari i potencijal koji je gaetje pokazo, mozemo rec da nezna gotovo nista osim bacit low kick. svi pricaju o njegovom hrvanju, ja ga bome nisam vidio, osim na wiki di pise da je bio solidan hrvac,ali di je to pokazo? nigdje. a i cardio mu je los,pa u drugoj rundi i sa alverzom i sa poirerom je diso na skrge. nebi mu dao sanse u stojci sa khabibom a kamoli u hrvanju.

Dustin je dobar borac,tip vrhunski mma boksa, znaci kuteve udaraca koje koristi,i kako se laktom pokriva odlicno. baca serije smislenih udaraca, kontrolira tajming i odmjerava distancu. za razliku od gaetjea,dustin je pokazo da moze radit jakih 15,25minuta i ne odustat, stilisticki mu khabib ne pase bas,ali dustin je jako velik lw borac,vjerujem da ce bit osjetno veci od khabiba kad ce se borit, mogo bi umorit khabiba i zavrsit ga u trecoj cetvroj rundi.

Povijest na uci da khabib u mecevima gotovo uvijek uzme par minuta di radi stojku bez hrvanja da napuni malo misice,i tu ce dustin morat jako nagazit na gas da zavrsi odma khabiba cim ovaj dozivi mali pad.

Khabib je nikakav finisher,stvarno nema sosa u udarcima, morat ce radit 25minuta ako zeli do pobjede. nece subat dustina, jedino ili TKO na porezotinu neku ili decision, dustin moze zavrsit giljom ili udarcima u stojci. Ima dustin solidna gusenja netreba zaboravit.

Zato što je ono sa Poirierom bila egal borba a imao je i više sign.strike i vjerujem da bi ga pobijedio u uzvratu. Bolji je borac . Zato jer mislim da je stilski zeznutiji Khabibu od Dustina.

I mene je iznenadio da je dobio Gaethjea kao i tebe,oboje pred borbu to tad nismo vjerovali. Ne vjerujem da bi ga opet dobio.
shadow
2019-09-03T13:06:56Z
Nema Dustin šanse puno ovdje i malo mu se otvorilo i je napredovao ali realno padao je on ko kruška od Conora il Johnsona. Da se Gaethje malo mudrije borio dobio bi tu borbu tada a ionako je bio blizu tome.
Đolo
2019-09-03T13:21:59Z
Originally Posted by: dako 

Pa Gaethje je bio blizu pobjedi i to jako blizu. Ti baš ne gledaš borbe ili? Pitam ozbiljno ili po simpatijama to ide?

u kojem trenutku je bio blizu pobjede?

buduci da si gledo ti,siguran sam da ces mi ukazat di to grijesim. imas ga kao free fight,pa evo javi mi di to tocno.

ili si cuo joe rogana il nekog da govori da ide dobro gaetje-u ali neces nac nijedan trenutak a da dustin zatetura ili slicno nesto. prove me wrong

ja svoje tvrdnje mogu lako poduprijet, jel dustin ovoga je povrijedio i zavrsio, znaci nemoram ja to umisljat jel se dogodilo,a ovo kad neko nekog pogodi 10puta low kikom,protivnik ide i dalje naprijed,a ti umisljas da ga je povrijedio... a ovaj ide prema naprijed i udara protivnik... pa ko tu onda umislja.

ajde da je dustin zateturo od nekog udarca ili nesto,ali to se nije desilo,a gateje je,pa ko onda kog dominira?

dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:23:30Z
Originally Posted by: Đolo 

u kojem trenutku je bio blizu pobjede?

buduci da si gledo ti,siguran sam da ces mi ukazat di to grijesim. imas ga kao free fight,pa evo javi mi di to tocno.

ili si cuo joe rogana il nekog da govori da ide dobro gaetje-u ali neces nac nijedan trenutak a da dustin zatetura ili slicno nesto. prove me wrong

ja svoje tvrdnje mogu lako poduprijet, jel dustin ovoga je povrijedio i zavrsio, znaci nemoram ja to umisljat jel se dogodilo,a ovo kad neko nekog pogodi 10puta low kikom,protivnik ide i dalje naprijed,a ti umisljas da ga je povrijedio... a ovaj ide prema naprijed i udara protivnik... pa ko tu onda umislja.

ajde da je dustin zateturo od nekog udarca ili nesto,ali to se nije desilo,a gateje je,pa ko onda kog dominira?

Hajde pogledaj borbu molim te. Nemoj stalno napamet pisat.
Đolo
2019-09-03T13:25:06Z
:)18 :)18 :)18 sta oces rec da ga dustin nije nokautiro? da pogledam jos jednom mozda se povijest promijenila?

evo...nije :)18
Jarac
2019-09-03T13:25:39Z
Daj đolo ne kenjaj jedva je disao Dustin uz ogradu, ne roggan neg mnogi su imali dojam da je gotovo.Tak si i nedavno na nekoj temi nekaj tvrdio jedini na svijetu pa kad dobiš argument niti ga pogledaš neg dalje svoje. Dosadno postaje
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:28:18Z
Ne vjerujem da si baš toliko glup da ne znaš razliku pojmova pobijedio, skoro ga pobijedio , egal borba i slično , ne vjerujem a trolanje me ne zanima niti redikulstvo iz teme u temu.
Ajde sad filip filip a modovi neka te toleriraju mi ne trebamo.

Svi znaju da je to bila grda borba i tijesna .Nikakva rutina.

Sorry nisam vidio post iznad ali jasno je kome pišem.:)18
DugoVecCitam
2019-09-03T13:28:52Z
Bit ce ovo puno teze za Khabiba nego sto velika vecina misli.
48-47,48-47,48-47.
DRAGI PRIJATELJI...
Chiodo
2019-09-03T13:30:52Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Bit ce ovo puno teze za Khabiba nego sto velika vecina misli.
48-47,48-47,48-47.

:)1 Vec bodovi su u igri, ajmo onda ja bi se iznenadio da ne bude 50-45 il eventualn 49-46 za Khabiba a volio bi da se prevarim i da bude zanimljivo.
Chiodo
2019-09-03T13:31:56Z
Bila je to jako tijesna borba i u prau su ljudi, po udarcima se vidi i po statistici isto, dosta dobra borba, volio bi opet vidjet uzvrat Gaethje vs Poirier.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-09-03T13:33:51Z
Ma bila je super borba i znam da nakon 3 runde smo svi govorili da su tu negdje i da ga je tam uz ogradu bombardirao. I mene je iznenadio Dustin na kraju kako je to izvukao. Sve je bolji kao borac mislim izdržljiviji je prije je lakše padao.

Čovjek ne pogleda borbu a komentira a da je prvi puta :)18
Đolo
2019-09-03T13:34:55Z

Ne vjerujem da si baš toliko glup da ne znaš razliku pojmova pobijedio, skoro ga pobijedio , egal borba i slično , ne vjerujem a trolanje me ne zanima niti redikulstvo iz teme u temu.
Ajde sad filip filip a modovi neka te toleriraju mi ne trebamo.

Svi znaju da je to bila grda borba i tijesna .Nikakva rutina.

Sorry nisam vidio post iznad ali jasno je kome pišem.:)18

skoro,mislim,svi znaju,argumenti su ti na nivou,vidi se da si znalac. svi su govorili hhaha dobra dobra

meni nije tesko debatirat,jel obicno imam neke argumente da ti mogu rec,pogledaj tu i tu sekundu meca,dustin ga je tamo zalijepio za pod, ti mozes kao uzvarat rec,svi znaju drukcije, svi smo imali drugi dojam,ali nemozes pokazat di se to dogodilo u borbi hehe,to je ra razlika.

a to da nevjerujes da sam toliko glup, ocito nisi na pravoj veri :)18 :)36 jesam druze jesam,al arugmenti su argumenti,a ovo ovaj zna onaj zna,joe rogan svrsavo,djaba to. svaki put kad pogledas mec,vidjet ces kako dustin KO gaetje-a i sjetit se ona budala je bio u pravu kvragu hehe.

Chiodo
2019-09-03T13:36:41Z

Evo borbe sjajna je bila i baš egal rundu kroz rundu