bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-04T11:32:41Z
http://www.index.hr/spor...mo-ocekivati/494839.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
MrJinks
2010-06-04T11:36:06Z
Što je to bilo s njime i LeBannerom?
zarajan
2010-06-04T11:57:51Z
potpuno se slazem kaj kaze za mirka i mislim da ce to bit jedini mec nakon 100 godina koji nezelim pogledat
KrvavaPesnica
2010-06-04T11:58:31Z
ma lebanner je budala ako se htio boriti sa zelgom...ima jedno 30ak kila vise...super mu je zelg odgovorio:)2
zelg mi je uvijek bio drag i lik i borac,mislim da ima potencijal za velike stvari uz malo srece i pameti

svidjaju mi se komentari dolazecih borbi nasih boraca mislim da je realno sve rekao,jedino ja i dalje mislim da ce grove dobit reljica-daj boze da sam u krivu
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
Range
2010-06-04T12:01:33Z
MrJinks wrote:

Što je to bilo s njime i LeBannerom?

Upravo sam ja to htio pitati :)20 Zna li itko?
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
dr jupidu
2010-06-04T14:34:54Z
jako poštujem zelga kao čovjeka....

al g zelg..... vi nikada nećete biti jako kvalitetan borac....vi imate limit i to se pokazalo ..... njegovi porazi nisu slučajnost a to sam jasno rekao i prije 2 godine na forumima kad je tek kretao u ozbiljnije mma vode ....japan...

imate uz to još i krivu percepciju kod nekimh mma stvari i svoje kvalitete

razuvjerite me ako mislite..bit će mi drago....da i ja jednom pogriješim:)

dr jupidu

p.s nažalost moram bit iskren...:(
neurro
2010-06-04T14:45:04Z
dr jupidu wrote:

al g zelg..... vi nikada nećete biti jako kvalitetan borac....vi imate limit i to se pokazalo ..... njegovi porazi nisu slučajnost a to sam jasno rekao i prije 2 godine na forumima kad je tek kretao u ozbiljnije mma vode ....japan...

dr jupidu

Apsolutno se slažem.htio sam to i ja napisati ... On je ovak simpa dečko ali sam sebe precjenjuje da je to već malo i smiješno. Ne vidim niti jednu malo jaču organizaciju gdje bi on nešto mogo napraviti s tim kvalitetama koje ima - nema.Jedino što ima je neka atraktivnost jer je preborben ali kad se neko zaleti u njega i submita ga u tri sekunde onda nema ni to.Ima u hrvatskoj barem desetak puno kvalitatnijiih od njega
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-06-04T14:51:52Z
dr jupidu wrote:

dr jupidu

Boli Zelga k**** što ti misliš o njemu
Đolo
2010-06-04T14:54:20Z
moze li se znat kojih je to 10 boraca u hrv kvalitetnije od zelga :)1 kako li je lijepo hrvat bit niko nevalja osim nas samih hehe,cast izuzecima
dr jupidu
2010-06-04T14:54:34Z
neurro wrote:

dr jupidu wrote:

dr jupidu

Apsolutno se slažem.htio sam to i ja napisati ... On je ovak simpa dečko ali sam sebe precjenjuje da je to već malo i smiješno. Ne vidim niti jednu malo jaču organizaciju gdje bi on nešto mogo napraviti s tim kvalitetama koje ima - nema.Jedino što ima je neka atraktivnost jer je preborben ali kad se neko zaleti u njega i submita ga u tri sekunde onda nema ni to.Ima u hrvatskoj barem desetak puno kvalitatnijiih od njega

baš tako....

ta atraktivnost koju on spominje možda prolazi kod običnog puka...no kod pravih poznavatelja mma ne...

mma je preozbiljan sport da bi me "palila" borbenost i zalijetanje i te šeme..ja tako na to ne gledam... put do pobjede ima dosta načina...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-06-04T15:01:03Z
zelg u svaku borbu ulazi da se pošiba, bez previše kalkuliranja i taktiziranja.
takav pristup je super za publiku, atraktivnost borbe je garantirana...ali nažalost takvi borci nikad ne doguraju ni blizu vrha.
ništa bez strategije, o bilo kojem sportu da je riječ.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Kimura
2010-06-04T15:05:47Z
Zelg mi se svidio ko komentator u UFC Specijalu, ali nije me oduševio ovim intervjuom... previše je kategoričan. Sve ili ništa, umri muški. Ne sviđa mi se takav pristup, jer vremena se mijenjaju i dolaze nove generacije MMA boraca. I što se on toliko razočarao kod Anderson Silve, da mi je znati... Nikoga ovaj nije oduševio sa zadnjom borbom, ali "razočarao me kao čovjek i borac" su ipak dosta teške riječi...
nofrx
2010-06-04T15:08:32Z
Zelg je odličan borac. Moga bi imat još bolje rezultate kad bi mu pobjeda bila važnija. Njemu je to sve igra i uživa u tome. Nije mu uopće bitno oće li pobjedit ili izgubit. Ne možemo mu to zamjerit, jer to je njegova karijera i njegovo pravo.

Moje je osobno mišljenje da bi ipak malo treba promjenit taj pristup i imat stav :
nema veze ako izgubim, ali ipak ću pobjedit, jer pobjeda je ipak pobjeda

KW CHAMPION
dr jupidu
2010-06-04T15:16:28Z
nofrx wrote:

Zelg je odličan borac. Moga bi imat još bolje rezultate kad bi mu pobjeda bila važnija. Njemu je to sve igra i uživa u tome. Nije mu uopće bitno oće li pobjedit ili izgubit. Ne možemo mu to zamjerit, jer to je njegova karijera i njegovo pravo.

Moje je osobno mišljenje da bi ipak malo treba promjenit taj pristup i imat stav :

mislim da je karate za njega idealan sport......

mma ne
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-06-04T15:19:27Z
Zelg je car , možete vi pričati šta god hoćete.
A biti prvak u Cage Rageu i onda otići malo Japana nije baš mala stvar.
Al polako biće tu još mečeva pa će mo vidjeti onda čija baba buši lopte.

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
dr jupidu
2010-06-04T15:24:14Z
Cain wrote:

Zelg je car , možete vi pričati šta god hoćete.
A biti prvak u Cage Rageu i onda otići malo Japana nije baš mala stvar.
Al polako biće tu još mečeva pa će mo vidjeti onda čija baba buši lopte.

opet ponavljam...niko sretniji od mene da on postane ufc prvak

no malo se precjenio....po mom mišljenju...

no zanimljiva informacija..da dreAm mu nije još platio .................... to je jako loša vijest za mma općenito
Ekser
2010-06-04T15:26:44Z
Sve je u redu što je reko, al ono da Anderson Silva njemu ne bi mogao spustiti ruke i mahati glavom??? Silva bi ga pojeo za 30 sekundi borbe, ovakvu bahatost ni Mirko nikad nije pokazao, a i njega se dotakao. Jasno je da je tu rekao istinu da se ne zna što se može očekivati i da Mirko treba okačiti rukavice od klin, ali Zelg treba pogledati i sebe (japanski skor 3-4) i priupitati se što se može od njega samog očekivati (sigurno ne borba sa Andersonom Silvom). Svaka čast Zelgu do sada ali ovaj intervju??
neurro
2010-06-04T15:29:25Z
Ekser wrote:

Sve je u redu što je reko, al ono da Anderson Silva njemu ne bi mogao spustiti ruke i mahati glavom??? Silva bi ga pojeo za 30 sekundi borbe, ovakvu bahatost ni Mirko nikad nije pokazao, a i njega se dotakao. Jasno je da je tu rekao istinu da se ne zna što se može očekivati i da Mirko treba okačiti rukavice od klin, ali Zelg treba pogledati i sebe (japanski skor 3-4) i priupitati se što se može od njega samog očekivati (sigurno ne borba sa Andersonom Silvom). Svaka čast Zelgu do sada ali ovaj intervju??

:)20 Dobro da nije reko da bi i Fedora volio vidjeti da ga proba srušit
nofrx
2010-06-04T15:36:46Z
dr jupidu wrote:

nofrx wrote:

mislim da je karate za njega idealan sport......

mma ne

bio bi odličan u kyokushinu, tamo se traži agresivnost
KW CHAMPION
The Miner
2010-06-04T16:30:10Z
bero wrote:

zelg u svaku borbu ulazi da se pošiba, bez previše kalkuliranja i taktiziranja.
takav pristup je super za publiku, atraktivnost borbe je garantirana...ali nažalost takvi borci nikad ne doguraju ni blizu vrha.

:)36 :)36