Olde Scum
2010-06-03T00:20:41Z
:)0 Alo bećari. Pitanje jedno i zamolba za objektivan odgovor.
Moj mladi kolega gledao je Ong Bak one-too-many-times i sad hoće po svaku silu trenirat muay thai - klasični, tajlandski, više ko vještinu nego sport, ono - leteći udarci koljenima, laktovima, zubima..
Ja sam mu inače bio preporučio Chakuriki Gym u Am-damu, ali mrcini kad je bio tamo vjerojatno ni na pamet nije pao bilo kakav trening (osim onog s kojeg se vratio s farmom buha u gaćama i novopronađene ljubavi prema gljivarstvu..)

Gdje u ZG po Vašim cijenjenim razmišljanjima bi mu se valjalo upisat?
(ako nije jasno uvjeti su dobar treneri/treneri, dobra ekipa, dobra dvorana, dobra oprema, dobri termini..)

Zahvalan.

Sponsor
dia_blo
2010-06-07T16:16:16Z
Ja treniram u Holy Spiritu , al sad kratko pauziram do jeseni.

To ti je kod stare đamije. U dvorani 2. i 16. gimnazije. Treninzi su pon-sri-pet od 21:22:30, cijena 200kn. Treneri dobri i strucni. Ako frend nije u formi, prvih mjesec, dva ce bit u kurcu. Jer su fizicki dosta zahtjevni treninzi. Klub ima svoju opremu, dakle frend mora kupiti samo bandaze i kasnije zubalo ako ce htjeti sparirati.

Jedina mana kluba je pun kurac clanova. No ako ima imalo talenta, nakon par mjeseci ce se prebaciti u stariju grupu. A tamo je jebeno. Ponedjeljkom i srijedom je tehnika i snaga, a petkom sparinzi cijeli trening.

Upisati se mozes tako da dodjes na trening, pricas sa trenerom, probas jedan trening odradit i ak ti se svidi to je to