balooba
2010-05-22T23:44:33Z
nofrx wrote:

deda_kralj2 wrote:

Njihove borbe se ne gledaju u Americi jer nisu atraktivne a protivnici su trečerazredni borci. To nije gledivo jer dok mafija vlada sportom neče ni biti dobrih boraca. To su mečevi kao da Mansouru namjeste školarca na meč i on postane šampion. Ni to me nebo čudilo od izbornika. Brača kličko kad dobiju pravog protivnika onda če se pitati šta sad ali daj bože da se netko dobar pojavi mimo mafije. Naprimjer Camarele.

Njihove borbe se ne gledaju u americi zato što amerikanci ne vole gledat kako se rusi i ukrajinci iživljavaju na amerikancima. Zato amerikanci ne gledaju teškaše. Da je Kličko američki crnac i da mlati ruse bila bi druga priča o njemu u američkim medijima.

:)
:)36 :)36 :)36 36 :)36
balooba
2010-05-23T00:36:15Z
ne vjerujem ni da bi Camarelle uspio pobijedit Vladimira. vidjet cemo kako ce Povetkin proci,ja ocekujem dobar otpor,al ne i pobijedu...a Povetkin i Camarelle su boksali u finalu EP u Puli,mec je bio izjednacen,ali pobijedio je Povetkin.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-23T10:37:24Z
zar se nije Camarelle umirovio?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-27T22:51:17Z
Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-27T23:02:12Z
Matek wrote:

http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ostali_sportovi/video-klicka-jos-nitko-nije-porazio-jer-nema-mene-u-profi-boksu.html

joj kako ovo ne volim, leo im napunio previše malo glavu :)8

ajd nisam skužio da je zajebancija nego zaključio po naslovu, ovaj hrgovič stvarno dvije suvisle
deda_kralj2
2010-05-27T23:23:16Z
Jedini najspremniji i najbolji boksač u Hrvatskoj koji u Moskvi može konkurirat za zlato je onaj koji je izdan od svoje zemlje i neće nastupiti na žalost je Marko Tomasović.
Sramota!!!
The Miner
2010-05-28T00:19:57Z
Da prvi put citam o hrv.boxu stekao bi dojam iz tvojih postova da je Tomasovic jedina prijetnja braci K. za uzeti naslov...
deda_kralj2
2010-05-28T06:28:46Z
Na turniru Zlatko Hrbić potrošeno odnosno oprano je 8 000 000 kn. Pa bih molio nekog kompetentnog a posebno predsjednika HBS-a i njegove vilenjake da se izjasne??? Pošto nismo mala djeca i znamo jako dobro koliko košta jedan veliki turnir a ovaj je bio jako mali. Gdje je nestalo 8 000 000 kn hrvatskih poreznih obaveznika kroz HBS?????
DoKoske
2010-05-28T06:47:01Z
deda_kralj2 wrote:

Jedini najspremniji i najbolji boksač u Hrvatskoj koji u Moskvi može konkurirat za zlato je onaj koji je izdan od svoje zemlje i neće nastupiti na žalost je Marko Tomasović.
Sramota!!!

kaj god bilo slažem se da ako je čovjek uzeo zlato na prvenstvu hrvatske zavrjeđuje ići na olimpijadu. da je i srebrni imao loš dan i inače je bolji boksač to se nebi trebalo uzeti u obzir
wash your feminine side clean off
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-28T08:27:20Z
deda_kralj2 wrote:

Na turniru Zlatko Hrbić potrošeno odnosno oprano je 8 000 000 kn. Pa bih molio nekog kompetentnog a posebno predsjednika HBS-a i njegove vilenjake da se izjasne??? Pošto nismo mala djeca i znamo jako dobro koliko košta jedan veliki turnir a ovaj je bio jako mali. Gdje je nestalo 8 000 000 kn hrvatskih poreznih obaveznika kroz HBS?????

Nisi mi baš jasan, ako imaš kako tvrdiš dokaze za sve te nepravilnosti i što sve već ne, pa što ne poduzmeš nešto. Ako ništa drugo preko medija, jer ovako anonimno na forumu nema previše vajde od svega toga.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
deda_kralj2
2010-05-28T09:02:40Z
bero wrote:

deda_kralj2 wrote:

Nisi mi baš jasan, ako imaš kako tvrdiš dokaze za sve te nepravilnosti i što sve već ne, pa što ne poduzmeš nešto. Ako ništa drugo preko medija, jer ovako anonimno na forumu nema previše vajde od svega toga.

Poduzeto je i pri Uskoku i pri mediju a i prema HR Vladi. Međutim sporo ide uzimajući u obzir gdje je zaposlen predsjednik saveza i tko stoji sve iza njega. Pravda će izaći na vidjelo, malo sporo ali izlazi. Uskoro će letjeti okolo kao muhe bez glave. Pišem ovdje eto čisto da se informiraju i ljudi koji su ovdje stalno i koji stalno komentiraju temu. Svaka obavjest je dobra da se vidi gdje je nestao NAŠ novac.
bbbmarc
2010-05-28T12:43:10Z
deda_kralj2 wrote:

bero wrote:

deda_kralj2 wrote:

Poduzeto je i pri Uskoku i pri mediju a i prema HR Vladi. Međutim sporo ide uzimajući u obzir gdje je zaposlen predsjednik saveza i tko stoji sve iza njega. Pravda će izaći na vidjelo, malo sporo ali izlazi. Uskoro će letjeti okolo kao muhe bez glave. Pišem ovdje eto čisto da se informiraju i ljudi koji su ovdje stalno i koji stalno komentiraju temu. Svaka obavjest je dobra da se vidi gdje je nestao NAŠ novac.

Zabranjeno je i kažnjivo zakonom iznositi ovakve optužbe. Pogotovo je problematično to činiti ovako anonimno, jer time se za napisano odgovornim smatra vlasnik foruma.

deda_kralj2
Ukoliko nastaviš pisati anonimno prozivati javne ljude i institucije - svaki će tvoj post biti izbrisan, a ti zbaniran s foruma.
deda_kralj2
2010-05-28T13:35:42Z
bbbmarc wrote:

deda_kralj2 wrote:

bero wrote:

deda_kralj2 wrote:

Zabranjeno je i kažnjivo zakonom iznositi ovakve optužbe. Pogotovo je problematično to činiti ovako anonimno, jer time se za napisano odgovornim smatra vlasnik foruma.

deda_kralj2
Ukoliko nastaviš pisati anonimno prozivati javne ljude i institucije - svaki će tvoj post biti izbrisan, a ti zbaniran s foruma.

Oprosti ali tu nije ničije ime spomenuto i dokazi su predani državnom odvjetništvu. Zašto i ti ne kažeš svoje ime i svoju adresu????? Mogu i ja tvoje podatke sada napisati pa neću jer poštujem tvoju privatnost. I molim te ne sudi meni i mojim istomišljenicima već budi objektivan a ne naginji na stranu pojedinaca jer svi znate da sam u pravu.
bbbmarc
2010-05-28T13:41:54Z
spomenuo si predsjednika saveza, a zna se tko je on..

da bi nešto bilo "dokaz", mora se otvoriti sudski postupak i na istom to biti priznato kao "dokaz"

ovako je to samo možebitna dokumentacija u istražnom zahtjevu ili postupku, jel tako?
deda_kralj2
2010-05-28T13:51:08Z
bbbmarc wrote:

da bi nešto bilo "dokaz", mora se otvoriti sudski postupak i na istom to biti priznato kao "dokaz"

ovako je to samo možebitna dokumentacija u istražnom zahtjevu ili postupku, jel tako?

Sudski postupak je pokrenut i sad kreće revizija financija, vođenja saveza, papirologija, trenerski certifikati, svjedodžbe itd.
Znam jako dobro što prićam. Naravno znam da ti to neznaš pa se moraš tako i postaviti i to je ok. Ali ako je ovo pravna država možemo pričati otvoreno a okrivljeni, zašto ne iznesu suprotni pobijajući argument a znam jako dobro da se prati ovaj forum i sa njihove strane? Ja bih molio da se daju pobijajuči dokaz protiv moje priće i da nas sve uvjere u suprotno!?
bbbmarc
2010-05-28T13:54:51Z
deda_kralj2 wrote:

bbbmarc wrote:

Sudski postupak je pokrenut i sad kreće revizija financija, vođenja saveza, papirologija, trenerski certifikati, svjedodžbe itd.
Znam jako dobro što prićam. Naravno znam da ti to neznaš pa se moraš tako i postaviti i to je ok. Ali ako je ovo pravna država možemo pričati otvoreno a okrivljeni, zašto ne iznesu suprotni pobijajući argument a znam jako dobro da se prati ovaj forum i sa njihove strane? Ja bih molio da se daju pobijajuči dokaz protiv moje priće i da nas sve uvjere u suprotno!?

tko je tuženik, ili su tuženici, imenom i prezimenom?
i molim te broj spisa iz sudskog registra, da ga provjerimo, to je javnosti dosupno?

ukoliko nemaš te podatke, brišem sve upise
nofrx
2010-05-28T13:55:01Z
deda_kralj2 wrote:

Sramota!!!

Da se razumimo, nemam ništa ni protiv tebe ni protiv Tomasovića, i mislim da je Pit Bull vjerovatno najbolji hrvatski klub borilačkih sportova.

Ali ipak mislim da Tomasovića pretjerano veličaš.

1. Kako komentiraš njegove dosadašnje rezultate na europskim i svjetskim prvenstvima?

2. Kako komentiraš njegovu borbu sa Camareleom u Pekingu?

3. Zašto misliš da bi sad u Moskvi osvojio zlato? Ali Viktor Zujev neće nastupit?
KW CHAMPION
Stipe
2010-05-28T13:58:39Z
Deda,

Kao što vidiš, tebi je (kao i svakome) itekako dopušteno da pišeš i navodiš svoje mišljenje. Dapače, jedina suspenzija koju si dosad dobio bila je samo trodnevna, a bila je zbog kreiranja više računa i dopisivanja sam sa sobom.
Možeš napisati kako smatraš da rad toga i toga nije dobar. Možeš napisati kako bi bilo puno bolje ovako ili onako i zašto.
Možeš koliko god detaljno želiš opisati što i kako je trebalo i što i kako bi bilo fer u slučaju Tomasovića ili bilo čega drugoga. I što god argumentiraš, čitatelji će jasno prepoznati i što je tvoje mišljenje objektivnije, to će više biti cijenjeno.

Međutim, imaj na umu dok pišeš da radi funkcioniranja foruma dvije stvari nisu dopuštene -
1) javno optuživanje za kaznena djela bez da staneš iza toga svojim imenom i prezimenom - tako da nije PFS u situaciji da to mora stalno ili brisati ili de facto stati iza toga ostavivši da stoji
2) pisanje na način "ona budaletina xy" ili bilo što slično, gdje bi se na taj način komentiralo naše borce, trenere, funkcionere ili bilo koga drugoga (pa čak i forumaše).

Tako da ti npr. možeš minuciozno opisivati (dapače!) što i kako bi trebalo postupati što se tiče izborništva, kako je postupano ranije, koji su kriteriji po tebi najbolji itd., ali nikako ne smiješ pisati "Pjetraj je ovo ili ono" gdje su to neke uvrede jer te to automatski diskreditira.
I na to će ti ljudi odgovoriti ili "je, točno, to stoji, imaš pravo" ili "e vidiš da te tu ispravim..." ako nešto što napišeš nije točno. To su donekle karikirane neke opće norme ponašanja za svaku civiliziranu i kvalitetnu raspravu, a svi hoćemo da nivo ovdje bude što bolji, tako da te norme važe i na ovom forumu.

Nadam se da se možeš toga pridržavati u budućem pisanju.

-Stipe