Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2018-07-25T17:32:34Z
Main card (Fox)

Lightweight Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier
Featherweight José Aldo vs. Jeremy Stephens
Women's Strawweight Joanna Jędrzejczyk vs. Tecia Torres
Lightweight Alexander Hernandez vs. Olivier Aubin-Mercier

Preliminary card (Fox)

Welterweight Jordan Mein vs. Alex Morono
Lightweight Kajan Johnson vs. Islam Makhachev
Featherweight Hakeem Dawodu vs. Austin Arnett
Light Heavyweight Gadzhimurad Antigulov vs. Ion Cuțelaba

Preliminary card (UFC Fight Pass)

Lightweight John Makdessi vs. Ross Pearson
Women's Flyweight Alexis Davis vs. Katlyn Chookagian
Flyweight Dustin Ortiz vs. Matheus Nicolau
Women's Strawweight Randa Markos vs. Nina Ansaroff
Lightweight Devin Powell vs. Álvaro Herrera
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
Đolo
2018-07-27T10:35:27Z
Mma teme nikad popularnije.

Poirer alvarez ce bit zanimljiv mec, obojica su jako dobri, tu su negdje, tesko predictat ali mislim da bi poirer mogo dobit to ovaj put, alvarez prima hrpu stete zadnje meceve.

Aldo vs stephens, zanimljiv fajt, da se borba dogadjala prije dva fajta sa hollowayom mislim da stephansu niko nebi davo sanse a ovako je mec stvarno napet. Nadam se da je aldo spreman u glavi, nije on jos za mirovinu no sve ovisi ima li jos motivacije da se vraca u vrh.

Solidan event ali nista posebno.
Chiodo
2018-07-27T17:30:33Z
Dobar je card bome i Aldo me zanima kakav dolazi
Svensson
2018-07-28T12:56:38Z
Antigulov vs Cutelaba

očekujem

UserPostedImage
DugoVecCitam
2018-07-28T17:17:29Z
Dva borca s Kavkaza na cardu, pa u to ime:

DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2018-07-28T22:20:23Z
Antigulov skroz razocarao, ispuhao nakon 3 min. Nevjerojatno da se to Ufc borcu dogodi. I mora do 84 kg, jer navodno skoro pa nista ne skida.
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2018-07-28T22:30:18Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Antigulov skroz razocarao, ispuhao nakon 3 min. Nevjerojatno da se to Ufc borcu dogodi. I mora do 84 kg, jer navodno skoro pa nista ne skida.

jako loša strategija protiv Cutelabe koji je vrlo dobar hrvač i jako agresivan u stand upu
gosuasus
2018-07-28T23:09:26Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

jako loša strategija protiv Cutelabe koji je vrlo dobar hrvač i jako agresivan u stand upu

moldavci super hrvaju, dosta ih prelazi u sbgi i potpisuje za dobre ogranizacije
Slash
2018-07-29T07:16:05Z
Aldo je stvarno legenda, odvratan zvuk dok je maznuo Stephensa u jetru.
Alvarez stvarno napravi nepotrebnu glupost, dok je ovakva situacija čuvaj mount i pobrini se da sudac nema razloga to prekinuti.

Prije ili kasnije bi ga dočekao poraz od Poiriera, ali opet ovakvu glupost napraviti...
Seded
  • Seded
2018-07-29T09:18:26Z
Aldo kapa dolje majstore. Eddie ko početnik, Poirier super iskoristio dizanje u stand up. Hernandez jako opasan lik, samo što je malen za kategoriju.

Jarac
2018-07-29T09:21:17Z
Super aldo a ovo lakat kak mislim da se zove il tak nekak, mora se upozorit jer je bio jedan a neki niz.Alvarez je bio bolji i šteta mu jer ovo mu ne bi svako prekinuo.Sam si je kriv ali realno pravilo je za po glavi i kičmu a ne rame ak je točno kak Dc kaže.

Vidim da se govori i o pravilu da je sudac trebao damo upozorit jer je rame a ne ih dizati, John Morgan je to pravilo izvukao i na profil stavio.
shadow
2018-07-29T09:33:32Z
Originally Posted by: Seded 

Aldo kapa dolje majstore. Eddie ko početnik, Poirier super iskoristio dizanje u stand up. Hernandez jako opasan lik, samo što je malen za kategoriju.

Dva puta im sudac prekida borbu i nikako da ta borba ima neki normalnan tijek. Mislim da mu je kut krivo sugerirao i da nisu razumjeli pravilo. Almeida je mislio da ne vrijedi zabrana za udaranje u rame jer neke države tako imaju a ovi ne. Preokrenulo borbu ta greška . Dizanje i gotovo bude a do tada bolji.

Aldo me pravo iznenadio i Joanna prelako dobila.
Chiodo
2018-07-29T10:41:06Z
Poirier ni kriv ni dužan do pobjede ali svaka mu čast jer i iz teških trenutaka se vrati i ekspresno završi. I protiv Gaethjea je bio na rubu poraza a sad isto u nezgodnoj situaciji. Na korak do borbe za titulu a ne tak nedavno ga MJ pomeo ko od šale. Zanimljiv borac nekako.
Da upozorenje je trebalo prvo no sam je Alvarez kriv da ne poznaje pravila i uopće sucu da priliku za razdvajanje.

Aldo je još uvijek klasa i to me raduje.Koji šut u jetru bolno gledat.
DjomlaKS
2018-07-29T12:13:17Z
Ful mi drago zbog Alda nakon svega sto mu se dogodilo nakon Conora.
Poirier i Alvarez su mi podjednako dragi, al Eddie je malo supak ispao sa svim tim izbjegavanjem borbi, tako da mi je drago sto je ovaj pobijedio., inace Koske ga je davno opisao kao pravog ratnika i bome jest, meni ga uvijek gust gledat
El Guapo
2018-07-29T15:46:33Z
I meni je drago zbog Alda, vidjelo se na kraju meča koliko mu je značila ta pobjeda. Porazi od Conora i Maxa su ga psihički skoro dotukli.

Poirier mi je jedan od najdražih boraca u rosteru. 16 pobjeda u UFC-u, većina prkidom, uvijek atraktivni mečevi.
Imao je 3 u nizu pa ga je zaustavio Conor onim jednim udarcem koji ga je više štrajfao nego čisto pogodio. Nakon toga 4 u nizu pa je naletio na kontru M. Johnsona i vraćen na početak. Sada opet 4 u nizu, toliko ratova, a još nije u nekoj ozbiljnijoj priči za pojas.
Uvijek korektan i pošten, dobrica van kaveza, a veliki radnik i ratnik u kavezu.

Jarac
2018-07-29T16:05:51Z
Dobar je svakak kao borac ali dobrica nije bio sa Brandaom, Johnsonom bar po prikazanom na vaganju i ostalom.Bar nemam takav dojam.
Seded
  • Seded
2018-07-29T17:19:33Z
Originally Posted by: Jarac 

Dobar je svakak kao borac ali dobrica nije bio sa Brandaom, Johnsonom bar po prikazanom na vaganju i ostalom.Bar nemam takav dojam.

Nakon te borbe s Johnsonom se ful primirio. Baš imam dojam da ga je taj poraz naučio više nego ijedan drugi.
Jarac
2018-07-29T17:43:30Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Jarac 

Nakon te borbe s Johnsonom se ful primirio. Baš imam dojam da ga je taj poraz naučio više nego ijedan drugi.

Može bit i dobio je dijete.

Znam da je pred tu borbu bio bahat prema Johnsonu kao da ovaj nije njegov kalibar pa ga poraz spustio na zemlju.

Definitivno ga sada ide i volio bi da dobije priliku za titulu. Jedino McGregor je opet u igri pa tko zna kak bude.
Đolo
2018-07-29T18:15:52Z
Poirer je bio odlican po meni je kontroliro vecinu meca i zasluzeno pobijedio, mada se ne slazem sa stand upom. Najvise me dojmila poirerova obrana i polozaj ruku kad se branio od udaraca ili pokuso nagadjat odakle bi udarci mogli dolazit.
Poirier napreduje iz borbe u borbu, eddie solidan srcan ali malo mi je lose u stand upu djelovo, imo je malko nesrece, al prima puno stete u zadnje vrijeme.

Aldo ima jos vatre u sebi, neznam s kim ce ga iduce spojit. Dobro je odradio mec.
DjomlaKS
2018-07-29T18:30:56Z
Bome i Stephans par puta zveknuo Alda gadno, nije mirisalo na dobro
Ja bih osobno da Aldo ide prema penziji polako jer napravio je sto se napravit moze a pojas vise nece vidjet. Cak i unatoc ovoj odlicnoj pobjedi ipak mi nije djelovao kao nekad