ma kakvi , imao si 82 kg kako kažeš sa 20 godina , nemaš jake kosti ni ogromnu masu , nisi rođeni bik koji ima prirodno kilažu , nego si srednji prirodno ,ali papati voliš i udebljao si se , a nisi visok pa imaš jako dug put ispred sebe i bolje da ostvariš neki rezultat pa onda kritiziraš , jer ovako izgleda da samo skrivaš svoju nemoć . pusti fista sada , nemoj se skrivati u njegovoj sjeni . ti si srednjaš prirodno i tek kad se vratiš na prirodno dat ću ti priznanje za to , dotada sretno . ja sam imao sa 20 100 kg , po svima sam trebao imati sada sa 30 120 kg , ali čelična volja se pokazala na djelu . ti sa 82 kg došao na 110+ , što neznači da si loš čovjek , imaš masu uspjeha u životu siguran sam u to , puno bitnijih nego kako izgledaš i koliko kila imaš . ali nemoj da namećeš da si u nekoj epskoj borbi sa kilogramima koji su došli jer ti ih je netko drugi prikačio , udebljao si se jer si unosio više nego što si trošio , kraj priče , zaveži ga tu . ja sam osobno imao 100 kg i teškom mukom postigao ovaj rezultat i nije mi to ništa prirodno ni automatski dano , to je bila borba , suze , krv, znoj , očaj , čemer , trpljenje . tebi želim sreću u tvom poduhvatu , ali ne čudi se što ti odg kad ideš demantirati moj očigledni uspjeh , jer puno sam uložio u ovo , ni tebi ni ikome naravno da neću popustiti . koliko god se nekima činilo malo što se njihovog ukusa tiče , ja sam sretan jer sam vitalan i nikad zdraviji sa 30 godina .
fista cijenim , zapravo sam ga slabo proučio , evo gledam zadnjih dana malo stranicu i profil i to je čovjek sa pozitivnom tendencijom , iako u potpuno pogrešnom 'kampu' low carbera . kritiziram , ali i poštujem , ako to neko neće da vidi i ako me želi blatiti radi mojeg stila , neka blati i mrzi , samo mi korist radi .
ti reakt si čovjek koji je postigao dosta izvan fitnessa izgleda i sl, ako si to mogao što ti je teško doći u vrhunsku formu , ja vjerujem da ti to možeš .
djomlu neznam ko je ni što je i pola likova ovdje , ali znam da je zabijen negdje u mraku i da komentira sa bijesom i da mu to donosi sadističko sexualno zadovoljstvo ako se žrtva počne živcirati , zato ga prihvaćam kao provokatora i ništa drugo i ne obazirem se na njegove već godinama prisutne , uvrede .
ksian je institucija na forumu i izvan i smatram da je jedan od rijetkih što zaista može shvatiti srž , istinu , pod uvjetom da ne prima udarce u glavu pogotovo sada kad ima 40 .
vlahović koji se spominje je najjači fizički u Hr i šire , ono što on radi je vjerovatno dosta i talent , sirova snaga urođena ali i motorne sposobnosti valjda , jer ono se neda naučiti , nego je dar od Boga , koji se mora njegovati i razvijati .
Prvo, po kilaži sam teškaš, a po konstituciji, trebao bi težiti k poluteškašu.
Baš naprotiv, kosti su mi prilično teške i rekao bih jake. 1x mjesečno idem na sportsko-medicinsku masažu i fizioterapeut-maser, koji me masira, kaže da imam jaka ledja, ali i trbuh kao slabu točku i da radi toga imam povremena štrecanja u ledjima. Zbog disbalansa i opterećenja kralježnice. Ali, radimo na tome i stanje je sve bolje, kako se kile tope. Naravno, on ništa nezna, već znaš ti. Ipak on ima samo diplomu i nije doživio prosvjećenost s neba. :)
Baci slike da te te vidimo s 20 godina i sto kila ?
Mantraš nešto o sebi, glorificiraš se i pripisuješ si veliki trud, muku i odricanje, a nigdje dokaza ? Na ovoj si temi ispao, blago rečeno - smiješan.
A što se ksiana tiče, ne tako davno govorio si da se priklonio većini i da nije pravednik, a sada ga zazivaš, nebi li ti udario pokoji lajk ili potporu... pogubio si se i hvataš zadnju slamku spasa. Umjesto da respektiraš nečiju diplomu, znanje i kompetencije. Očigledno problem s egom.
Edited by user
2018-06-08T15:34:52Z
|
Reason: Not specified