pecho
2018-06-04T21:26:20Z
Originally Posted by: Bronson0 

Originally Posted by: Dennis Hanover 

kakva ketoza sa srdelama i salatom , pa srdele imaju tonu proteina to te izbacuje iz ketoze , nemojte me sa glupim adutima pokušavati demantirati , jer poznajem materiju u tančinu !

Proteini izbacuju iz ketoze?Dobro poznajes materiju,svaka ti cast

Pa izbacuju ali bi ih morao pun kurac pojest.

To uglavnom rade izraziti početnici koji nisu pročitali ništa nego samo bezveze bacaju u sebe.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
dr jupidu
2018-06-04T21:26:35Z

kakva ketoza sa srdelama i salatom , pa srdele imaju tonu proteina to te izbacuje iz ketoze , nemojte me sa glupim adutima pokušavati demantirati , jer poznajem materiju u tančinu !

Proteini izbacuju iz ketoze?Dobro poznajes materiju,svaka ti cast

hahahahahahaha

nastojim da tema ostane ozbiljna..uz pokoju foru

al ovo šta je sad dennis izjavio#-o 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦 🤦

isuse

Dennis Hanover
2018-06-04T21:41:37Z
pa teško ih pojesti puno na prehrani mesom i ribom lol , a što ti ostaje onda osim maslaca i ulja ? sva prirodna animalna hrana je prepuna proteina haha . sir , mlijeko jogurt i sl imaju čak i dosta ugljikohidrata !!!!
Bronson0
2018-06-04T21:47:39Z
Znaci proteini iz srdele ce izbaciti iz ketoze,a iz mesa nece?

Mozes jesti koje god hoces meso i ribu.I sto je tu monotono?Da ti pravo kazem meni je monotonije jesti ovu zelenjavu s razlicitim imenim,a istim okusom.
e.peace
2018-06-05T05:48:48Z

Znaci proteini iz srdele ce izbaciti iz ketoze,a iz mesa nece?

Mozes jesti koje god hoces meso i ribu.I sto je tu monotono?Da ti pravo kazem meni je monotonije jesti ovu zelenjavu s razlicitim imenim,a istim okusom.

Ahaha joj i ja jedem zelenjavu da vide djeca ali i meni okus bezze,što kažeš sve isti okus,nešto kao i MCDONALD'S.1000 naziva a jedan okus. 🙂
pecho
2018-06-05T06:05:13Z

pa teško ih pojesti puno na prehrani mesom i ribom lol , a što ti ostaje onda osim maslaca i ulja ? sva prirodna animalna hrana je prepuna proteina haha . sir , mlijeko jogurt i sl imaju čak i dosta ugljikohidrata !!!!

Onda ima nesta sta se zove brojanje i unos kalorija.
Kazes da znas stvar u "tancinu!",ja mislim da se gubis vec u startu.
Apsolutist.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2018-06-05T06:07:36Z

Ne poznaješ materiju ni približno dobro, a još manje u tančine. Nisi nikad bio u ketozi, a sve znaš o njoj?

Ako već na sebi ne želiš probati, barem poslušaj koji podcast s Dominic D Agostinom, Petter Attiom, Satchin Pandom, Mark Sissonom, ili pak s nekima od ultra maratonaca/triatlonaca poput Ben Greenfielda ili pak Zach Bittera.

Što se tiče izbacivanja iz ketoze konzumacijom proteina, opet nema mjesta kategoričklim tvrdnjama poput tvojih. Neke ljude niti 100+ grama ugljikohidrata neće izbaciti iz ketoze, a kamoli proteini. Stvar je u količinama, broju obroka, vremenu konzumacije, kombinaciji nutrijenata... faktora je mnogo i svaka kategorična tvrdnja je smiješna.

Također, u većini slučajeva, najčešće se događa samo pad razine ketona u krvi, a ne potpuni nestanak. AKo je netko u ketozi s razinama od 5-6 milimola, da pojede ne znam koliko proteina, teško da će "ispasti" iz ketoze (pogotovo ribe na koju si se nakačio, a koja je, osim proteinima, jako bogata i omega 3 mastima što je opet jedan jako bitan faktor u jednadžbi), puno je vjerojatniji pad na razine od 2-3 milimola koji se opet, ukoliko se pripazi, kroz nekoliko sati vrati na višu razinu, osobito ako je osoba u treningu.

dr jupidu
2018-06-05T06:35:36Z
a kad se sjetim da je dennis briljirao prije 7 dana i baš mi je hamush lijeo replicirao kad sam rekao da se dh treba povuć po 5 dana i smanjit broj upisa jer opet potone ko titanic

dh ostani u onome što znaš a što neznaš šuti

ja nikad ne ulazim u ketozu al da sam debela svinja sigurno bi ponekad

za ljude nije ketoza a za svinje koje nastoje sličit na čovjeka etoza je zakon za start

Kin
  • Kin
  • Advanced Member
2018-06-05T08:01:31Z
Originally Posted by: fist 

Što se tiče izbacivanja iz ketoze konzumacijom proteina, opet nema mjesta kategoričklim tvrdnjama poput tvojih. Neke ljude niti 100+ grama ugljikohidrata neće izbaciti iz ketoze, a kamoli proteini. Stvar je u količinama, broju obroka, vremenu konzumacije, kombinaciji nutrijenata... faktora je mnogo i svaka kategorična tvrdnja je smiješna.

Također, u većini slučajeva, najčešće se događa samo pad razine ketona u krvi, a ne potpuni nestanak. AKo je netko u ketozi s razinama od 5-6 milimola, da pojede ne znam koliko proteina, teško da će "ispasti" iz ketoze (pogotovo ribe na koju si se nakačio, a koja je, osim proteinima, jako bogata i omega 3 mastima što je opet jedan jako bitan faktor u jednadžbi), puno je vjerojatniji pad na razine od 2-3 milimola koji se opet, ukoliko se pripazi, kroz nekoliko sati vrati na višu razinu, osobito ako je osoba u treningu.

Odličan post.

Dennis Hanover
2018-06-05T13:01:50Z
Fist tko je veći stručnjak za heroin Goran Bare koji je probao ili neki elitni znanstvenik koji ima IQ 170 koji cijeli život proučava utjecaj heroina na čovjeka ? E vidiš ja čitam tog elitnog znanstvenika , što ja imam od Baretovog iskustva . Naravno da nisam probao ketozu , naravno da nisam probao steroide , heroin i sl. Vi imate subjektivni doživljaj baziran na emocijama , a ja gledam objektivno . Bolje bi vam bilo da ste bili pametniji i probali neku bolju prehranu , ne bi imali po 110 kg i umišljali da ste fit i treneri koji što , savjetuju ljude kako da i oni dodju na 110 sa slaninom i maščurinom 😃 !!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2018-06-05T13:44:54Z

Fist tko je veći stručnjak za heroin Goran Bare koji je probao ili neki elitni znanstvenik koji ima IQ 170 koji cijeli život proučava utjecaj heroina na čovjeka ? E vidiš ja čitam tog elitnog znanstvenika , što ja imam od Baretovog iskustva . Naravno da nisam probao ketozu , naravno da nisam probao steroide , heroin i sl. Vi imate subjektivni doživljaj baziran na emocijama , a ja gledam objektivno . Bolje bi vam bilo da ste bili pametniji i probali neku bolju prehranu , ne bi imali po 110 kg i umišljali da ste fit i treneri koji što , savjetuju ljude kako da i oni dodju na 110 sa slaninom i maščurinom 😃 !!

Krenuli smo sa niskim udarcima vidim? Nepotrebno ali dobro, nije moj stil pa ću zadržati umjereni ton jer su mi draži argumenti od emotivnih ispada.

Idemo redom:

1) Ja također itekako čitam studije elitnih znanstvenika ali te teorije volim isprobati na vlastitom tijelu. Ukoliko si toliko načitan koliko se hvališ, mogao si (i trebao) pročitati da su ljudi izuzetno komplicirane jedinke i da neke stvari koje odgovaraju i djeluju jednoj osobi, drugoj mogu biti puno manje korisne i učinkovite. Zato nekome paše 6 obroka, nekome IF, nekome pak samo jedan obrok. Netko ne može bez doručka, nekome odgovara preskakanje. Čuo si nadam se i za različite tipove dominantne morfološke građe čovjeka i njihove posebnosti. Da ne nabrajam dalje. Ti pročitaš rad "elitnog znanstvenika# i onda tupiš da je jedino to ispravno ili neispravno ZA SVE LJUDE. Isto vrijedi i za omjere makronutrijenata u prehrani, različitim ljudima pašu različiti omjeri. No, za tebe to ne vrijedi. Postoji samo Denisova istina i nijedna druga. Isključiv si i time sugeriraš ograničenost, a to nije dobro i može te limitirati u daljnjem intelektualnom razvoju.

2) Mi (ne znam tko smi to mi ali dobro) imamo subjektivan doživljaj, a ti si objektivan? Ne, ja (odgovorit ću samo za sebe) sam itekako objektivan jer sam prvi koje neće zagovarati niti jedan teoretski model bespogovorno već ću najprije prikupiti hrpu podataka o klijentu, njegovim navikama, povijesti, iskustvu, preferencama, stilu života... Napravim detaljni scan osobe i tek onda odaberem model PRIKLADAN TOJ OSOBI. Dakle, ne tupim tvrdoglavo neke gluposti već OBJEKTIVNO skupa s klijentom odaberem idealan model za njega.

3) Što se tiče moje težine, fizičke građe, kondicije i edukacije, ponovit ću neke stvari o sebi: Imam 40 godina, troje djece, skoro 15 godina radim uredski, managerski posao, sjedim u uredu 10 sati dnevno + 2 sata u autu. Sad se vrati u onaj topic gdje sam stavio svoju sliku i reci mi da sam, za svoje godine i ranije nabrojane otegotne okolnosti pun "slanine i mašćurine"? Opet smo objektivni ha?

4) Zadnje, moja formalna naobrazba uključuje završen fakultet, Executive MBA te Fitness učilište - smjer Instruktor fitnessa u teretani. Dok Fakultet i MBA nisu vezani uz fitness, Fitness učilište je. Osnovali su ga dva profesora kineziologije, a predavači su svi redom ili profesori ili doktori kineziologije. Predavači su sama elita hrvatske fitness scene, poput recimo Gorana Sajka, Aleksandra Mikete, Marina Bašića... da nabrojim samo neke. Uz njih je tu i vrhunska ekipa mladih profesora koji nisu toliko razvikani ali su sami vrh struke. E pa na tom fitness učilištu sam završni ispit položio sam 100% točnosti, kao jedini iz generacije od 40+ljudi te dobio dodatni certifikat izvrsnosti. Uz ovo formalno obrazovanje, već dobrih 25 godina čitam svu moguću literaturu o treningu, prehrani, zdravlju... Uz to, dnevno po 2 sata slušam podcastove s najboljim, kako bi ih ti nazvao "elitnim znanstvenicima" tako da, nemoj biti toliko samodopadan u veličanju svojeg znanja i podcjenjivanju tuđeg.

p.s. tvoje mišljenje o mom znanju i referencama me nimalo ne zanima.Puno mi je bitniji feedback ljudi kojima sam pomogao, poput zaposlene majke koja također radi uredski posao, kojoj sam pomogao da u 10 tjedana dođe sa 73 na 60kg i koja kaže da se nikad ovako dobro i energično nije osjećala.

i zadnji p.p.s. vidio sam i ja tvoju sliku, dakle 7 godina si mlađi od mene, ne znam drugo ništa o tebe, imaš li posao na kojem sjediš 10 sati dnevno? Imaš troje male djece, od kojih se najmlađe budi 1-2 puta svake noći i remeti ti san? Ako da, izgledaš korektno na slici, za te uvjete. Ako ne, očekivao bih znantno bolji izgled od onog što slika pokazuje

Bronson0
2018-06-05T14:30:37Z
Denis misli da izgleda ko apolon,a izgleda ko svaki drugi covjek u teretani koji ima neke osnove,drzi do sebe i trenira par godina dok fist izgleda ko neko kod koga takvi dolaze po savijet.

Fist tko je veći stručnjak za heroin Goran Bare koji je probao ili neki elitni znanstvenik koji ima IQ 170 koji cijeli život proučava utjecaj heroina na čovjeka ? E vidiš ja čitam tog elitnog znanstvenika , što ja imam od Baretovog iskustva .

Neka ti taj znanstvenik proba objasniti kakav je osjecaj uzeti heroin i kakav je osjecaj kad ga nema.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-06-05T15:00:36Z
Ljubomora. Realno izgleda bolje od prosjeka.
dr jupidu
2018-06-05T15:13:43Z

Denis misli da izgleda ko apolon,a izgleda ko svaki drugi covjek u teretani koji ima neke osnove,drzi do sebe i trenira par godina dok fist izgleda ko neko kod koga takvi dolaze po savijet.

Fist tko je veći stručnjak za heroin Goran Bare koji je probao ili neki elitni znanstvenik koji ima IQ 170 koji cijeli život proučava utjecaj heroina na čovjeka ? E vidiš ja čitam tog elitnog znanstvenika , što ja imam od Baretovog iskustva .

Neka ti taj znanstvenik proba objasniti kakav je osjecaj uzeti heroin i kakav je osjecaj kad ga nema.

dobro....

i cain valesez izgleda loše ii super kako se uzme......

bitno je u video materijalu pokazat sposobnosti......

i stalone izgleda ok na slikama al nevidimo nikakve videe sposobnosti..trčanje..plivanje itd jer jednostavno za svoje godine samo ojačat mišie je sasvim ok

Bronson0
2018-06-05T15:32:33Z
Originally Posted by: dako 

Pa kako izgledaju ljudi koji idu u teretanu i drze do sebe?Bolje od prosjeka ali opet nista ekstra cim bi se moga hvaliti za razliku od fista.
pecho
2018-06-05T18:08:27Z

Izgleda bolje od prosjeka,ALI uz tu spiku i pretenencioznost ja sam mislio da izgleda brutalno.
Ovo je tocno to,bolje od prosjeka. Nista posebno.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-06-05T18:10:43Z

Pa kako izgledaju ljudi koji idu u teretanu i drze do sebe?Bolje od prosjeka ali opet nista ekstra cim bi se moga hvaliti za razliku od fista.

Po slici je jako teško 100% tvrditi nešto ali mislim da je kondicijski tijelo mu na boljoj razini ali to je samo moj dojam bez ikakve uvrede ikome.

Uglavnom bit je da DH izgleda sasvim ok i dapaće ako je to on normalno!
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-06-05T18:13:39Z
Originally Posted by: pecho 

Izgleda bolje od prosjeka,ALI uz tu spiku i pretenencioznost ja sam mislio da izgleda brutalno.

Ne dopada mi se popovanje svima kao ni Fistu koji je sasvim ok koliko vidim s obzirom na uvjete ali moram priznat da je i on sasvim ok po građi i djeluje u formi, takav mi dojam po slici.
Bronson0
2018-06-05T18:47:44Z
Pa ne znam gdje sam ja napisa da ne izgleda dobro.On je prvi reka da je fist pun sala,a realno fist izgleda bolje od njega.
pecho
2018-06-05T19:02:00Z

Users browsing this topic