bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-05-10T11:30:06Z
https://www.bloodyelbow....on-boxing-breakdown-espn 

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DugoVecCitam
2018-05-10T16:23:27Z
Na Linaresa 6.20 koef. :)11
DRAGI PRIJATELJI...
pecho
2018-05-11T15:47:41Z
Ovo će biti jedan od boljih mečeva ove godine. Linares ima izraziti napadački boks i super noge, neće Lomi biti lako.

Dugogodišni profesionalac sa hrpom mečeva i iskustva u svom primeu. Loma je Loma,ali ako ovo dobije,onda svaka čast. Jer je Linares veći,teži od njega i ima super tehniku. Udara brzo,jako i sa je jednako ubojit kao i u klinču.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Seded
2018-05-11T16:11:05Z
Da malo razveselim Đolu, 1.05 na Lomu :)18

bit će odličan fight, jedva čekam!
"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2018-05-11T17:16:41Z
Ma kad je Loma u pitanju, 1.05 je poklon. Cesto se kaze za nekog da nema sanse al mislim da linares stvarno nema sanse, loma hoda po vodi
gosuasus
2018-05-12T12:49:42Z
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2018-05-12T16:11:10Z
ima li toga na tv-u uživo?
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Borisstandup
2018-05-13T03:37:03Z
Bome solidna borba i dosta izjednacenija do prekida nego se ocekivalo.
Slash
2018-05-13T07:36:42Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Bome solidna borba i dosta izjednacenija do prekida nego se ocekivalo.

Odlična borba, dobri obojica.
ksian
2018-05-13T07:58:36Z
Odličan meč. Osobno sam u prvih 9 rundi vidio 86-84 za Ukrajinca. Linares je veći, jači i iskusniji boksač i sigurno do sad najteži protivnik fantastičnom Ukrajincu. Trebalo je dosta vremena Lomačenku da slomi protivnika, Linares je bio u igri dokle god nije prodisao na škrge, i fascinantno je kako Lomačenko ne gubi vrijeme, nego stišće čim vidi priliku. Cijela deseta runda, pritisak sa unutrašnje strane, dakle Linaresove lijeve, ubija ga onim svojim mijenjanjem kuteva, jadan čovjek mora stat u sredini, jer više nema smisla kružiti, i onda Loma pogađa kombinacije u glavu, i kad Linares malo digne desnu, bum, ljeva u jetru iz ničega. Ako ste ikad sparirali sa ljevakom, ili ste kao ljevak sparirali sa dešnjakom, znate koliko je teško ljevaku pogoditi protivnika u jetru, to je najduži mogući udarac u boksu, dakle, dosta rizičan za kontru, a Lomačenko je svog protivnika doveo u situaciju i da kao manji može pogoditi taj udarac, vrlo jako i precizno.

Lomačenko ima fenomenalan rad nogu, vjerovatno najbolji ikad viđen u ovom sportu, ali generalno je neviđeno pokretljiv i fleksibilan, izbjegava, kombinira, spaja... ali, sa druge strane, sad je među velikim, čvrstim i iskusnim momcima, u svoj svojoj superiornoj vještini i njemu se desi da primi dobar udarac, a što se više penješ u kategorijama, udarci ti u glavu dolaze sve jače i jače, sinoć ga je jedan takav poslao na pod. Mikey Garcia se sad vraća iz kategorije broj iznad nazad u ovu, laku, i mislim da neće proći puno nego što vidimo još jedan vrhunski meč, Garcia je vještiji boksač od Linaresa, i tu će Loma definitivno morati dati sve od sebe.

GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-05-13T10:46:15Z
Loma kralj. Who is next:)18
kuzma
2018-05-13T12:13:30Z
Ovo zaista nije Lomanchenkova divizija.

Na dan borbe:Lomachenko 138 lb Linares 152

Ogromna razlika,i svi ce mu biti iznad 145lb u lakoj kategoriji.

Bas sam malo prije gledao borbu ponovno I mogu reci da se borba sastoji od dva djela
Prije Knockdowna I poslije Knockdowna

Posto ce vjerovatno vecina vec danas ponovno pogledati ovu borbu,pogledajte finish pete rundu.
Da je trajala jos desetak sekundi mislim da bi Linares zavrsio na podu.Osim mozda prve runde do seste runde sve je uzeo Loma.
I onda se dogadja mala lijenost kod Lomachenka I lagani ne naglaseni zadnji desni I salje Lomu na pod.Tu Linares dobiva
"second wing" I borba pocinje isponova.Iducu rudnu Loma naravno odigrava sigurnie,Linares ju dobiva I rezultat je 1:1

Uglavnom sta je dalje bilo svi znate ali sam misljenja da bi bio "no mas" do sedme runde da nije bilo ovog "flashy" knockdown-a koji je
Linaresu dao vjetra I novu nadu za pobjedu.

Odlicna borba!

"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
dako
  • dako
  • Advanced Member
2018-05-13T12:54:39Z
Garcia i Loma najbolja moguća borba i tu zaista nema sigurnog favorita. Solidan je Linares i iskoristio je snagu velićinu ali ga je Loma kvalitetno znao potrošit. Po meni je i vodio Loma dva boda do prekida.
Borisstandup
2018-05-13T17:41:36Z
Napokon sam u miru pogledao borbu jer tesko je pratit ovakav mec uz ostale stvari. Definitivno dobra borba ali je cinjenica da je Linares izgledao za dvije kategorije veci borac. Lomachenko je cudo prirode i jedan od najvecih talenata svih vremena u ovome sportu prebogatom povijesti i velikih boksaca. Fascinira me da unatoc fizickoj inferiornosti on nimalo ne zaostaje i dapace borbi daje ritam kako on pozeli.
Dobar je Linares bio i nije zaista razocarao ali vidi se da je ovaj jednostavno previse.

Jeste ga iznenadio i rusio u 6 ali nista strasno i naknormalnije je nastavio Lomachenko raditi a zapravo je i prije toga u 5 rundi imao izrazito domimantnu rundu. Covjek radi ko masina i trosi protivnike , tjera ih na odustajanje. Linares mu je bio i zbog stila i velicine najzahtjevniji dosada.
Definitvno mec s Garciom bi mogao biti pun pogodak za fanove i ako za Lomachenka bi bilo zaista bolje sa ne pretjeruje u lakoj, jednostavno preveliki su tu decki i jedino zbog toga moze bit u problemima.

Ovo sto on radi je realno bas stvaranje ostavstine i definitvno je boksacka zvijezda.