koja moja teorija? ja samo tebe pitam kak je moguce to sve namjestit tako,zapravo koja bi bila poanta namjestit to tako da conor mora na sud,platit odstetu,2-3borbe budu otkazane, par ljudi bude ozlijedeno, policija se uplela,koja bi bila poanta? zar mislis da nije se mogao smislit neki nacin da se napravi hype bez da moraju otkazat par borbi i da ovog privedu i tuze ga svi redom nakon. eno conor i floyd,nisu morali napadat buseve da stvore hype,a i kebab i conor je borba kaj vec svi dugo zele gledat,hype je sam po sebi tu vec.
a ako je samo conor znao za to kaj ce napravit,kak onda moze bit namjesteno ako niko osim conora i njegovih nema pojma o tome?
sigurno nije slucajno doso tamo i napo bus,doso je sa namjerom napravit neki show i dramu,al to ne znaci da ono sto se dogodilo da je bilo tocno tako do detalja isplanirano,ak je svaka cast conoru fakat je onda mystic mac. jos je namjerno pogodio rub prozora tak da ona kolica ne prolete nego se odbiju,i da tocno nasred cela krste chiesu jel izgleda ko juda. conor isus
Nema smisla da sad raspravljamo kad cemo sve viditi kroz koji mjesec.Ako budu neke reda radi kazne znaci da je namjesteno ako budu masne kazne znaci da nije.
Mozda sam se ja krivo izrazio,ne mislim ja da je to sve ufc isplanira nego connor i par boraca.Sto se tice prozora.
Nisam mislija na to nego da je connor jednostavno htio tim napadom privuci paznju na sebe.A nije racuna da ce nekog ozlijediti.
Ali ako ja grijesim onda je to stvarno katastrofa za ufc,pa neko je moga doci i baciti im bombu u bus i ubiti im (u to vrijeme buduceg) prvaka kategorije i jos masu boraca.Pa kakva je to organizacija?
:)18 :)18 conor u dogovoru sa murijom
vidim da nisi pratio pricu previse, nije conor sam doso i mogo uc,nego je zvao svoju ekipu iz prodikcije i oni su ga pustili. toliko strana je upleteno i dokumentiralo to sve,i jako tesko namjestit ovak nesto. takodjer mislim da ufc ima neko pravilo da samo 2-3 osobe mogu ic uz tebe unutra,al nisam 100% za ovo siguran al ko da sam nacuo nesto ovaj tjedan na nekom intervju.
pa mozes ti usetat u policijesku postaju sa bombom u dzepu do vrata i zaderat se alah u ekbar i rokaj,pa vidis da se ekipa raznosi po aerodromima a tebi je ovo cudno???sta mislis da ispred postaje strazare psi sa chipovima u nosu za detektiranje bombi? manje filmova gledat momci, prvo one glupe price da je radi belog napo bus :)18 sad je sa policjom i fbi-em namjestio drama show stoljeca, samo cekam da pocne pretvarat vino u eure.
nema se tu nista za raspravljat previse,sve je jasno, ne zivimo u filmu, conor nije bog pa da moze policiji zahtjevat da bi on radio show i malo baco staklo po ljudima, dajte se saberite. tip je seljak,htio je privuc pozornost i otelo se malo kontroli,kad se kreces sa ruoljom od 20 nabrijanih ljudi,prilicno se ufuras u to hehe nije da hodas okolo i mirno razmisljas kaj ces sljedece,jednostavno trcis i radis sranja a poslije se pitas koji kurac sam radio :)20
takodjer conor oce glumit facu,i sad kazes 20 ljudi oko sebe idemo napravit sranje,cak i da se smiris u avionu,ako se sad na pol puta predomislis,ispast ces pickica,i jednostavno je lik htio glumit frajera,i nije mu uspijelo.
Edited by user
2018-04-13T14:05:59Z
|
Reason: Not specified