bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2018-03-20T18:35:08Z
Srijeda, 21.03.

http://www.profightstore...tici-od-mene-/29176.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DayHR
2018-03-20T18:48:47Z
Bit će sutra u jutro po našem vremenu.

Odličan event sa 7 borbi za pojas, uključujući i turnir do 60 kg.

Inače K-1 Japan je kupio K-1 ime za japansko tržište.
Na neki način dijele vlasništvo imena, ali rade autonomno od milog gospodina Mikea Kima.
K-1 Japan plaća borce i uredno podmiruje svoje obveze.
Sve više rastu i imaju sve veću gledanost na Abema.tv u Japanu.

Dok Glory vlada u težim kategorijama, najbolje borce na svijetu ispod 65-70 kg ima japanski K-1, kao što su Masaaki Noiri, Kaew Weerasakreck, TAKERU, Wei Rui.
bero
  • bero
2018-03-20T19:18:34Z
lijepo će izgledat :)

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
- dr jupidu
Đolo
2018-03-20T19:57:55Z
vidim protivnik je vrhunski borac hehe
gosuasus
2018-03-20T20:16:15Z
UserPostedImage

plazibatov combo v4.0 :)15

nego, ovaj kinez wei rui, zbog bolesti nije skino kile i bome:
- ostaje bez pojasa pobjedio ili izgubio
- uzet ce mu 20% place
- u mec ulazi s -1 bodom
- ne smije bit tezi od 67 kg
- nosit ce rukavice 10oz, protivnik ostaje pri 8
nema milosti :)1
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2018-03-20T21:09:29Z
Do 100kg se bori?
DayHR
2018-03-21T06:31:11Z
Plazibat izgubio:)21
gosuasus
2018-03-21T06:35:34Z
pucao mi stream, no po vidjenom dao bi mu prvu rundu i druge dvije nizozemcu. nije bila neka dominacija, ali tesko je plazibat dolazio u priliku da ga cisto pogodi i poveze nesto u drugoj rundi. trecu je nesto bolje izgledao i otvarao si kombinacije rucnim tehnikama. u prvoj udijelio dobar broj znacajnih low kickova. dosta dobro su se posibali, vidjelo se pred kraj na antoniu kako je primio neke mid kickove da ih tesko tolerira

steta, radit dalje, nije da se ne moze.
DayHR
2018-03-21T06:43:59Z
Originally Posted by: gosuasus 

pucao mi stream, no po vidjenom dao bi mu prvu rundu i druge dvije nizozemcu. nije bila neka dominacija, ali tesko je plazibat dolazio u priliku da ga cisto pogodi i poveze nesto u drugoj rundi. trecu je nesto bolje izgledao i otvarao si kombinacije rucnim tehnikama. u prvoj udijelio dobar broj znacajnih low kickova. dosta dobro su se posibali, vidjelo se pred kraj na antoniu kako je primio neke mid kickove da ih tesko tolerira

Da, šteta. Čini se da se Nizozemac bolje taktički pripremio, dobar je defenzivno dok je Plazibat išao otvoreno.

Ništa, najavljen je novi Grand Prix turnir za kraj godine, pa će bit još prilike.
Vjerojatno i poneka borba u međuvremenu.

bero
  • bero
2018-03-21T07:07:22Z
kud već, pa kaj je počelo u 4 ujutro
- dr jupidu
gosuasus
2018-03-21T07:18:37Z
Originally Posted by: DayHR 

Originally Posted by: gosuasus 

Da, šteta. Čini se da se Nizozemac bolje taktički pripremio, dobar je defenzivno dok je Plazibat išao otvoreno.

Ništa, najavljen je novi Grand Prix turnir za kraj godine, pa će bit još prilike.
Vjerojatno i poneka borba u međuvremenu.

dobra obrana za head stikese i igra u kontri od mannaarta. reko bi da je plazibatova agresivnost djelom odigrala nizozemcu u korist, a i kao da je za nijansu veci bio od antonija. bit ce sansi kao sto kazes
DinoG
2018-03-21T07:45:37Z
Pogledao sam snimku borbe na Mannaertvom fejsu.Cudna borba, Plazibat koljenom u glavu dobio prvu rundu.Druge dvije uspavan, kao da je bio na nekim lijekovima za spavanje.Ipak ukupno Mannaert nije napravio nista konkretno.Po meni ovo je premalo za srusit prvaka unatoc sto Plazibat nije bio 100 % u borbi.Ispada da je izgubio zbog kojeg middle kicka.Ne znam hm, kod ovakvih borbi a znalo se i brojat prvaku pa je zadrzao pojas.Ovo je trebalo ici najmanje u 4.rundu.Mozda je ovaj put ipak vremenska zona presudila jer dosao 3 dana prije.Siguran sam da je borba bila u Europi da bi nakon onog koljena zavrsio sve u jednoj rundi.
xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2018-03-21T08:21:21Z
Plazibat neprepoznatljiv...osim koljena u prvoj rundi nista drugo od njega nije bilo, bacao 1-2 udarca ili kicka bez smisla ikakvog, dok Mannart je bacao serije 3-4 udarca. Nema se što reći na pobjedu Mannarta, bio je bolji ne puno ali kontrolirao je borbu.
Neznam sto mu se deslilo... mozda mu je 3 dana malo bilo da se privikne na vremensku razliku, nije imao niti snage u udarcima niti koncentracije.
Svensson
2018-03-21T09:53:12Z
Originally Posted by: xoxo 

Plazibat neprepoznatljiv...osim koljena u prvoj rundi nista drugo od njega nije bilo, bacao 1-2 udarca ili kicka bez smisla ikakvog, dok Mannart je bacao serije 3-4 udarca. Nema se što reći na pobjedu Mannarta, bio je bolji ne puno ali kontrolirao je borbu.
Neznam sto mu se deslilo... mozda mu je 3 dana malo bilo da se privikne na vremensku razliku, nije imao niti snage u udarcima niti koncentracije.

3 dana je definitivno premalo za toliku vremensku razliku; Mannart klasicna nizozemska skola, dosta dobro defanzivno postavljen.

Plazibat je jako puno tog promasivao a ono sto nije bi cesto zavrsilo u bloku; puno low kickova mu je chekirano a pocetkom druge runde je bio i onaj izvrstan cross-block sto se zbilja ne vidja tako cesto kod teskasa. Braniti middle kick potkoljenicom suprotne strane.
Users browsing this topic