ReemCP
2018-01-27T23:36:39Z
Nije bila nešto naročito atraktivna borba, ali drago mi za Markos da je dobila.
Cody: "How many times did I f**k you up in practice?" - TJ: "Zero, motherf***er!" - Cody : "Exactly!"
ReemCP
2018-01-28T00:18:08Z
Bravo Bektiću!!!
Cody: "How many times did I f**k you up in practice?" - TJ: "Zero, motherf***er!" - Cody : "Exactly!"
Borisstandup
2018-01-28T00:18:14Z
Sjajno je ovo sjelo i zavrsit borbu udarcem u tijelo je uspjeh.
gosuasus
2018-01-28T00:20:38Z
Originally Posted by: Borisstandup 

razmisljam jbt, koliko rijetko to vidimo u mma. bektic mora da vraski udara, drito u solar plexus
ReemCP
2018-01-28T00:21:07Z

I to odmah u 1R, svaka čast. Sad je mogao imati 13-0 da nije onako bzv izgubio dobiveni meč sa Elkinsom.

Borisstandup
2018-01-28T00:23:03Z
Originally Posted by: gosuasus 

razmisljam jbt, koliko rijetko to vidimo u mma. bektic mora da vraski udara, drito u solar plexus

Treba bit klasa udarac i jos da sjedne ovako a nema toga tak puno u mma.
Zapravo prerijetko mnogi idu na kombinacije u tijelo.

Vidi se da je Bektic ozbiljan igrac u ovome sportu i vjerujem jedan od onih koji iz greska izvuku najbolje.
Thranduil
2018-01-28T00:25:01Z
Kao da ga nožem zbode :)36 rijetkost
ReemCP
2018-01-28T00:26:03Z
Dobro da je upisao ovako uvjerljivu pobjedu nakon prošlog, nesretnog završetka. Vjerujem da će se sada vratiti još bolji, a i sviđa mi se što je rekao za sljedeći njegov mogući matchup, pobjednik večerašnjeg dvoboja Bermudez vs. Fili.
Borisstandup
2018-01-28T00:35:30Z
Green prvi izlazi a Koch drugi 🙂 interesantno
Borisstandup
2018-01-28T00:56:13Z
Sjajna borba a Green kompletan igrac.Nevjerojatno dobar ptitisak i rad u clinchu.
ReemCP
2018-01-28T00:57:16Z

Sjajna borba a Green kompletan igrac.Nevjerojatno dobar ptitisak i rad u clinchu.

Odlično je bilo, ovo je Green kojeg volimo gledati, a i protivnik je bio raspoložen ;)

Borisstandup
2018-01-28T01:37:51Z
Koji je ovo rat bio 15 minuta. Dober dobio a najcudnije kod jednog sve tri runde sto je nemoguce s obzirom na prvu. Tijesna borba ali odlicna.
ReemCP
2018-01-28T01:42:17Z

Koji je ovo rat bio 15 minuta. Dober dobio a najcudnije kod jednog sve tri runde sto je nemoguce s obzirom na prvu. Tijesna borba ali odlicna.

Znao si da možeš ovako nešto očekivati od ove dvojice, ali opet :)1 čak su na vaganju obojica zagrlili matcmakera Sean Shelbya, kao da žele bonus za borbu večeri koliko sam skužio, i jedni su od onih koji svoje obećanje i ispune :)

Borisstandup
2018-01-28T01:48:03Z
Originally Posted by: ReemCP 

Znao si da možeš ovako nešto očekivati od ove dvojice, ali opet :)1 čak su na vaganju obojica zagrlili matcmakera Sean Shelbya, kao da žele bonus za borbu večeri koliko sam skužio, i jedni su od onih koji svoje obećanje i ispune :)

Bas cu pogledat snimku borbe ali siguran sam da je prvu Camacho morao dobiti a drugu Dober.

Definitivno su zasluzili bonus.
ReemCP
2018-01-28T01:58:42Z
Gillespie je sjajan potencijal, jedva ga čekam gledati protiv nekog top protivnika 😉 sad ima 11-0. Mislim da je jedan od obećavajućih boraca, ima dobar stil za UFC.
Borisstandup
2018-01-28T02:00:47Z
Dobar je dosta za sada.
ReemCP
2018-01-28T02:02:48Z
Vidjet ćemo ga kako bude dalje napredovao, možda bude nešto do njega. Ne vjerujem da će završiti kao Erik Silva i sl. od kojih smo mnogo očekivali, a kasnije se razočarali.
Borisstandup
2018-01-28T02:06:30Z
Ma vec je sada bolji od njega i kompletniji. Sjajna je to kategorija i treba ga polako gurat da ne izgori.

Bermudez i Fili sada
Valjda je ostalo nesto od Bermudeza da zna ovo uzet.

Tesko pokraden Bermudez.
Borisstandup
2018-01-28T03:00:16Z
Tooo legendarni svestrani Jacare.
ReemCP
2018-01-28T03:05:34Z

Tooo legendarni svestrani Jacare.

Skoro završilo kao prvi meč u SF-u 🙂 uhh, kako mi je drago, malo sam sumnjao u Jacarea, ali kako mi drago da je ovako prošlo. Sad su sve oči uprte za 2 tjedna kad se bore Romero i Rockhold. Ja bi možda Jacarea spojio sa Weidmanom (ako je ovaj zdrav), to mi je nekako uvijek bio dream match da ih slučajno vidimo skupa u parteru kako bi to izgledalo :)

Valjda će se i Whittaker izvući iz te teške situacije u koju je zapao sa tom bakterijom :(

@Borisstandup - laku noć, vidimo se, dobro da smo ostali budni, isplatilo se :)37