Ima prirodnu eksploziju 60% boraca sta ne uspije only men stuf osvojit, doktore naj se sramotit. Prva stvar sto bi neki bolji sportas trebo imat je neka eksplozivnost snaga i brzina, djaba to protiv fight iqa.
Soldic je odlicno kontroliro mec, boris kad je kreno u neku seriju soldic je vec napravio korak dva iza i nije bio ni blizu da primi udarac,prije 2 god mi je djelovo puno losije nego danas, sad momak vec djeluje kao ozbiljan borac. Ne srlja, zna koje su mu dobre strane i njih se drzi, fizicki je bio superioran protivniku a i udaracki, vidjelo se da boris ne podnosi najbolje udarce i da soldic svakako jako udara. Mali stvarno ima potencijala, i ne dolazi pimplat nego se dolazi potuc.
Losija strana meca nocas, ako vec treba negativan bit, bi isto stojka bila, jel imat dosta manjeg i nizeg protivnika a ne bacit ni 2 prednja direkta je s tehnicke strane porazno. Takodjer ponavljanje pristupa napadu, zadnji direkt zadnji direkt lijevi kick, lijevi sving krose i ponovi ispocetka. Soldic je doslovno cijeli mec baco jedna te ista 3 udarca i neki iskusniji borac bi samo ceka da baci left straight i zakacio ga kontrom. Svakako treba poradit malo na boksu jos, ima odlicne reflekse i ne boji se, vjerujem da bi uz prave treninge brzo ispravio te sitne greske.
Bit ce dobar soldic, grize mali. Ja iskreno nisam ocekivo da bi moglo bit nesto od njega ali mi je promijenio misljenje.
Doktore...ne seri, unaprijed jedna ❤❤