Svensson
2017-12-23T22:54:21Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: mmjaws 

Jel zavrsia soldic. Kako stoji

nakon trece runde kut Mankowskog predao

Realno, Soldic za kategoriju veci dosao.

Jel bio dosta bolji te 3 runde ?
Iskreno ja sam se malo bio bojao da nece Soldic moc protiv ovog, ovaj je po meni proslu borbu bio bolji od Khalidova, svaka mu cast na pobjedi, nadam se da je Ufc sljedeci

prva runda malo bolji, vecinom su se trazili na nogama

ostale dvije su bile bas jednostrane; nesto je pokusao Mankowski u parteru ali nije to bilo nista znacajno - s druge strane je primio dosta teskih udaraca gnp-om i zbilja nije ni cudno sto je prekinuta borba.
DayHR
2017-12-23T22:55:14Z
Odlična borba Soldića.
Strašna eksplozivnost.
Ivan CRO Cop
2017-12-23T22:56:42Z
Sad ce ovog juzno afrikanca nakantat :)1

Sta radi covjek

Kako lose KSW namijesta scene
Soldic izaziva EFC sampiona, niđe veze :)1
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
mmjaws
2017-12-23T22:57:07Z
Soldic bi moga bit jeben u ufc-u. Samo da ga usada ne sjebe
Svensson
2017-12-23T22:59:27Z
Originally Posted by: mmjaws 

Soldic bi moga bit jeben u ufc-u. Samo da ga usada ne sjebe

ovo je izgleda taj juznoafrikanac

http://www.efcworldwide....le_dricus_du_plessis.php 

jako velik velteras i navodno legitiman K1 borac ; i takodjer djeluje ko netko sa USADA-ine liste :)1
Ivan CRO Cop
2017-12-24T07:04:05Z
Kakvo je to ime, Dricus Du Plessis?

Gledam na ekrn, prvo sam mislio da je to latinski naziv za... neku biljku :)18 :)18
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
dr jupidu
2017-12-24T09:35:45Z
bravo soldić

no to sam ja već predvidio prije 2 god zato za mene ništa specijalno...

on ima prirodnu eksploziju i ostalo je rad
Đolo
2017-12-24T10:00:03Z
Ima prirodnu eksploziju 60% boraca sta ne uspije only men stuf osvojit, doktore naj se sramotit. Prva stvar sto bi neki bolji sportas trebo imat je neka eksplozivnost snaga i brzina, djaba to protiv fight iqa.

Soldic je odlicno kontroliro mec, boris kad je kreno u neku seriju soldic je vec napravio korak dva iza i nije bio ni blizu da primi udarac,prije 2 god mi je djelovo puno losije nego danas, sad momak vec djeluje kao ozbiljan borac. Ne srlja, zna koje su mu dobre strane i njih se drzi, fizicki je bio superioran protivniku a i udaracki, vidjelo se da boris ne podnosi najbolje udarce i da soldic svakako jako udara. Mali stvarno ima potencijala, i ne dolazi pimplat nego se dolazi potuc.

Losija strana meca nocas, ako vec treba negativan bit, bi isto stojka bila, jel imat dosta manjeg i nizeg protivnika a ne bacit ni 2 prednja direkta je s tehnicke strane porazno. Takodjer ponavljanje pristupa napadu, zadnji direkt zadnji direkt lijevi kick, lijevi sving krose i ponovi ispocetka. Soldic je doslovno cijeli mec baco jedna te ista 3 udarca i neki iskusniji borac bi samo ceka da baci left straight i zakacio ga kontrom. Svakako treba poradit malo na boksu jos, ima odlicne reflekse i ne boji se, vjerujem da bi uz prave treninge brzo ispravio te sitne greske.
Bit ce dobar soldic, grize mali. Ja iskreno nisam ocekivo da bi moglo bit nesto od njega ali mi je promijenio misljenje.

Doktore...ne seri, unaprijed jedna ❤❤
dr jupidu
2017-12-24T10:02:30Z
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-12-24T10:11:35Z
http://www.profightstore...-szpilka-vide/28557.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Chiodo
2017-12-24T10:29:04Z
Sjajan i ovo oko kompletnosti nisu svi razumjeli.
DugoVecCitam
2017-12-24T10:30:03Z
Borys neprepoznatljiv. Ocito je mislio da ce lako sa Soldicem. Ni 20 posto borca protiv Mameda. I s puno manje misica.
DRAGI PRIJATELJI...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-12-24T11:21:43Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Borys neprepoznatljiv. Ocito je mislio da ce lako sa Soldicem. Ni 20 posto borca protiv Mameda. I s puno manje misica.

Mozda je to i do Soldica sto je Borys neprepoznatljiv bio ovu borbu, mozda je jednostavno bolji borac koji mu nista nije dopustio
Đolo
2017-12-24T11:53:52Z
Tako nesto je i bilo, od druge runde boris se poco odbijat od soldica osjetio je moc i pao je u borbi, bilo je pitanje kraja, soldic mu nije dao pretjerano prostora a boris bas i nije imo neku ideju kako ugrozit soldu
DjomlaKS
2017-12-24T12:38:09Z
Jedva cekam Soldica u UFC-u. Ovdje ionako koga god dobije naci ce se razlog da je bezveznjaka dobio
dr jupidu
2017-12-24T13:22:55Z
sad svi soldić ovo soldić ono...

treba doktora slušati od prije 2 god...

ccc
Joeseph Jones
2017-12-24T13:48:34Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Mislim da se za borbu s Mamedom dizao u kategoriju više tj. srednju. Ovdje se radilo o velteru.
Slash
2017-12-24T13:59:43Z
Originally Posted by: dr jupidu 

sad svi soldić ovo soldić ono...

treba doktora slušati od prije 2 god...

ccc

KSW ti je prvenstveno organizacija kojoj je cilj imati domaće borce za prvake, što je i odlično - a u tu grupu pripada i Mankovsky koji bi u UFC-u u najboljem slučaju bio .500 borac i to u lakoj kategoriji. Da nije bilo onog ilegalnog koljena protiv Taylora, pitanje je kako bi i to završilo...

Soldić je odlično odradio borbu. Točno kako je i trebao protiv nižeg, fizički slabijeg i s lošim hrvanjem protivnika koji se do prije dva tjedna pripremao za drugačijeg protivnika (viši, slabiji i s normalnim, a ne kontra guardom). Izudarao ga je na distanci kickovima, nije si dopuštao srljanja u serijama i natjerao je Mankovskog da se kreće prema natrag i ide u rušenja s prevelike distance što se pokazalo katastrofa jer Mankovsky nije apsolutno ništa mogao napraviti. Taktički je ovo odradio da nije mogao bolje...

Tko god Soldiću vodi karijeru treba nagradu jer točno zna kako odabrati protivnika i u kojoj fazi karijere. Kad će za protivnika imati nekog ozbiljnog hrvača koji nije truba u stojci i stvarno pripada u velter kategoriju onda možemo napraviti konačan sud oko njegovih šansi u UFC-u (a tu ima i jedan drugi faktor kod UFC-a :)18 ) - do onda jedva čekam sljedeću njegovu borbu jer je u ovoj borbi pokazao da osim fizičkih predispozicija ima i mozak te se zna dobro taktički postaviti.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2017-12-24T17:19:25Z
Drugar trenira u istom gymu, samo reči hvale za njega ima. Neverovatan radnik, mozda sam pisao ali kad je stigao tamo bukvalno je spavao u ufd-u. Skroman, veliki radnik i jak ko konj.
DugoVecCitam
2017-12-24T18:24:38Z
Ako ne kontamo Stipu, Robo je prvi pravi "NOVI MIRKO" :)1 🙂!
DRAGI PRIJATELJI...