bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
Reaktivac
2017-12-23T11:26:05Z
"Trenirao sam u posljednje vrijeme s Douglasom Limom, Gegardom Mousasie, Uriahom Hallom i mnogim borcima u američkim dvorana. Bilo je tamo raznih boraca, raznih vještina, tako da sam puno naučio.”

Nakon high kick nokauta u Cage Warriors borbi protiv Lewisa Longa, Roberto ne može pobjeći od usporedbi s Cro Copom pa je tako i ovdje uslijedio komentar kako ga mnogi nazivaju novim Cro Copom. Roberto je na to pronašao vrlo smislen odgovor:

“Volim Mirka Filipovića, on dolazi iz moje države, ali ja sam Roberto Soldić. Istina, imam taj lijevi high kick i lijevu ruku, no ja želim napraviti nešto svoje, slijediti svoj put i postići nešto što još nitko nije. Osim toga, mislim kako sam kompletniji borac nego što je to Mirko i to ću dokazati."

Kaze Soldic za FS...

On kompletniji borac od Mirka ? Cime ga hrane ? :)

The Last Emperor
2017-12-23T11:28:46Z
Pa kompletniji je ako je dobar u hrvanju i graplingu. Ne kaze da je bolji, nego kompletniji.
Đolo
2017-12-23T11:55:00Z
Kompletniji je u pletenju priglavaka mozda. Treba prvo bit dobar u bilo cemu da bi kompletan bio. A nije da je neki ubojica lik u stojci, okej je za neke tu slabije borce al daleko je to od nekog ozbiljnog standupa.
cayman
2017-12-23T12:12:33Z
Bilo kako bilo, lik je momentalno najveći naš prospect i najbliži UFC-u, tuče vrlo dobre protivnike i ima svijetlu budućnost
DjomlaKS
2017-12-23T12:46:24Z
Originally Posted by: Reaktivac 

"Trenirao sam u posljednje vrijeme s Douglasom Limom, Gegardom Mousasie, Uriahom Hallom i mnogim borcima u američkim dvorana. Bilo je tamo raznih boraca, raznih vještina, tako da sam puno naučio.”

Nakon high kick nokauta u Cage Warriors borbi protiv Lewisa Longa, Roberto ne može pobjeći od usporedbi s Cro Copom pa je tako i ovdje uslijedio komentar kako ga mnogi nazivaju novim Cro Copom. Roberto je na to pronašao vrlo smislen odgovor:

“Volim Mirka Filipovića, on dolazi iz moje države, ali ja sam Roberto Soldić. Istina, imam taj lijevi high kick i lijevu ruku, no ja želim napraviti nešto svoje, slijediti svoj put i postići nešto što još nitko nije. Osim toga, mislim kako sam kompletniji borac nego što je to Mirko i to ću dokazati."

Kaze Soldic za FS...

On kompletniji borac od Mirka ? Cime ga hrane ? :)

Tesko je znati kad (ne)trolas al evo da ti odgovorim: Kompletnij je od Mirka koji u cijeloj karijeri nije izveo klasicni double leg, kao sto je kompletnij i od Lesnara,Hunta,Lewisa i sl. boraca.
Naravno da to ne znaci kako je bolji od istih i ti to znas, al eto dusa malo zatrolat...ne vidim cudjenje sto je izjavio da je kompletnij od borca koji je ostao u 2004-oj
Đolo
2017-12-23T13:04:38Z
Daj molim te djomla i ja sam kompletan naspram nekog jazavca , sta sad neki amater proba double leg pa je kompletan ko da mirko nezna double leg napravit lol nenojte se sramotit.

U borbi je jedino bitno jel uspijes nekog vrhunskog sredit a ovo lokalno vrijedi 0.

Soldic ima potencijala ima killer instink i dobru sljucu, ima bolji fight iq od vecine boraca s ovih prostora i to mu uspijeh donosi al vidjet cemo kako ce to izgledat protiv nekog ozbiljnijeg.

Po meni ima jos jako puno za radit u stojci da bi doso do nekog ozbiljnog nivoa a kamoli grapling. Mirko je bar u stojci bio uvjerljivi maher, ovaj tek uci bacat udarce.
dr jupidu
2017-12-23T13:26:08Z
i ja sam komplatniji od crocopa.....

imam svo naoružanje

samo moje naoružanje je malog kalibra

a mirko ima nuklearnu:)

stvar je u nuklearnom oružju......

onda i netrebaš imat pištolje mitraljeza i ostalo i bit KOMPLETNIJI
Svensson
2017-12-23T14:04:36Z
bude se ovo popratilo uzivo
Reaktivac
2017-12-23T14:27:55Z
U redu da je samouvjeren pa i da ima tu dozu, rekao bih - sportske drskosti. Ali, izjaviti za sebe da je kompletniji od Mirka, vise govori o stanju zdravog rasudjivanja i samoanalize.

Hoce to... hoce... drustvene mreze, razni tapkarosi, mufljuzi, ulizice, foliranje bez pokrica i sl. Neodmjerene izjave i sepurenje cesto zavrse onako kako zavrse... prizemljenjem.

Vidjeti cemo.
Đolo
2017-12-23T14:50:00Z
Lol reakto, momak treba bit samopouzdan netreba ga pljuvat radi toga ali ako se objektivno pogleda nema nikakvo pokrice za rec tako nesto. Dobro mu ide zasad treba tak nastavit.
Reaktivac
2017-12-23T14:51:16Z
Originally Posted by: Đolo 

Lol reakto, momak treba bit samopouzdan netreba ga pljuvat radi toga ali ako se objektivno pogleda nema nikakvo pokrice za rec tako nesto. Dobro mu ide zasad treba tak nastavit.

Ne pljujem ga. Samo laprda. Ono sto zelim njemu - dabogda mene snaslo.

DjomlaKS
2017-12-23T14:55:26Z
Ne mogu vjerovat koliki su redikuli ovi Poljaci s tetoviranjem i ostalim ukrasavanjem tijela. Majku im pa ovaj izgleda kao da je iz GTA igrice ispao, i bas se nadam da ce ga Soldic pregazit gore nego svabe 39-e!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-12-23T15:02:00Z
Eno oni debili sto komentiraju na figt site pljuju Soldica zbog ove izjave, kao kako moze izjavit takvu glupost da je kompletniji od Mirka koji je najkompletniji borac svih vremena haha
DoKoske
2017-12-23T16:11:59Z
uzrujavate se bezveze. čovjek je rekao da je kompletniji od mirka a ne bolji. pa ima hrpu boraca koji su kompletniji od mirka a nikad neće imat takvu karijeru. koliko puta kompletniji borac izgubi od manje kompletnog? evo jedan primjer iz glave rory mcdonald koji je u svemu jeben izgubi od lawlera koji ima samo boks i td defense
wash your feminine side clean off
DoKoske
2017-12-23T16:13:16Z
kad kreće event?
wash your feminine side clean off
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-12-23T16:18:06Z
u 19 h
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-12-23T16:26:32Z
Originally Posted by: DoKoske 

uzrujavate se bezveze. čovjek je rekao da je kompletniji od mirka a ne bolji. pa ima hrpu boraca koji su kompletniji od mirka a nikad neće imat takvu karijeru. koliko puta kompletniji borac izgubi od manje kompletnog? evo jedan primjer iz glave rory mcdonald koji je u svemu jeben izgubi od lawlera koji ima samo boks i td defense

Bravo koske bas tako, nije rekao da je bolji nego kompletniji, vjerovatno je mislio na to da ima bolje hrvanje i parter nego sto je Mirko imao, naravno da nije bolji niti je to rekao, smjesno je sto ga ljudi na drustvenim mrezama vrijedjaju zbog toga
DugoVecCitam
2017-12-23T17:37:40Z
Inace, kad pocne main, neka me netko obraduje sa slikom kite u inbox.
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2017-12-23T19:15:14Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Inace, kad pocne main, neka me netko obraduje sa slikom kite u inbox.

a ja gutam:)15 :)15 :)15 :)15 :)15