fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2017-11-23T11:00:36Z
Zach Aittama November 22, 2017 Events, Results 0 Comments
On Thursday, Nov. 23, the K-1 group hosted K-1 World GP 2017 Heavyweight Championship Tournament from Tokyo, Japan.

In the evening’s tournament action, eight heavyweights battled for the inaugural K-1 World GP heavyweight title.

In the night’s main card action, 55-kilogram titleholder Yoshiki Takei took on former title challenger Victor Saravia, Yasuhiro Kido met former top-10 featherweight Minoru Kimura, and former 60-kilogram champion Koya Urabe returned against Romanian Cristian Spetcu.

The event aired live at 1 a.m. ET on Ameba TV (Japan) and GAORA (Japan).

FULL RESULTS
Antonio Palizbat def. Ibrahim El Bouni by unanimous decision -heavyweight tournament final
Yoshiki Takei def. Victor Saravia by knockout. Round 1, 1:38
Minoru Kimura def. Yasuhiro Kido by unanimous decision (30-25×3)
Koya Urabe def. Cristian Spetcu by unanimous decision (30-27×3)
Ibrahim El Bouni def. Roel Mannaart by knockout. Round 1 -heavyweight tournament semifinal
Antonio Palizbat def. Makoto Uehara by knockout. Round 1 -heavyweight tournament semifinal
Ren Hiramoto def. Daizo Sasaki by unanimous decision (30-25, 30-26, 30-26)
Kosuke Komiyama def. Stauros Exakoustidis by majority decision (30-29, 30-29, 29-29)
Tetsuya Yamato def. Jun Nakazawa by knockout. Round 1, 2:24
Ibrahim El Bouni def. Koichi by knockout. Round 1, 0:20 -heavyweight tournament quarterfinal
Roel Mannaart def. Masahiro Iwashita by knockout. Round 1, 2:47 -heavyweight tournament quarterfinal
Antonio Palizbat def. K-Jee by knockout. Round 1. 1:40 -heavyweight tournament quarterfinal
Makoto Uehara def. Pacome Assi by knockout. Round 1, 2:40 -heavyweight tournament quarterfinal
Ryo Aitaka def. Taichi Furuta by knockout. Round 1, 2:14 -heavyweight tournament reserve
Naoki Yamamoto def. Hayato by unanimous decision (30-28, 30-29, 30-28)
Shota Hara def. Yuto Maeda by unanimous decision (30-27, 30-26, 30-26)
Sponsor
DayHR
2017-11-23T11:10:03Z
Čestitke!
3. Hrvat pobjednik nakon Cikatića i Filipovića.

Lijep uspjeh, El Bouni kojeg je pobijedio u finalu rangiran je # 7 u LHW na Combatpressu.

Imamo mladog kvalietnog predstavnika za budućnost.
dr jupidu
2017-11-23T11:30:49Z
svaka čast

nakon mene u mma split ima i svjetskog prvaka u k1:)1

velik uspjeh bez obzira na "japansku "konkurenciju

jednostavno treba imat ono nešto i osvojit

čestitam
Ivan CRO Cop
2017-11-23T12:01:17Z
Udara kao maljem...
Makoto Uehara nije kesa, covijek uso u dodatnu rundu sa Samedovom...
O El Bouiniu ne treba mnogo govoriti, nije najbolji na svijetu al je tu nedje

Veliki uspjeh, a vjerujem da je tek pocetak:)!
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
cayman
2017-11-23T13:06:38Z
Svaka čast, mada nisam ni znao da se ovo održava
bero
  • bero
  • Advanced Member
2017-11-23T13:15:54Z
bravo, svaka čast
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ksian
2017-11-23T13:19:35Z
K-1 sigurno nije što je nekad bio, ali, pobjediti tri borbe u jednoj večeri može samo pravi borac. Gledao sam El Bouinija protiv Milanovića u Splitu, u pitanju je talentiran, spreman i pametan borac kojeg nije lako pobjediti. Ovo je veliki uspjeh za Plazu, i pogotovo mi je drago zbog Mile Bajića, velikog entuzijasta sporta i sjajnog čovjeka koji nikome nije okrenuo leđa kad je u pitanju pomoć, kao i njegovog suradnika Veljka Vetme. Dugotrajan i uporan rad je ovoj dvojici splitskih trenera napokon donio i rezultate na svjetskoj razini, zaslužili su ih. Bez velikih sponzora, bez velikih sredstava, čekali su i dočekali svog šampiona. Svaka čast.

dr jupidu
2017-11-23T13:23:46Z
Originally Posted by: ksian 

K-1 sigurno nije što je nekad bio, ali, pobjediti tri borbe u jednoj večeri može samo pravi borac. Gledao sam El Bouinija protiv Milanovića u Splitu, u pitanju je talentiran, spreman i pametan borac kojeg nije lako pobjediti. Ovo je veliki uspjeh za Plazu, i pogotovo mi je drago zbog Mile Bajića, velikog entuzijasta sporta i sjajnog čovjeka koji nikome nije okrenuo leđa kad je u pitanju pomoć, kao i njegovog suradnika Veljka Vetme. Dugotrajan i uporan rad je ovoj dvojici splitskih trenera napokon donio i rezultate na svjetskoj razini, zaslužili su ih. Bez velikih sponzora, bez velikih sredstava, čekali su i dočekali svog šampiona. Svaka čast.

točno

jednostavno ,znamo svi da ovo nije onaj k1 na koji smo navikli al jednostavno treba osvojit i ovaj nivo k1........... plus momak je čvrst ..... baš me zanima dokle će dogurat i koliko se može još na njega mase nabacit

drago mi je i zbog tih trenera da su uspjeli

ksiane,ugledaj se na njih,nikad nije kasno hi hi hi:)24

Puncher
2017-11-23T13:59:07Z
Kako god Česstitke.! A zaboravljate svi redom da bez Branka Cikatića kakvo god mišljenje o njemu imali, nebi nikako dobio te prilike.! naravno čestitke Amenu i Bajiču, Vetmi ali ne zaboravimo Branka Cikatiča u toj priči. To je korektno. On ga je proguro na taj turnir..đabe danas talenat ako nemaš pozadine:) Takvih talenata iam puno u svetu, al moraju imat nekog da ih progura do prililike. A to isto nešto znači. Naravno mali jeste dobar, svaka čast i mlad. Sigurno ima još 40% potenciala. A Saitama ipak puna ko nekad, bez obzira kako osporavali ovaj K1. Diči če se ponovo na noge ja mislim...uskoro 🙂
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-11-23T16:22:00Z
Lijep uspjeh, steta sto kickbox nije popularan kao nekad pa ovakvi uspjesi prodju neopazeno, evo Brestovac je u samom svjetsom vrhu, skino neka od najboljih imena svijeta, i borio se za titulu sa najboljim na svijetu, a skoro niko nije cuo za njega, da je sport popularan kao u Cikaticevo i Mirkovo vrijeme bio bi velika zvijezda, a ovako niko ni nezna za njega, stvarno steta zbog toga
Puncher
2017-11-23T20:11:41Z
Originally Posted by: JDS 

Lijep uspjeh, steta sto kickbox nije popularan kao nekad pa ovakvi uspjesi prodju neopazeno, evo Brestovac je u samom svjetsom vrhu, skino neka od najboljih imena svijeta, i borio se za titulu sa najboljim na svijetu, a skoro niko nije cuo za njega, da je sport popularan kao u Cikaticevo i Mirkovo vrijeme bio bi velika zvijezda, a ovako niko ni nezna za njega, stvarno steta zbog toga

E sat JBG ajt ti meni reci ko zna za nekog borca iz MMA osim Mirkasa ovog regijona? Da neznaju možda za Pejiča, Deliju i slične...ajde ajdebre molim te, ipak budi realniji, za Brestavca znaju van hrvatske u citavom regionu, Eu..nemoj bit nerealan. Nije baš tako.A stand up jeste u usponu Kun LUN, bellator, sad i K1, zaboravi vratit če se na pozornicu ko i boks. Bit če još jači negoli je bio nekada k1..videt češ.:)1

Svensson
2017-11-23T21:12:34Z
Originally Posted by: Puncher 

E sat JBG ajt ti meni reci ko zna za nekog borca iz MMA osim Mirkasa ovog regijona? Da neznaju možda za Pejiča, Deliju i slične...ajde ajdebre molim te, ipak budi realniji, za Brestavca znaju van hrvatske u citavom regionu, Eu..nemoj bit nerealan. Nije baš tako.A stand up jeste u usponu Kun LUN, bellator, sad i K1, zaboravi vratit če se na pozornicu ko i boks. Bit če još jači negoli je bio nekada k1..videt češ.:)1

malo nostalgija a malo nerealnost; tesko ce biti sustici zlatne dane K1 zbog toga sto je sad kapital i marketinska masina okrenuta prema MMA; pa cak je i boks u americi na smijesnim razinama kao sto smo vec komentirali u slucaju "Wilder"

Meni nije zao sto je neko manje ili vise poznat, zao mi je zbog toga sto znam cemu se izlazu i kako treniraju a ne zarade pristojne pare.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-11-23T22:13:08Z
Originally Posted by: Puncher 

Pa dobro neznaju, ali oni nisu ni postigli takav rezultat u svom sportu, da je Delija dosao u Ufc i dogurao do prilike za titulu ili Pejic da je dogurao do borbe sa Aldom bili bi itekako poznati, a Brestovac ipak to nije. Samim tim sto si poznat i kao neka zvijezda u sportu bi dosle i pristojne pare
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2017-11-23T22:50:46Z
Svaka cast. Glupo je porediti osvajanje K1 turnira od strane Cikatica i ovo sad ali nista lakse nije ni ovom momku bilo, mozda cak i teze...
Ivan CRO Cop
2017-11-24T00:15:12Z
Al isto kad ovi japanci počnu krištat
Pa jebo i Glory i UFC :)1 :)1
No Japan no party 🙂! 🖐
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."