bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-01-14T09:41:07Z
http://profightstore.com...ovosti&detaljno=2613 

to bi bilo fenomenalno.
makar moš mislit kak bi mu Dana dopustio paralelno borbe u UFC-u i DREAM-u.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-01-14T09:49:58Z
Iako teško ostvarivo, ovih nekoliko poslastica sjajno zvuči. K-1 meč s steroidkom, meč u Areni, nastup na UFC u Koelnu - mljac!
Saleee
2009-01-14T10:22:06Z
Zasto K-1 mec sa overeemom, to mi nikako nije jasno.
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Slash
2009-01-14T10:43:49Z
Saleee wrote:

Zasto K-1 mec sa overeemom, to mi nikako nije jasno.

Neke Japanske šeme očito!
Makar, ima veće šanse po K1 nego u MMA s Overeemom!
Saleee
2009-01-14T11:02:38Z
Obadvojica za sebe kazu da su MMA borci i onda ih Japanci guraju u K-1 mec. 😞 Mene osobno taj mec nebi zanimao.
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Acidofil
2009-01-14T11:04:07Z
fist wrote:

Iako teško ostvarivo, ovih nekoliko poslastica sjajno zvuči. K-1 meč s steroidkom, meč u Areni, nastup na UFC u Koelnu - mljac!

Bilo što od nabrojanog bi bilo fenomenalno da se desi...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-01-14T11:22:08Z
Saleee wrote:

Obadvojica za sebe kazu da su MMA borci i onda ih Japanci guraju u K-1 mec. 😞 Mene osobno taj mec nebi zanimao.

Obojica su bazično udarači i mogu odraditi jako atraktivan K-1 meč. Meč Overeema i Harija samo potvrđuje atraktivnost ovakvih mečeva. Mene osobno bi taj meč zanimao daleko više od MMA uzvrata!
akvic
2009-01-14T17:15:22Z
borba nakon mjesec dana treninga prije kojeg je pauza bila 5 mjeseci?! now that's a great idea!!! 🙂
Saleee
2009-01-14T17:25:57Z
fist wrote:

Obojica su bazično udarači i mogu odraditi jako atraktivan K-1 meč. Meč Overeema i Harija samo potvrđuje atraktivnost ovakvih mečeva. Mene osobno bi taj meč zanimao daleko više od MMA uzvrata!

Kuzim, ipak si ti bazicno udarac pa te naravno stand up borba vise zanima, mene osobno ne. 🙂 Ja bi radije MMA uzvrat kad Mirko bude potpuno zdrav jer vjerujem da ga moze dobit.
2009-01-14T17:40:00Z
Nakon pet mjeseci oporavka i mjesec i pol treninga ući u meč s Allistarom nije niti malo pametno. Dobro je reko Mirko da je Alllistair jedini koji trenutno može složit probleme Fedoru, iako ja mislim da će Arlovski dovuć borbu do odluke sudaca
marion cobreti
2009-01-14T17:49:20Z
Roger Federer najveći wrote:

Nakon pet mjeseci oporavka i mjesec i pol treninga ući u meč s Allistarom nije niti malo pametno. Dobro je reko Mirko da je Alllistair jedini koji trenutno može složit probleme Fedoru, iako ja mislim da će Arlovski dovuć borbu do odluke sudaca

zašto ne? pa za mjesec i pol se stigne spremit bez problema!
on će održavat formu kolko tolko!
i sam je rekao da nakon 5 mjeseci počinje s PUNIM treninzima, a neće sigurno 5 mjeseci ležat u krevetu, trenirat će lakšim intenzitetom
Sudac Pravde
2009-01-14T18:54:28Z
Fist wrote:
Quote:

A što su ostali na čokolinu :))
Mir u sudnici!!!

fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-01-15T07:23:33Z
Sudac Pravde wrote:

Fist wrote:

Quote:

Ok, svi su useri ali neki imaju granice, a neki dobiju 15 kg mišića u godinu i pol!
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-01-15T07:46:27Z
fist wrote:

Sudac Pravde wrote:

Fist wrote:

Quote:

Ok, svi su useri ali neki imaju granice, a neki dobiju 15 kg mišića u godinu i pol!

svi useri ovog foruma su na steroidima???
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2009-01-15T07:46:30Z
fist wrote:

Sudac Pravde wrote:

Fist wrote:

Quote:

I jos rastu 😉
dr. Jupidu wrote: diskusting
Aleksa
2009-01-15T08:32:38Z
fist wrote:

Sudac Pravde wrote:

Fist wrote:

Quote:

pa moguče je i to (15 kg / godinu i pol ) ali se sigurno ne radi o nekoj kvalitetnoj masi, sa puno gainera i proteina ako jih prije nije konzumirao sve je moguće, kod njega treba uzet u obzir da je u prošlosti radio matcheve izpod svoje natural mase u tom slučaju je tih 15kg sitnica!
shogo
2009-01-15T08:44:30Z
Roger Federer najveći wrote:

ako su mogli mirko, herring, schilt i minotauro može i arlovski....
GARIĆPRIDEFC
2009-01-15T19:51:37Z
Saleee wrote:

Ma gluposti...
Koji sad K-1,pa UFC,pa DREAM pa nema on 25 godina da može birati.
Kad je počeo čačkati po MMA neka nastavi nema sad više vamo tamo tu je postigao najviše i ako su sada došli bolji borci šta se tu može....
Nrg
  • Nrg
  • Advanced Member
2009-01-15T20:02:37Z
Misliš ?
Ja bih htio vidjet Mirka u K-1.
Gladiator DU
2009-01-15T20:11:14Z
GARIĆPRIDEFC wrote:

Ma gluposti...
Koji sad K-1,pa UFC,pa DREAM pa nema on 25 godina da može birati.
Kad je počeo čačkati po MMA neka nastavi nema sad više vamo tamo tu je postigao najviše i ako su sada došli bolji borci šta se tu može....

Čini mi se da brkaš organizacije i stilove borbe? Ne znam zašto se nebi borio po K-1 pravilima!? Ultimate fight borac tipa Mirka nebi trebao imati nikakvih problema, ionako mu je specijalka high kick i udarci rukama (bar su bili). Problem je kada se klasični K-1 borac ide boriti po MMA pravilima, a pojma nema na parteru.
M.U. Event manager & Matchmaker, "FREE FIGHT Grand Prix 2009 - Dubrovnik"