Jarac
2017-08-20T11:59:33Z
Originally Posted by: Diablo 

ovako se nadam da će dogovoriti da "sokantno" izgubi, a onda će u uzvratu biti i malo više od 1.40 😁

Lako moguće
ivces
2017-08-20T12:22:56Z
Originally Posted by: GSP 

Nadam se da ga nitko neće prenositi. isto tako se nadam prijenosu GGG-Canelo.

Ja se nadam da će ga prenositi. Canelo protiv GGG-a uopće me ne zanima, niti najmanje.
Vezano uz raniju diskusiju, uz poseban (prijateljski) pozdrav Beri:

http://fightsite.hr/kolu...-mayweather-vs-mcgregor/ 

Jarac
2017-08-20T12:30:45Z
Normalno da te ne zanima kad ne pratiš boks. Velika većina casual ljudi ovo gleda prije.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-08-20T12:41:02Z
Originally Posted by: ivces 

Pozdrav i tebi. Ovim clankom zelis reci sto? Mamuran sam, ne da mi se citat :D

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ivces
2017-08-20T12:47:54Z
Originally Posted by: bero 

OK, očito ti još subote služe za veselje i radost. Već sam skoro zaboravio kako to izgleda.... Pročitaj kad uloviš volje i vremena, nisam jedini koji smatra da Conor ipak ima barem malo šanse. :)18
bero
  • bero
2017-08-20T14:18:21Z
Imate povijesni topic o boksu. Drzite se teme.
- dr jupidu
bero
  • bero
2017-08-20T14:20:11Z

OK, očito ti još subote služe za veselje i radost. Već sam skoro zaboravio kako to izgleda.... Pročitaj kad uloviš volje i vremena, nisam jedini koji smatra da Conor ipak ima barem malo šanse. :)18

Ne sluze vise, ovo je bio rijetki izlet :))

- dr jupidu
ivces
2017-08-20T15:09:25Z

Ne sluze vise, ovo je bio rijetki izlet :))

Neka, neka, nije to loše! Ja čak ni rijetke izlete više nemam. Već jako dugo... :)21
Zatoichi
2017-08-20T15:24:58Z

Originally Posted by: FeEm 

Nije mi samo jasno zasto ovi sto su 100% sigurni ne stave dobre pare na Floyda i umesto ubedjivanja drugih fino zarade 200+eurica u zavisnosti koliko su "sigurni"

ja sam pehist po pitanju klađenja, ja da stavim na Floyda izgubio bi :)18

Dobro za znati....ako se budes kladio reci nam na koga a mi cemo se kladit za kontra

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
ivces
2017-08-20T17:40:10Z

http://southlandpost.com/breaking-news-floyd-mayweather-knocked-out-cold-in-sparring-with-judah/

izgleda da je i Floyd malo patosiran na sparingu

Stvarno vjeruješ svemu što pročitaš?
bero
  • bero
2017-08-20T18:18:03Z

http://southlandpost.com/breaking-news-floyd-mayweather-knocked-out-cold-in-sparring-with-judah/

izgleda da je i Floyd malo patosiran na sparingu

Stvarno vjeruješ svemu što pročitaš?

Ne, zato sam par min kasnije i napisao da je netocna informacija. Kad vec cupas postove iz naftalina, citaj sve ;))

- dr jupidu
travarica
2017-08-20T21:12:04Z
conor je yoda :)30

The Last Emperor
2017-08-20T21:13:52Z
Prenosi RTL, maloprije sam vidio kako reklamiraju!
ivces
2017-08-21T04:55:07Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Prenosi RTL, maloprije sam vidio kako reklamiraju!

Gdje si to vidio, imaš neki link? Prokopao sam malo po netu, ali nigdje nisam ništa slično vidio....
bero
  • bero
2017-08-21T04:58:19Z
U njihovom tv rasporedu nema live, samo snimka u nedjelju navecer.
- dr jupidu
The Last Emperor
2017-08-21T05:57:10Z
Ma samo sam vidio reklamnu najavu, cak nisam ni obratio pozornost potpuno na sadrzaj jer je bilo vrlo kratko. Vidit cemo ovih dana opet.
Chiodo
2017-08-21T06:01:06Z
Snimka je ok.
bero
  • bero
2017-08-21T11:13:42Z
http://www.rtl.hr/video/...ta-27-kolovoza-na-rtl-u/ 

ne mogu otvorit, jel live prijenos najavljuju ili snimku?
- dr jupidu
dr jupidu
2017-08-21T11:42:28Z

The hottest ticket in town right now is understandably a ringside seat for Floyd Mayweather vs. Conor McGregor on Aug. 26. McGregor is the biggest star in mixed martial arts (MMA) today and will be making his professional boxing debut against undefeated pugilist and all-time great Floyd Mayweather Jr. It is expected to be the most watched combat sports event ever, surpassing the likes of Mayweather vs. Manny Pacquiao.

As you could have imagined, celebrities are lining out the door to get their hands on a “Money Fight” seat. Many fight fans have struggled to pay the massive price tag for tickets, but some of Hollywood’s most recognizable A-list celebrities have had no trouble landing a spot in the crowd.

Here is a partial list of actors, athletes, musicians, and other standout celebrities planning to attend Mayweather vs. McGregor, according to TMZ Sports:

Angelina Jolie

Drake

Elon Musk

Diddy

Mark Wahlberg

Denzel Washington

Charlize Theron

LL Cool J

Jamie Foxx

LeBron James

Bob Kraft

Rick Ross

Adam Levine

Michael Bay

Dr Jupidu

Avicii

Jeff Beacher

At least “El Jefe” won’t be attending after rumors swirled of his possible infiltration of the superfight.

The above list is sure to grow as we draw even closer to the biggest fight of all time. Even though many experts believe McGregor’s MMA striking skills won’t carry over into the boxing ring and disrupt Mayweather’s perfect 49-0 record, it’s going to be a can’t miss spectacle nonetheless.

Mayweather vs. McGregor will go down on Aug. 26 live on Showtime pay-per-view (PPV) from inside T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, with a main card start time of 9 p.m. ET.
Latest From Our Partners
bero
  • bero
2017-08-21T13:01:14Z
Fightcard:

PPV card (4 ujutro po našem vremenu):

Conor McGregor (0-0, 0 KO vs. Floyd Mayweather (49-0, 26 KOs) - 12 rounds, light middleweights (154 lbs)
Gervonta Davis (18-0, 17 KOs) vs. Francisco Fonseca (19-0, 13 KOs) - 12 rounds, for Davis’ IBF junior lightweight (130 lbs) title
Nathan Cleverly (30-3, 16 KOs) vs. Badou Jack (21-1-2, 12 KOs) - 12 rounds, for Cleverly’s WBA regular light heavyweight (175 lbs) title
Andrew Tabiti (14-0, 12 KOs) vs. Steve Cunningham (29-8-1, 13 KOs) - 10 rounds, cruiserweights (200 lbs)

Fox Card (1 ujutro po našem vremenu):

Yordenis Ugas (19-3, 9 KOs) vs. Thomas Dulorme (24-2, 16 KOs) - 10 rounds, welterweights (147 lbs)
Juan Heraldez (12-0, 8 KOs) vs. Jose Miguel Borrego (13-0, 12 KOs) - 10 rounds, junior welterweights (140 lbs)
Kevin Newman (7-1, 3 KOs) vs. Antonio Hernandez (9-1, 2 KOs) - 6 or 8 rounds, super middleweights (168 lbs)
Savannah Marshall (Pro debut) vs. Amy Coleman (Pro debut) - 4 rounds (2 minutes per round), super middleweights (168 lbs)

Znači floyd i conor neće bit prije 6 ujutro.
- dr jupidu
Users browsing this topic