nisam siguran da conor ima toliku moc da upravlja privatlukom dane whitea, a da moze, sumnjam da zadire u to i da su mu to primarni interesi ili uopce interesi. tip trenira kao manijak, sto mu je jedini posao, jebe mu se za sve van toga
dave fogarty ima odrijesite ruke za svoje objave, a conoru da onaj materijal koji on osobno zeli objaviti
koliko sam vidio, conor nije podijelio ni slike ni snimke
vlastorucno , njegovi postovi su iskljucivo vezani za disciplinu i rezim koji zivi, sto je samo po sebi promocija
tko je sposoban procitat izmedju redova, vidi se po odnosima izmedju conora i paulia da to od pocetka nije vuklo na neku uzajamnu suradnju nego na medjusobno nadmetanje i dokazivanje
paulie je prosle godine izjavio da bi ga rijesio s opterecenjem na nogama, jednom rukom i uzdignute brade - u prijevodu, neces me ni dotaknuti. sto je ocito conoru odvratilo paznju da ga pozove na jaki sparing, ne u pomoc radi priprema, iako je to vec svojevrsna priprema
razmisljam, da je sudit po izjavi, sumnjam da bi onda bilo prostora za napravit ovakve slicice i video dokaze
pretpostavljam da je to bilo 12 rundi solidne borbe, 6-6 ili 8-4 za conora, kao sto je paul rekao za javnost tamo prvi tjedan onom tipu iz colorada
sto se tice konkretno te price oko kd, meni to vise izgleda kao da je paulie izgubio balans, ne da je pao od nekog nemoguceg udarca, a jos manje kao guranje iz frustracije. malo vise otkriva ona druga snimka