bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-12T08:19:49Z
17.6. Singapur

Main Card (14.00 h po našem vremenu)

Holly Holm vs. Bethe Correia
Andrei Arlovski vs. Marcin Tybura
Dong Hyun Kim vs. Colby Covington
Rafael dos Anjos vs. Tarec Saffiedine

Preliminary Card (10.30 h)

Takanori Gomi vs. Jon Tuck
Cyril Asker vs. Walt Harris
Alex Caceres vs. Rolando Gabriel Dy
Justin Scoggins vs. Ulka Sasaki
Li Jingliang vs. Frank Camacho
Russell Doane vs. Kwan Ho Kwak
Naoki Inoue vs. Carls John de Tomas
Ji Yeon Kim vs. Lucie Pudilova
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
cayman
2017-06-12T10:28:10Z
Meni zapravo dosta interesantan card
bero
  • bero
2017-06-12T10:29:41Z
i meni, moram priznati.
fireball kid :)))
- dr jupidu
gosuasus
2017-06-12T11:20:50Z
dobra karta, mada mi je headliner za prelimse. holmova dobija glavne borbe unatoc tomu sto nema brojki jos od mieshe, sto nije bio main, i rousey, u njenom primeu

tuck je kao domaci doveden za posljednje podesavanje gomija, zilav je borac, dobijali su ga samo na decisione, bit ce dobra razlika u velicini
mogo bi netko zaokruzit ufc karijeru, a nadam se da to nije gomi, ne jos ili na taj nacin, porazom

colby konacno na protivnika iz vrha, iako mislim da je dhk uz magnya najlaksi za uzet. nije ni koreanac imao previse jebenih pobjeda, higlighti karijere su mu brown, dva bivsa lightweighta, danas procitani saffiedine i wrestlefuck nad siyarom, cestitam ali ne moze pobjec od tog da je colby hrvao kudikamo teze meceve u d1 i treniro s jonesom. ono kako je rijesio jos iskusnijeg pylea mi daje malo vise optimizma
DjomlaKS
2017-06-12T12:25:44Z
I meni cak zaninljiv carda. Anjos i Belgijanac bi trebalo biti zaninljivo, a i vidim da Tyburu pokusavaju progurat preko najbezopasnijeg od poznatih imena takoda ubace jos malo svjeze krvi u top 10. Andreiu nakon ovog poraza slijedi noga.
Chiodo
2017-06-12T12:38:35Z
Neki prosjek je ovakav card.
Gomi nikad ništa u Ufc a volio bi da ovo uzme.Holm treba pobjedu mada je zadnji put fino pokradena po većini koji su ocjennivali a Bethe zadnju dobila na poklon
Anjos u welter interesantno.
bero
  • bero
2017-06-16T08:15:10Z
http://www.profightstore...-suceljavanje/27100.aspx 
- dr jupidu
Seded
2017-06-16T10:09:08Z
Originally Posted by: bero 

17.6. Singapur

Main event me ne zanima baš, iako vjerujem da će Holm ovo lako uzeti. Tybura by GNP, Kim vs. Covington i RDA vs. Saffiedine će biti zanimljivo, posebno ova druga jer se navodno Tarec jako dobro spremio.

Tuck će umiroviti Gomija, Harris bi trebao nokautirati Askera, Scoggins toliko bolji od Sasakija da je to smiješno, ali lik voli popiti submission iz ničega više nego se janjetine najest, svejedno mislim da će rastavit Ulku. Jingliang bi trebao dobiti, a mislim i da će Doane dobit, neshvatljivo mi je bilo vidjeti 2.20 na njega, ovaj Kwak je ništa posebno, Doane će ovo uzeti na sub vrlo lako.

pogledat će se uz kavu event.

"It's not checkmate. The king has one more move."
gosuasus
2017-06-16T10:55:18Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: bero 

17.6. Singapur

uz kavu i pfs :)20
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-06-16T12:40:32Z
Mislim da ovo Arlovski dobiva, previse su ga podcjenili na kladionici, ok izgubio je 4 borbe, ali od najboljih, Miocica, Overema, Barneta i Nganoua, ovaj Tybura nije ni blizu kvaliteti ovima od koga je izgubio, malo pogledao njegove borbe, sav neki spor, nimalo me nije imresionirao, kladit cu se na Arlovskog
Seded
2017-06-16T14:29:49Z
Originally Posted by: JDS 

Mislim da ovo Arlovski dobiva, previse su ga podcjenili na kladionici, ok izgubio je 4 borbe, ali od najboljih, Miocica, Overema, Barneta i Nganoua, ovaj Tybura nije ni blizu kvaliteti ovima od koga je izgubio, malo pogledao njegove borbe, sav neki spor, nimalo me nije imresionirao, kladit cu se na Arlovskog

dosta je Tybura napredovao u stand upu, prilično je brz za teškaša, mislim da je i dosta spremniji došao na ovu borbu nego u zadnju protiv Henriquea (lakši je 5 kg).

Vjerujem da će doći do nekakvog mahanja i da će ga Tybura pogodit nekim koljenom/kickom i završiti GNP-om. Gomi i Arlovski vjerojatno završavaju karijere sutra.

cayman
2017-06-16T14:42:44Z
Gotov je Arlovski, šamar i u laganom je nokautu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-06-16T15:04:50Z

Originally Posted by: JDS 

dosta je Tybura napredovao u stand upu, prilično je brz za teškaša, mislim da je i dosta spremniji došao na ovu borbu nego u zadnju protiv Henriquea (lakši je 5 kg).

Vjerujem da će doći do nekakvog mahanja i da će ga Tybura pogodit nekim koljenom/kickom i završiti GNP-om. Gomi i Arlovski vjerojatno završavaju karijere sutra.

Vidit cemo, ja ipak mislim da ce dobit Tyburu, ako njega nedobije momentalna penzija i da vise nikad ne pomislja na borbu 🙂 Vjerujem da ce ga Arlovski rasturit stojci, tu je puno bolji i daleko brzi, a nije njega bas ni lako srusit u parter, a nije ni los parteras, e sad jedino ovo sto kazes da ga u nekom mahanju pogodi, jer njegova brada je vjerovatno najgora u cijelom ufc-u 🙂
Borisstandup
2017-06-16T15:24:24Z
Normalno navijam za Arlovskog kao i uvijek ali ne bi se kladio na njega pritiv nikog iskreno.Mozda dobije i volio bi ali moram priznat da bi volio da se umirovi i ne dozivljava vise teske nokaute.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-06-16T15:36:37Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Normalno navijam za Arlovskog kao i uvijek ali ne bi se kladio na njega pritiv nikog iskreno.Mozda dobije i volio bi ali moram priznat da bi volio da se umirovi i ne dozivljava vise teske nokaute.

Da steta bas da ovako dozivljava teske nokaute. Nekuzim kako je toliko pao, do prije godinu dana je ima odlican niz pobjeda gdje je pobjedio odlicne borce, i po mom misljenju je trebao dobit priliku za titulu a ne da ide na Miocica, poslije toga sve otislo nizbrdo. Volio bi da pobjedi i da ode u mirovinu sa ovom pobjedom
bero
  • bero
2017-06-17T08:55:03Z
undercard je počeo
- dr jupidu
CainVelasquez_fan
2017-06-17T09:44:12Z
Brutalan ground game Inouea
Seded
2017-06-17T09:54:31Z

a mislim i da će Doane dobit, neshvatljivo mi je bilo vidjeti 2.20 na njega, ovaj Kwak je ništa posebno, Doane će ovo uzeti na sub vrlo lako.

told ya :)20 TKO ipak, al svejedno. To se trebalo iskoristit, 2.20 je bio poklon.

cayman
2017-06-17T10:21:09Z
Jebena borba je ovo bila, Kinez može dobro pojesti udarce
Seded
2017-06-17T10:23:49Z
Originally Posted by: cayman 

Jebena borba je ovo bila, Kinez može dobro pojesti udarce

uvijek se isto bori, head movement nula, ali srce ko kamion, obožava brawlat

Camacho s cardiom na vi, zato je i izgubio.