Mene više zanimaju borbe protiv top mma konkurencije a od toga nakon ovog više ništa.
Dobro ne možeš ti to shvatiti jer si baš casual fan.
nadam se da je svima jasno da su šanse minimalne da se Conor vrati u mma nakon ovoga
a htio sam ga gledati protiv Tonyja i još par ljudi, bezveze
za borbu me boli briga ko će pobijedit, vjerojatno Floyd by dec jer je tehnički na tristo puta višem nivou od Conora
Baš to, htio sam ga gledati protiv Tonya, Khabiba, uzvrat sa Aldom u lakoj, pa eventualno protiv Michael Johnsona, Barboze, Maxa Hollowaya sve potencijalno odlični mečevi, a sada od toga ništa.
Zbog čega? Zbog pišljivog nebitnog boksačkog meča.
Nema šanse da će se Conor nakon što zaradi 100 milja vratiti u UFC boriti za 5 milja.
Laka kategorija mi je do nedugo bila najzanimljivija u UFC-u, a sada je već neko vrijeme na čekanju. Tony Ferguson sa 9 pobjeda u nizu već više od godinu dana čeka meč.
E tu se razlikujemo.Mene zanima sport a tebe druge stvari.
Znam ja dobro što rade i zašto no ne zanima me boks borba između boksača i mma borca kao šti ne bi zanimalo ni hrvačka između Cormiera i Stephen Thompsona.
Odlična usporedba, a tolike su otprilike i Conorove šanse u boks meču, kao što bi bile Thompsonove u hrvanju.
jedva čekam presicu, vaganje i ostali cirkus :)1
Malo cirkusa da bi nakon toga uzeo 100 milja i otišao u penziju?
Da mi je do cirkusa gledao bi kečere.
Ova borba ce otvorit pipu, bit ce sve vise mma vs boks fajtova.
Za mene ovo nije mma vs. boks meč.
Ovo je boks meč između profi boksača koji nema poraza cijelu karijeru i boksača amatera kojem je ovo prvi profi meč u karijeri. Nigdje MMA-a