bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-06-14T21:38:30Z
Sluzbeno potvrdjeno.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Chiodo
2017-06-14T22:26:26Z
travarica
2017-06-14T23:00:46Z
conor je genijalac!!!

svaka mu čast

ovo što je napravio u par godina je nevjerovatno

jedva čekam presicu, vaganje i ostali cirkus :)1

dr jupidu
2017-06-14T23:04:48Z
Originally Posted by: Chiodo 

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

Seded
2017-06-14T23:31:20Z
nadam se da je svima jasno da su šanse minimalne da se Conor vrati u mma nakon ovoga

a htio sam ga gledati protiv Tonyja i još par ljudi, bezveze

za borbu me boli briga ko će pobijedit, vjerojatno Floyd by dec jer je tehnički na tristo puta višem nivou od Conora
"It's not checkmate. The king has one more move."
Kristijan
bero
  • bero
2017-06-15T04:55:25Z
https://themaclife.com/f...ing-weight-gloves-venue/ 
- dr jupidu
Chiodo
2017-06-15T06:12:01Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

Ti ne razumiješ sport a ovo je stvoreno za casual fanove poput tebe i lako prodat takvima pizdarije.

Mene više zanimaju borbe protiv top mma konkurencije a od toga nakon ovog više ništa.
Dobro ne možeš ti to shvatiti jer si baš casual fan.
dr jupidu
2017-06-15T06:59:54Z

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

Ti ne razumiješ sport a ovo je stvoreno za casual fanove poput tebe i lako prodat takvima pizdarije.

Mene više zanimaju borbe protiv top mma konkurencije a od toga nakon ovog više ništa.

onda ti neshvaćaš zašto lidija bačić iako sjajno pjeva svako malo se naguzi........

da ljudi dodju na koncert više

Chiodo
2017-06-15T07:07:05Z

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

onda ti neshvaćaš zašto lidija bačić iako sjajno pjeva svako malo se naguzi........

E tu se razlikujemo.Mene zanima sport a tebe druge stvari.

Znam ja dobro što rade i zašto no ne zanima me boks borba između boksača i mma borca kao šti ne bi zanimalo ni hrvačka između Cormiera i Stephen Thompsona.
karl anal
2017-06-15T07:31:17Z

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

Znam ja dobro što rade i zašto no ne zanima me boks borba između boksača i mma borca kao šti ne bi zanimalo ni hrvačka između Cormiera i Stephen Thompsona.

ufc se posrao u usta sve do jednom borcu iz svoje organizacije
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DjomlaKS
2017-06-15T07:57:09Z
Originally Posted by: travarica 

conor je genijalac!!!

svaka mu čast

ovo što je napravio u par godina je nevjerovatno

Bemti maiku pa vise me to sad zanima nego 90% UFC evenata :)18

Mislio sam da samo trolaju narod jer mi je ovo sve vise zvucalo na poznato sapunicu "bilo kad, bilo gdje ali na jesen", al izgleda da je UFC stvorio borca koji se uzdigao iznad organizacije. Svaka mu cast 👏
DjomlaKS
2017-06-15T07:59:03Z

Bljak!

ti mrziš sve izgleda

Upravo zato jer ne zna pjevat. Ja cesto upalim njen spot, stavim na mute i sa strane odvrnem Milicu Todorovic.
Jarac
2017-06-15T08:00:26Z
Polako kraj bor.sporta nazire i sve više bude ovakvih egzibicija za širu masu.
bero
  • bero
2017-06-15T08:12:14Z
Ova borba ce otvorit pipu, bit ce sve vise mma vs boks fajtova.
- dr jupidu
El Guapo
2017-06-15T08:46:49Z

Originally Posted by: Seded 

nadam se da je svima jasno da su šanse minimalne da se Conor vrati u mma nakon ovoga
a htio sam ga gledati protiv Tonyja i još par ljudi, bezveze
za borbu me boli briga ko će pobijedit, vjerojatno Floyd by dec jer je tehnički na tristo puta višem nivou od Conora

Baš to, htio sam ga gledati protiv Tonya, Khabiba, uzvrat sa Aldom u lakoj, pa eventualno protiv Michael Johnsona, Barboze, Maxa Hollowaya sve potencijalno odlični mečevi, a sada od toga ništa.
Zbog čega? Zbog pišljivog nebitnog boksačkog meča.

Nema šanse da će se Conor nakon što zaradi 100 milja vratiti u UFC boriti za 5 milja.

Laka kategorija mi je do nedugo bila najzanimljivija u UFC-u, a sada je već neko vrijeme na čekanju. Tony Ferguson sa 9 pobjeda u nizu već više od godinu dana čeka meč.

Odlična usporedba, a tolike su otprilike i Conorove šanse u boks meču, kao što bi bile Thompsonove u hrvanju.

Originally Posted by: travarica 

Malo cirkusa da bi nakon toga uzeo 100 milja i otišao u penziju?
Da mi je do cirkusa gledao bi kečere.

Originally Posted by: bero 

Za mene ovo nije mma vs. boks meč.
Ovo je boks meč između profi boksača koji nema poraza cijelu karijeru i boksača amatera kojem je ovo prvi profi meč u karijeri. Nigdje MMA-a
bero
  • bero
2017-06-15T08:51:28Z
Mma borci boksaju protiv boksaca, to sam mislio. Vidis da se vec medjusobno prozivaju (stipe-joshua, haye-manuwa itd).
Treba zaradit.
- dr jupidu
Jarac
2017-06-15T09:02:10Z

Mma borci boksaju protiv boksaca, to sam mislio. Vidis da se vec medjusobno prozivaju (stipe-joshua, haye-manuwa itd).
Treba zaradit.

Dobro si primjetio i svi žele lovu vam Ufca i ugovora.
DjomlaKS
2017-06-15T09:04:08Z

http://www.profightstore...-vs-mcgregor-/27093.aspx 

Kakva je to konfuzija zahvatila borilacki svijet ne znam, al Conor je pokrenuo neki novi djir.
I neka je, ovo je jos jedan veliki upis u povijest. Do jucer boksaci jedva da su znali za MMA(i puno vise zaradjivali), MMA borci se nisu obazirali na njih, a sad se svi odjednom zele tuci.?
Mozda bi bilo bolje da se svi drze svog sporta, al ovo je mozda jedini nacin da se MMA priblizi boksu,.a kome zahvalit na tome? Pa Conoru naravno!
Jarac
2017-06-15T09:05:20Z
Ma glupost i uništava sam mma jer neće bit dobrih mma borbi radi tog nego glupavih egzibicija.
Users browsing this topic