luka
  • luka
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-06T21:31:00Z
Čitao sam popis pozvanih Hrvatskih reprezentativaca u boksu.
Opet ne vidim na tom popisu pozvanih Marka Tomasovića!!!!!
Jel netko tu lud ili je u pitanju zabuna ili što se dešava?????????????????
Jel se opet proziva po privatnim interesima ili Marko opet Leu ne odgovara?
Nije li Tomasović proglašen i službeno za najboljeg boksača Hrvatske?
Jel nešto nije uredu sa izbornikom??????
Sponsor
bbbmarc
2010-05-06T22:42:34Z
luka wrote:

Čitao sam popis pozvanih Hrvatskih reprezentativaca u boksu.
Opet ne vidim na tom popisu pozvanih Marka Tomasovića!!!!!
Jel netko tu lud ili je u pitanju zabuna ili što se dešava?????????????????
Jel se opet proziva po privatnim interesima ili Marko opet Leu ne odgovara?
Nije li Tomasović proglašen i službeno za najboljeg boksača Hrvatske?
Jel nešto nije uredu sa izbornikom??????

pozvanih na što?

ludih ima, neovisno o tome što se dešava

Tomasović je službeno od Marija Šivolije proglašen najboljim boksačem na Prvenstvu Hrvatske, taj mu je trofej dodijelio Mario Šivolija u ime Marija Šivolije.

Ne znam

ps
koliko znam još nije određen služben popis za EP u Rusiji, planiran je još jedan izborni sparing, na ovom zadnjem u Otočcu, Tomasović je bijo pozvan, ali nije došao, kao što nije došlo još nekoliko boksača
Slash
2010-05-07T00:33:42Z
Koliko sam malo upućen u sve ovo, nedavno je bilo održano prvenstvo Hrvatske gdje je Tomasović pokazao da je trenutno najbolji u RH i zašto sad Pijetraj traži izborne sparinge?

Tomasović je prvak države = najbolji je i kao takav zaslužuje mjesto u reprezentaciji.
ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-05-07T08:52:10Z
Ni meni nisu jasni ti izborni sparinzi, ako su ih već imali + PH, šta se tu ima sparirat više? Ili ide ili ne ide u repku...
bbbmarc
2010-05-07T09:53:34Z
tu ima 10 pitanja, na koja ću ja odgovorit kao forumaš hehe

1) zašto "izborni" sparinzi?
- da borci dobiju mečeve, što više - to bolje, da se vidi stanje i forma boksača. jer boksači u hrvatskoj imaju svega 6-7 mečeva godišnje u prosjeku.

2) kaj ne bi bilo bolje (dok ne starta hrvatska liga) vodat boksače van, sudjelovat na međunarodnim turnirima, i organizirat međunarodne revije, ili susrete reprezetnacija?
- bi

3) što je to reprezentacija?
- reprezentacija je trenutačno širok pojam. u nekim kategorijama nema niti jednog reprezentativnog kandidata, u drugima je jedan, u trećima ih ima nekoliko

4) tko bi trebao ići na europsko prvenstvo?
- realno: 1 ili 2 boksača koji su u dobroj formi i koji mogu tam ostvariti rezultat, a to je minimalno: četvrtfinale (znači dobiti bar 1-2 ili 3 meča ovisno o kategoriji)

5) jel tomasović kao prvak države zaslužuje bit u repki ispred mansoura?
- da. al prošle je godine mansour bio seniorski prvak i najbolji boksač, a u repki je bio tomasović. tako da je glupo da to bude jedini kriterij

6) koga bi ti vodio u super-teškoj?
- trenutačno: nikoga

7) ali da moraš nekog, odluči se čovjeće!
- ako bih nekoga: tomasovića, jer mansour nije bio u dobroj formi niti na hrbiću (bez obzira na to kaj je dobio rusa), niti na PH. tomasović ipak ima više rutine i iskustva, i mogao bi dobit koji meč i proći koje kolo

spirkov
2010-05-07T10:04:50Z
Tomas je daleko najbolji amaterski boksac u super-teškoj, više iskustva, olimpijadu iza sebe, tri borbe sa svijetskim amaterskim prvakom ...
weparHR
2010-05-07T15:53:41Z
Ima di kak su prošli sparinzi u Otočcu???? Hvala!