banky
  • banky
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-03T15:32:14Z
http://www.index.hr/spor...a-brutalnost/489210.aspx 

UserPostedImage

Odmah da kazem da nogomet ne gledam, niti sam neki ljubitelj navijaca s obzirom koliko su sranja napravili samo u inozemstvu u zadnjih par godina.
Ali cini mi se da je u subotu bila malo drugacija situacija.

Dakle zbog prakticki jedne baklje na istocnu tribinu je uletio kordon interventne i poceo sorat ekipu, a kasnije se ista situacija dogodila i na sjevernoj tribini.
Mogu se na forumima naci svjedocanstva ljudi koji su bili na tekmi i kazu da je atmosfera i prije tekme bila teska u smislu da je murija bila posebno nadrkana, a kazu poslije tekme kaos, interventna vise nikoga nije jebala musko, zensko, staro, mlado nego udri, a kasnije se pizdarija nastavila na ulicama.

Procitajte malo svjedocanstva, ako je pola ovoga istina onda nam se ne pise dobro.

http://tinyurl.com/3a2u7ok 
http://tinyurl.com/32tjkqt 
http://www.zutaloptica.c...-su-huligani-sa-znackama 

Ima ih jos gro skrolajte dolje, neki su preuzeti sa forum.hr-a koiko sam vidio.

Sada koliko sam vidio Jaca i Karamarko zele policiji dati jos vece ovlasti, dosta ljudi misli da je policija sama iscenirala incident, upravo zbog tih ovlasti, a ovo sve samo jedan dobar trening prije jesenskih prosvjeda. Iskreno ne bi me ni cudilo.

Sta vi kazete? Cudno i zalosno u svakom slucaju.

Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
Sponsor
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-05-03T16:20:32Z
Baklje su zabranjene kod nas, šta ne????

Zamisli ti ekipa od 10 ljudi otvara vrata policijskog automobila i čupa ih van iz auta???? Zašto?????? Kako??????? Kome to može napamet past????
Šta su htjeli natjerat policajce da im klečeći popljugaju ili što, stvarno mi nije jasno...
Ne vjerujem da je onaj pištolj slučajno opalio ali u takvoj situaciji vjerojatjno ni moj nebi slučajno.

Ako to i je bila Vladina ideja da se situacija namjerno zakuha kako bi se policiji dale veće ovlasti a oni na to nasjeli onda ih je Vlada gadno zajebala, onda su ti Boysi naivni ko francuske sobarice. Ali ja iskreno ne vjerujem da je to tako išlo...

Mislim da bi se stvarno trebale uvesti veće ovlasti policiji ali isključivo za navijače ne za prosvjednike, i to ću podržati. Ovaj put su pretjerali...
drma_zgb
2010-05-03T16:45:08Z
ovaj index.hr uvjek je poseban.kad svi pisu istinu oni pisu sranja.treba malo pogledat video snimke sa derbija pa procjenit sta se dogadalo.navodno su decki na istoku zapalili baklje,redari pokusali smirit te je doslo do naguravanja,otisli su po policiju i kad je policija dosla pocelo ih se gadat pivama,stolicama itd.ono sta se na sjeveru izgogadalo necu ni komentirat :)10
banky
  • banky
  • Advanced Member Topic Starter
2010-05-03T16:59:31Z
roko wrote:

U tome i je stvar u Maksimiru je praksa navodno kao i u ostatku Europi da se ekipu koja zapali baklju snimi i na kraju utakmice zadrzi i valjda podigne preksrsajna prijava ili sto vec ne upravo kako bi se izbjegle ovakve situacije. Cini mi se da se u 2 ranije navedena svjedocanstva moze vidjeti sta su oni napravili s likom koji je zapalio baklju, prebili su ga na mrtvo ime. Osim toga da li je jedna pisljiva baklja bila vrijedna ovakvog sranja.

roko wrote:

Zamisli ti ekipa od 10 ljudi otvara vrata policijskog automobila i čupa ih van iz auta???? Zašto?????? Kako??????? Kome to može napamet past????
Šta su htjeli natjerat policajce da im klečeći popljugaju ili što, stvarno mi nije jasno...
Ne vjerujem da je onaj pištolj slučajno opalio ali u takvoj situaciji vjerojatjno ni moj nebi slučajno.

Ovo je naravno za svaku osudu, ako se to stvarno tako dogodilo.

roko wrote:

Ako to i je bila Vladina ideja da se situacija namjerno zakuha kako bi se policiji dale veće ovlasti a oni na to nasjeli onda ih je Vlada gadno zajebala, onda su ti Boysi naivni ko francuske sobarice. Ali ja iskreno ne vjerujem da je to tako išlo...

Mislim da bi se stvarno trebale uvesti veće ovlasti policiji ali isključivo za navijače ne za prosvjednike, i to ću podržati. Ovaj put su pretjerali...

Kazem ja iskreno ne znam, ali da mi nesto smrdi, smrdi.
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
engineer
2010-05-03T17:02:20Z
gle hrpa ljudi s istoka i sjevera nije dosla radi utakmice vec da rade sranja..(besplatne su ulaznice koliko znam).. i necemo radit nevinasca od huligana.. makar je glupo zvat ih huliganima , to su p***e..

bacit petardu covjeku na glavu.. cekaj, jesi retardiran???? bogami jesi..

kod nas ne postoje huligani, vec sam rekao ko kod nas postoji.. u engleskoj su huligani, nece bit p**** i bacat petardu na murjaka s 10m daljin e ili koliko vec, nego ce mu se unijet u facu i potuc se makar pobro batine..
palice? nozevi? haha, misle da su frajeri neki.. zapravo ne misle nista.. i treba dat interventnoj sve ovlasti da rijese tu gamad.. ne nasumce, nego precizirano- tu gamad..

koliko je bilo murjaka na onom sjeveru a koliko nabrijanih 'navijaca'??? skrivali se debili jedan iza drugog i bacali stolice stadiona koji im je kao svetinja.. k**** je njima svetinja, ni mama im nije svetinja derista neodgojena

a sad kako bi diaz reko- "pardon my language" :)

drma_zgb
2010-05-03T17:22:19Z
engineer wrote:

gle hrpa ljudi s istoka i sjevera nije dosla radi utakmice vec da rade sranja..(besplatne su ulaznice koliko znam).. i necemo radit nevinasca od huligana.. makar je glupo zvat ih huliganima , to su p***e..

kod nas ne postoje huligani, vec sam rekao ko kod nas postoji.. u engleskoj su huligani, nece bit p**** i bacat petardu na murjaka s 10m daljin e ili koliko vec, nego ce mu se unijet u facu i potuc se makar pobro batine..
palice? nozevi? haha, misle da su frajeri neki.. zapravo ne misle nista.. i treba dat interventnoj sve ovlasti da rijese tu gamad.. ne nasumce, nego precizirano- tu gamad..

koliko je bilo murjaka na onom sjeveru a koliko nabrijanih 'navijaca'??? skrivali se debili jedan iza drugog i bacali stolice stadiona koji im je kao svetinja.. k**** je njima svetinja, ni mama im nije svetinja derista neodgojena

:)36 :)36
The Miner
2010-05-03T17:32:20Z
roko wrote:

.

Zar stvarno u to vjerujes?
engineer
2010-05-03T17:37:16Z
The Miner wrote:

roko wrote:

.

Zar stvarno u to vjerujes?

u sto? ovo prvo ili drugo?

covjeku su izmjerena 2promila, recimo da je prirodno glup, s tolko promila je puno gluplji, zasto to nebi napravio/li?
The Miner
2010-05-03T18:14:42Z
Sluzbeno izvjesce glasi da je isao drotu uzeti pistolj...To svaki,bas svaki put kazu kad propucaju nekoga...
neurro
2010-05-03T18:18:46Z
Ne vjerujem da postoji neko ko mrzi pandure više od mene (provjereno iz prve ruke :)20 ) ali konkretno u ovom slučaju sam na strani murje i mislim da im treba dat još vće ovlasti za premlaćivanja i takve stvari ...
The Miner
2010-05-03T18:22:24Z
Sto se mene tice mogli su im bacit topovski udar u usta a ne kraj glave...
Jupidu.
2010-05-03T18:33:50Z
pa nevidim gdje su tu navijači?
hapsi sve
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
fanatic
2010-05-03T19:08:21Z
ovo je sramota u kakvoj (policijskoj) državi živimo. pored takve tehnologije, stadion prekriven kamerama, oni ulete kao kreteni privodit tipa zbog baklje, a znaju do čega može doć

osobno sam bio svjedok događaja kad policija uleti i mlati sve pred sobom

likovi napali policajce u civilu? razbijali im auto? pištolj slučajno opalio? :)20
pa i policija u Širokom Brijegu je govorila da su navijači Sarajeva imali pištolje i pucali po njima, a kasnije su rekli da nitko od Sarajlija nije imao pištolj
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
The Miner
2010-05-03T19:08:56Z
Jupi,eto ti kao strucnjak reci;kako bi se mma znanjem zastitio od interventnog policajca s silnim oklopom,stitnicima,pendrekom?
JEBIVJETAR
2010-05-03T19:20:17Z
Ovim policijskim priopćenjima može vjerovat samo onaj ko nije imao posla s njima,ja sam ih na žalost upoznao kad sam dobio batina i prijavu jer sam uletio kad je pandur pendrečio moju prijateljicu,ne na utakmici,mrzim ih iz dna duše i turbo mi je drago što su batina dobili na Maximiru
JEBIVJETAR
2010-05-03T19:26:50Z
engineer wrote:

Ti mora da si neka iskompleksirana pandurčina,nesposoban za bilo kakav pošten posao.
Jupidu.
2010-05-03T19:29:57Z
The Miner wrote:

Jupi,eto ti kao strucnjak reci;kako bi se mma znanjem zastitio od interventnog policajca s silnim oklopom,stitnicima,pendrekom?

reebalansom
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
The Miner
GARIĆPRIDEFC
2010-05-03T19:54:15Z
Sad na kraju murija kriva....
Neznam zašto im služe pištolji izglada kao privjesak za ključeve.Ako netko napadne policajca pa pištolj mu služi između ostalog da se brani.
Jedna stvar je jasna POLICAJAC JE SLUŽBENA OSOBA zakonom zaštićen jer je upravo on taj koji ga provodi a svi ostali su tu da poštuju zakon odnosno njegovu zapovjed. Istina murija nekada griješi kao i svi mi ali u ovom slučaju mislim da su pogriješili jedino u tom što su slabu mlatili razjarene kretene.
Nema opravdanja za ovo nekidan ako i ima gdje je onda opravdanje za one nerede zadnjih par godina ...sve su to besposleni klošari koje treba dobro ispendrečit i dovest u red kao Engleze.
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-05-03T20:21:22Z
Ok je mlatit huligane pendrecima ...ali ako su tukli žene i starčeke od 60 godina kao što sam čuo, onda u kurac...:)8
Similar Topics
Users browsing this topic