nadam se da ce biti dobra borba i mislim da bi mosley mogao pruziti dobar otpor!!zna li ko kad je borba po nasem vremenu ?live stream link mozda :D
nadam se, al mosley nema nikakve šanse.
nadam se, al mosley nema nikakve šanse.Mosley ima najveće šanse trenutno, veće nego Pacquiao IMO.
nadam se da ce biti dobra borba i mislim da bi mosley mogao pruziti dobar otpor!!zna li ko kad je borba po nasem vremenu ?live stream link mozda :Dmasa telki prenosi, znači da će ziher biti stream, meč je u vegasu, što pak znači - ziher neće počet prije 5h
znaci meč bi trebao početi oko 5
znaci meč bi trebao početi oko 5ziher ne PRIJE 5, negdje između 5 i 6hVegas je na 9 sati od nas... mainevent ziher neće početi prije 20h po njihovom
nebi baš rekao da pac man ima jači udarac od floydasvi koji su se borili sa floydom reklu su da udara duplo jace nego sto su ocekivali!
nebi baš rekao da pac man ima jači udarac od floydasvi koji su se borili sa floydom reklu su da udara duplo jace nego sto su ocekivali!Pa po onome sto sam mogao vidjeti ( snimio sam hrpu njegovih meceva ) i nema bas.Manny u skoro svakom mecu najmanje salje protivnika u knockdown dok to bas i nije prica sa Floydom.Po meni nije nokauter.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close