bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-01-12T23:05:53Z
Kaj ovo neki pišu na PFS sajtu u rubrici pitanja i pubu, da se šuška da se Reljić više neće boriti?
Ima ko kakvih informacija? Nadam se da su to samo netočne glasine.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
andjeo
2009-01-12T23:36:48Z
ja sam čula isto kao i ti,glasine,da je ozljeda koju ima discus hernija i da neće više u borbe.....najbolje da pitaš njega na fejsu
Zlo Prase
bbbmarc
2009-01-12T23:42:57Z
pa to se operativno da sredit, jedino je pauza onda duža - dok se tkivo ne obnovi i dok mišićna masa okolo ne ojača
andjeo
2009-01-12T23:50:02Z
bbbmarc wrote:

pa to se operativno da sredit, jedino je pauza onda duža - dok se tkivo ne obnovi i dok mišićna masa okolo ne ojača

istina,ali ne mora nužno biti uspješna operacija....a bez operacije se može sasvim ok živjeti,primjer moje vlastite mame
kažem zato da su to sve glasine i da bi ustvari trebalo pitati Reljića samog da se izjasni......no po Zadru se šuška tako,a koliko sam odnedavno povezala dosta ekipe s PUB-a je iz ovih krajeva,što mi nažalost nije drago jer su tamo uglavnom djetinjasta prepucavanja
Zlo Prase
Jupidu.
2009-01-13T14:06:55Z
to je zaista zajebana ozljeda.....

nebi me čudilo
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Jupidu.
2009-01-14T11:41:31Z
ima li kakvih vijesti?

bero...? bbmarc?

bero
  • bero
2009-01-14T12:05:20Z
Jupidu. wrote:

ima li kakvih vijesti?

bero...? bbmarc?

jupidu?
- dr jupidu
Acidofil
2009-01-14T12:17:39Z
E jebiga...ja taman jučer opet gledam fajt fa Goveiom i rekoh, jedva čekam novu njegovu borbu...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Jupidu.
2009-01-14T12:21:21Z
bero wrote:

Jupidu. wrote:

ima li kakvih vijesti?

bero...? bbmarc?

jupidu?

nisam ja pfs......

Sudac Pravde
2009-01-14T16:33:52Z
Osobno sam prijatelj sa Reljićem i o ozljedi neču ništa govoriti dok se on sam ne izjasni, uglavnom trenutno je u Engleskoj i počeo je sa laganim treninzima ima več neko vrijeme ,a čak ga je angažirala policija i spremaju neki veliki projekt sa njime!
Mir u sudnici!!!

bero
  • bero
2009-01-14T16:35:33Z
Sudac Pravde wrote:

Osobno sam prijatelj sa Reljićem i o ozljedi neču ništa govoriti dok se on sam ne izjasni, uglavnom trenutno je u Engleskoj i počeo je sa laganim treninzima ima več neko vrijeme ,a čak ga je angažirala policija i spremaju neki veliki projekt sa njime!

hvala na infu 😉
- dr jupidu
Matek
2009-01-14T17:09:25Z
Sudac Pravde wrote:

super
Slash
2009-01-14T17:19:14Z
Sudac Pravde wrote:

Trenira?
Odlično, bilo bi šteta da propadne karijera zbog ozljede. 😞
Jupidu.
2009-01-15T14:35:42Z
Sudac Pravde wrote:

ok..pitaj ga i reci nam....

ja duboko vjerujem da on može bit najbolji borac ufc-a.....