bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-07-11T13:08:07Z
Novi vlasnici potvrdili:

http://mmajunkie.com/201...mp;utm_campaign=facebook 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
gosuasus
2016-07-11T14:09:28Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Black Arrow 

Sve su to spekulacije, dok sama organizacija nista ne potvrdjuje.

New York Times potvrdjuje i kaze da ufc daje objavu uskoro.
NYT su ozbiljne novine, nije to Dnevno.hr :D

onog trenutka kad je pfs objavio tu prestaje svaka sumnja:)1
Đolo
2016-07-11T18:22:33Z
Originally Posted by: gosuasus 

Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Black Arrow 

Sve su to spekulacije, dok sama organizacija nista ne potvrdjuje.

New York Times potvrdjuje i kaze da ufc daje objavu uskoro.
NYT su ozbiljne novine, nije to Dnevno.hr :D

onog trenutka kad je pfs objavio tu prestaje svaka sumnja:)1

:)18 :)36
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-07-11T21:29:18Z
Profil novih vlasnika:

http://foxs.pt/2a3sgwp 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DjomlaKS
2016-07-11T21:43:17Z
Nije mi ovo nesto za panicarit.
Danina celava glava ostaje na istom mjestu, vjerovatno i Roganova, tako da se samo mjenjaju braca Ferititta koje ionako ne vidjamo. Ovo ce samo podignut sport na novi nivo i sve 5.
thelovacluka
2016-07-12T08:53:44Z
svi govore o nekom novom nivou, baš me zanima na što se to konkretno misli.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
balkanbomber
2016-07-12T11:07:28Z
Originally Posted by: thelovacluka 

To ti je kao onda prije par godina kad je netko provalio
da su Njemci klasicna turnirska ekipa i da su zbog tog
uvijek negdje medu prvima na medunarodnim turnirima.

Sad od jednom svi koroste taj termini, a rijekto tko moze
objasnito sto to konkretno znaci... 😉
On je čovjek jako dobar momak!
fist
  • fist
  • Advanced Member
2016-07-12T12:05:39Z

Business kupiš kako bi mu raznim aktivacijama uvećao vrijednost i na taj način "oplodio" investiciju. Kao što su Fertite kupile UFC za 2 milijuna, a prodali ga za 4 milijarde - Good job in Italy.

Kako ćeš mu uvećati vrijednost? Učiniti ga još atraktivnijim i više mainstream kako bi evente mogao prodavati još većem broju ljudi i po još višim PPV cijenama. Ključ je u omasovljenju, a koliko god ser nama čini da nije tako, MMA je još uvijek za golemi dio populacije samo krvoločna šora u kavezu.

E sad, kako konkretno, tu postoji mali milijun načina ali po meni je jedan od najisplativijih ulaganje još znatno više truda u izgradnju svojih zvijezda. Mislim da će za 5 godina biti nemoguća situacija da netko tko dolazi iu nekog drugog sporta/organizacije (npr. Lesnar) bude veća zvijezda i veći PPV magnet od svih ostalih "pravih" boraca s rostera.

Kad UFC top borci budu u rangu planetarne poznatosti poput top nogometaša, košarkaša, vozača F1 i sličnih, tad će se i vrijednost ove akvizicije činiti kao prava sitnica u odnosu na novostvorenu vrijednost.

DjomlaKS
2016-07-12T14:07:52Z
Originally Posted by: fist 

Business kupiš kako bi mu raznim aktivacijama uvećao vrijednost i na taj način "oplodio" investiciju. Kao što su Fertite kupile UFC za 2 milijuna, a prodali ga za 4 milijarde - Good job in Italy.

Kako ćeš mu uvećati vrijednost? Učiniti ga još atraktivnijim i više mainstream kako bi evente mogao prodavati još većem broju ljudi i po još višim PPV cijenama. Ključ je u omasovljenju, a koliko god ser nama čini da nije tako, MMA je još uvijek za golemi dio populacije samo krvoločna šora u kavezu.

E sad, kako konkretno, tu postoji mali milijun načina ali po meni je jedan od najisplativijih ulaganje još znatno više truda u izgradnju svojih zvijezda. Mislim da će za 5 godina biti nemoguća situacija da netko tko dolazi iu nekog drugog sporta/organizacije (npr. Lesnar) bude veća zvijezda i veći PPV magnet od svih ostalih "pravih" boraca s rostera.

Kad UFC top borci budu u rangu planetarne poznatosti poput top nogometaša, košarkaša, vozača F1 i sličnih, tad će se i vrijednost ove akvizicije činiti kao prava sitnica u odnosu na novostvorenu vrijednost.

Odlicno objasnjeno :)36

Fertite su napravili odlican posao i podigli ga na jako visok level, ali realno gledajuc vec godinama tapkaju u mjestu, sto pokazuje da su dosegli svoj vrhunac.
MMA(UFC) je mlad i ni do koljena najvecim sportovima, stoga je upravo ovo odöican potez da zakoraca jos malo prema naprijed. Treba mu svjeza krv i novo vodstvo da napravi tih nekoliko koraka, stoga se nadam da su novi vlasnici upravo to!
gosuasus
2016-07-12T17:58:05Z
Quote:

Dana White's new deal for UFC president is a five-year deal for 9% of annual net profits.

-via espn.go.com
Similar Topics
Users browsing this topic