bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-06-20T20:59:22Z
http://uproxx.com/sports...-dollars-wmg-img-dalian/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
DjomlaKS
2016-06-20T21:03:45Z
Daj nemoj me...nije valjda kinezima???
bero
  • bero
2016-06-20T21:05:43Z
Pa otvori link.
Nisu kinezi, holivudska sportska agencija neka ogromna, zastupaju nfl i slicne. Po vlasniku je navodno baziran rik ari golda iz serije Entourage 😃
- dr jupidu
Seded
2016-06-20T21:06:08Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Daj nemoj me...nije valjda kinezima???

While it’s not certain who submitted the winning bid, the leading party was allegedly a group composed of the William Morris Endeavor-IMG, the Chinese conglomerate Dalian Wanda, The Kraft Group, and Chinese investment company Tencent Holdings Limited.

http://www.barstoolsport...t-for-2-million-in-2001/ 

"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2016-06-20T21:22:19Z
Da sad ne citam,jel to sluzbeno da je prodan?

Sad kad se dogodine raspadne mma :)15 :)15
gosuasus
2016-06-20T21:54:49Z
ovo me baš zanima kako će funkcionirati, jer, čisto sumnjam da je ufc na vrhuncu isplativosti
bero
  • bero
2016-06-20T22:00:06Z
Originally Posted by: gosuasus 

ovo me baš zanima kako će funkcionirati, jer, čisto sumnjam da je ufc na vrhuncu isplativosti

Tko zna. Fertitte su voljele ufc i borili su se cak i kad je slabo stajao.
Ove konglomerate zanima iskljucivo lova, i ako ufc ne opravda investiciju, sutnut ce sve bez pardona.

- dr jupidu
Đolo
2016-06-20T22:36:48Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: gosuasus 

Tko zna. Fertitte su voljele ufc i borili su se cak i kad je slabo stajao.
Ove konglomerate zanima iskljucivo lova, i ako ufc ne opravda investiciju, sutnut ce sve bez pardona.

Upravo to,nisu Fertite bili djeda mrazovi ali opet ekipa je volila mma,riskirali su sa poslom,dok ovi kak kazes,sad samo zele doc i must kravu dok se jadna ne prevrne i crkne,i nekako mi ovo ne zvuci dobro za mma,nadam se da se varam i da ce bit bolje nego ikad,ali nebi se na to kladio.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2016-06-21T05:40:00Z
Nitko ne plaća 4 mlrd $ da bi se maćehinski odnosio prema toj akviziciji.

Očekujem daljnji razvoj kompanije, uz još više glamura i spektakla oko samih evenata, najava evenata, promoviranja boraca kao sportskih superstarova, iako je to UFC i do sada radio vrlo,. vrlo dobro
dr jupidu
2016-06-21T06:52:14Z
Originally Posted by: fist 

Očekujem daljnji razvoj kompanije, uz još više glamura i spektakla oko samih evenata, najava evenata, promoviranja boraca kao sportskih superstarova, iako je to UFC i do sada radio vrlo,. vrlo dobro

niko neplaća 4 mil dolara da prije nije imao uvid u biznis knjige ovoga šta prodaje i jasnu čistu računicu

pa od samih ppv i reklama ufc sigurno zgrne 200 -300 milona čistih godišnje..a kako su kupci djelom u ostalim biznisima eto im u u sklopu evenata besplatne reklame za svoje ostale brandove

fertite lijepo stavljaju 4 biliona u đep.... i dalje su sami fanovi ufc-a i samog sporta.......ionako ih se nevidi

ostave danu whitea na čelu i show ide dalje......

i vjerojatno su dobili u cijenu i novu dvoranu......

jedino mi žao šta će se joe rogan vjerojatno povuć..........................................................

pa i ja bi odjebao pfs forum koji me plaća masno da vas zabavljam i stručno educiram

jedino je bitan bero white da ostane

pfs vrijedi barem 5

kuna

Joeseph Jones
2016-06-21T08:33:22Z
Prodali su se oni davno.......đavluuuuuuuuuuuuuuu:)30
bero
  • bero
2016-06-21T10:48:11Z
Originally Posted by: fist 

Sve stoji, ali ako nece vidjet prihod kakav ocekuju, ali ako ce ic u minus, nebu dobro. O tome pricam.

- dr jupidu
Borisstandup
2016-06-21T11:37:08Z
4 milijarde je cifra koju jednostavno tesko mozes odbiti koliko god bio emotivno u biznisu.Ukoliko zaista to dobiju onda ih netko mora uzeti za savjetnike,mozda neka vlada:)
Napravili su biznis strasno nesto i ja se sjecam kad su preuzimali posao,nije bilo optimizma i kad su Ferite dobile jezikovu juhu od svog oca da ne razmisljaju poslovno a evo na kraju krenulo je nekako sa Tuf 1.Bas su govorili ovo je biti ili ne biti i na kraju napravili jednu od najvecih sportsko poslovnih investicija.

Svaka cast!

bero
  • bero
2016-06-21T12:06:09Z
Najzasluzniji za sve je Dana White, sto god mislili o njemu. Fertitte su sami rekli da su oni htjeli u vise navrata prodat ufc dok je bio u velikom minusu, ali ih je Dana odgovorio, i nagovorio da pokrenu i financiraju TUF. Ostalo je povijest.
- dr jupidu
Borisstandup
2016-06-21T12:13:09Z
Imas na njihovoj stranici dokumenarac di govore da je stariji brat bio za prodaju a mladi da jos jednom probaju sa Tufom.On i White su starijeg nagovorili a Tuf izvorno nije Whiteova ideja ali je on promotor i producent te ideje.
Seded
2016-06-21T16:35:48Z
http://www.bloodyelbow.c...-at-legal-action-against 

"It's not checkmate. The king has one more move."
gosuasus
2016-07-11T08:54:09Z

Quote:

Not 100% buyout. Apparently the Fertittas will still have a very small percentage and Dana White will have a smaller percentage + President

thelovacluka
2016-07-11T09:11:48Z
yeah, no,,, Danica je bio protiv reality showa TUF, ima negdje video na youtube baš kako govori o tome, al treba naći, valjda su obrisali 😃 iz 2004 naravno . poslije je promijenio ploču, dobro da su su bonnar i griffin brawlali onda, inače bi bilo sranje. Tj. samo talijanima., Dana nije uložio lovu, kolko ja znam.

u svakom slučaju, nadam se boljim plaćama za borce 🙂 makar, teško.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Black Arrow
2016-07-11T11:47:04Z
Sve su to spekulacije, dok sama organizacija nista ne potvrdjuje.
bero
  • bero
2016-07-11T12:38:19Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Sve su to spekulacije, dok sama organizacija nista ne potvrdjuje.

New York Times potvrdjuje i kaze da ufc daje objavu uskoro.
NYT su ozbiljne novine, nije to Dnevno.hr :D

- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic